Pa ljudi pročitao sam komentare i bogami izgleda da se situacija od pre 15-20 godina nije promenila u stavu običnih ljudi prema bajkerima mada smo sad KAO civilizovaniji hehehe... hteo sam da kažem da nas obični ljudi u globalu nikad neće prihvatiti onakve kakvi u stvari jesmo . Ocenjuju nas i blate jer se tu i tamo pojavi neko sranje i da ga baš zasere motociklista i eto dovoljno za javni linč bez obzira šta su bajkeri,ko su i kakav im je kod ponašanja i moralnosti. Dali bi pravi bajker pobegao sa mesta udesa??? Ja znam da ja ne bih. I još nešto, mi se okupljamo na moto skupovima i žurkama jel tako... e pa takvi događaji ponekad broje i po par hiljada motocikala a zamislite koliko onda ljudi ima i koliko prodefiluje kroz kamp. MNOGOOO... i poenta da nema incidenata među bajkerima i svi se drže zajedno, a za razliku tome obični ljudi budu pozvani na slavlje (veridba,svadba...itd) da domaćinu uveličaju veselje a šta oni naprave ... polupaju sve ... potuku se ... i ko zna ŠTA JOŠ... mislim.... blate nas bezveze jer nas se u stvaari boje a ujedno i zavide... jer mi imamo nešto što oni nikad neće imati . Daali ste primetili koliko je motocikala i kineza prodano prošle godine? Pa bre svi oće da budu bajkeri breeeeee....