Saznanjem da se i ove godine preslo na stari nacin rada od strane uprave sa sajma,
u meni je probudilo veliku ljutnju da ne kazem bes.
Elem,mislim na sledece:
Prosle godine na sajmu smo imali celu najvecu halu( br 1.).Nekako se izborismo...
Svakako ne sto nas vise cene od automobila,nego iz prostog razloga sto smo
na sajmu ucestvovali bez automobila.
Pa su za ovu god.nagovestili halu br. 4( koja je uz br.1)koja ima podosta kvadrata,
pa kako vidim i od toga su odustali.
Daju halu br.3, koja je ruku na srce i ok.i daju halu 3A koja moto kucama daje odredjeni
broj kvadrata( I TO JE SVE).S' tim sto ni u halu 3.ne mogu svi da uzmu potreban broj kvadrata,a samim
tim,masa novih( pa i buducih companija)ne mogu ni mesto da dobiju.
Ko je tu ostecen? Pa svi mi iz moto sveta...!
Moto kuce u predstavljanju sebe a mi u uzivanju novih modela, spektakla( da ne pricamo o sajmovima EU).
A da ne spominjem konkurenciju koja je uvek za nas dobra.A gubimo neke stare (ne drzite me za rec ali ne dolazi :Stankara-KAWASAKI,Radulovic-BMW,Markos Suzuki itd..)-Ko je tu ostecen?
Svi koji su bili 2009.znaju da su uvece bili rock koncerti,programi preko dana,ove god.ne znam.
2008.su nas bacili u veliki sator-pa stalno nas degradiraju, ali i to je nesto bilo da kazem daj sta das.
Nije mi jasno'ti hoces toliko i toliko kvadrata oni kazu nemamo.A cujem i da je novi direktor dosao
na sajam-pa mozda je i to neki novi koncept.Samo mi se cini posle svega ovoga da nas sutiraju
gde oni hoce i kako hoce, a taman smo mislili prosle godine ;e to je to !!!!!
Ja dok pisem sam besan a vi?

?
Oko ovoga trebaju moto kuce da se izbore, ali dajmo podrsku ako se slazete
P.S.
Ako vas dolazi vise od 20 na sajam trazite grupnu kartu jer je bar 30% jeftinija.