Mart 28, 2026, 06:12:12 posle podne

Autor Tema: Izrada mape za bajkere  (Pročitano 6158 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Izrada mape za bajkere
« Odgovor #20 poslato: Jul 09, 2009, 07:54:54 pre podne »
Pa vec je napravljena. Ima je ovde.
http://www.motoasocijacijasrbije.com/main.htm

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #21 poslato: Jul 16, 2009, 12:06:21 pre podne »
Pa vec je napravljena. Ima je ovde.
http://www.motoasocijacijasrbije.com/main.htm

Jeste napravljena ali po mom misljenju je vrlo stura. Ne postoje nikakve informacije ni kontakt telefoni o klubovima, o znamenitostima, hotelima, servisima.... da i ne govorim. Svaki klub bi mogao da prikupi takve podatke o svom mestu i okolini i da se onda objedine. Bilo bi lakse ljudima da se odluce gde i kuda ce da putuju ako imaju neko predznanje...
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #22 poslato: Jul 16, 2009, 07:57:41 pre podne »
Vidis to je dobar predlog. ;)

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #23 poslato: Jul 16, 2009, 09:54:53 posle podne »
Jeste napravljena ali po mom misljenju je vrlo stura. Ne postoje nikakve informacije ni kontakt telefoni o klubovima, o znamenitostima, hotelima, servisima.... da i ne govorim. Svaki klub bi mogao da prikupi takve podatke o svom mestu i okolini i da se onda objedine. Bilo bi lakse ljudima da se odluce gde i kuda ce da putuju ako imaju neko predznanje...
Hajd baci se na posao bar u prikupljanju informacija, sve zabelezi na jedan papir i posalji dekiju da to i odradi.
Predlzem da za takvu kartu platimo Dekiju  da je odradi. Ne sumljam grunfe da ces i ti ucestvovati u finansiskoj podrci za takav projekat kad vec ovako dobre ideje dajes.

P.S. Najlakse je pricati, treba nesto  uraditi!
Небитни пролазник

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #24 poslato: Jul 17, 2009, 03:35:27 pre podne »
Sto brze,treba mi za septembar neko prenociste na par krajeva!
Ali pustimo sada zajebanciju na stranu (mada nije).
Ali sto prije cete uradit ovu info kartu (mapu) za citavu Srbiju, onda ce i informacija brze kod drugih bajkera da stigne.
Ja radim u gostioni i mogu reci,da takvih iniciativa ima sve vise i vise i to je sve samo plus.
Godisnje saljem oko sto ljudi u privat apartmane i sobe (najvise Italijane),a sigurno u sezoni ima jedna trecina bajkera
Ako sada krenete za 2010 sezonu je gotova. *3
Ja vam zelim veliko strplenje oko rada!
Srbija ima veliki potencial u kvaliteti ,ceni a narocito u ljudima!
Tako ja to gledam iz ove strane (slo) a verujte mi, da i ostali oko mene misle tako.

p.s.  Evo od nove godine skida se vizum za Srbiju!
                   (sve je to samo + i plus)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #25 poslato: Jul 17, 2009, 09:41:46 pre podne »
Sto brze,treba mi za septembar neko prenociste na par krajeva!
Ali pustimo sada zajebanciju na stranu (mada nije).
Ali sto prije cete uradit ovu info kartu (mapu) za citavu Srbiju, onda ce i informacija brze kod drugih bajkera da stigne.
Ja radim u gostioni i mogu reci,da takvih iniciativa ima sve vise i vise i to je sve samo plus.
Godisnje saljem oko sto ljudi u privat apartmane i sobe (najvise Italijane),a sigurno u sezoni ima jedna trecina bajkera
Ako sada krenete za 2010 sezonu je gotova. *3
Ja vam zelim veliko strplenje oko rada!
Srbija ima veliki potencial u kvaliteti ,ceni a narocito u ljudima!
Tako ja to gledam iz ove strane (slo) a verujte mi, da i ostali oko mene misle tako.

p.s.  Evo od nove godine skida se vizum za Srbiju!
                   (sve je to samo + i plus)

Svaka čast serginho,mudro zboriš.
Ovakve ljude i informacije ne smemo zanemariti.
Čovek se nudi da nam pomogne,a na nama ostaje da se potrudimo da se što bolje prezentujemo.
Mislim da je informacija jako značajna ,mom klubu bi značio priliv turista i novca kao dodatni način finansiranja kluba.
Dajte neke upute kako i kome da pošaljem prezentaciju grada i kluba kako bi moglo da se unese u neku vrstu turističke ponude i kako bi mogli da se dostojno predstavimo kao klub i grad.
Odličan predlog Mikice i zamerka na mestu.

Biker Boy

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Septembar 18, 2009, 03:52:13 posle podne »
Super ideja  ;)

Van mreže cole k2

• Moto Manijak
« Odgovor #27 poslato: Septembar 20, 2009, 07:07:37 posle podne »
bas prava zamisao,svaka cast :D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: Septembar 20, 2009, 11:19:19 posle podne »
Mislio sam da bi bilo najbolje preko foruma da svaki od nas da podatke i adrese radionica/servisa za motore,prenocista za bajkere, dobrih restorana, izletista u okolini gradova za koji se daju podatci ,kulturnih spomenika i sl. Obavezno udaljenost makar priblizna od Beograda ,sto neko rece da karta ne bude stura vec sa sto vise podataka da olaksa putnicima da se bolje snadju kako nasim tako i ljudima sa strane.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #29 poslato: Septembar 21, 2009, 11:20:33 posle podne »
Ajde ti Rende pa ti si svetski covek. ;)

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #30 poslato: Septembar 22, 2009, 09:41:40 posle podne »
Dobro Rendi ,ti si zapoceo i ti ces da zavrsis sve ovo. Mislim ,da u MAS-u za iducu sezonu mozes dobit sve info. a i neces ostat sam,jer kako ja vidim svi su za (samo ti pokreni) !
Znas koga ima da nazoves i to je to. A i tu za bilo koju sugestiju od mene,zna se, spreman da pomogne! *3

ICA FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #31 poslato: Septembar 22, 2009, 10:26:49 posle podne »
IDEJA  FANTASTIČNA!  POZVAĆU  SVE  KLUBOVE ČIJE BROJEVE ZNAM I ZA POČETAK, U  SMEDEREVU,26.9. POČINJEMO  SA  PRIKUPLJANJEM  PODATAKA.

DEKI  IMA  GOMILU  EXTRA  INFORMACIJA I  KONTAKTE,JA  DOVOLJNO  VREMENA ,ELANA I LJUBAVI  ZA  MOTOCIKLIZAM.

DO  SLEDEĆEG  SAJMA  MOTORA,BILO  BI  NEOPHODNO  SVE  ZAVRŠITI

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #32 poslato: Septembar 22, 2009, 10:46:22 posle podne »
TOOOOOOOOO ICOOOOO ;D ;D ;D

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #33 poslato: Oktobar 05, 2009, 01:40:21 pre podne »
JA SAM PRVI NA LISTI DA KUPIM KARTU
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #34 poslato: Mart 29, 2010, 07:04:54 posle podne »
Kako se lako odustalo od jedne, tako dobre i korisne inicijative kao što je stvaranje MotoMape Srbije! Tuga!
Vidim da mnogi nisu ni upoznati sa raznim mogčnostima Google Eartha i Google Mapsa. Lako je izvodljivo, potrebno je samo malo znanja oko kompa. I kao laik uspeo sam na karti zabeležiti moju polaznu tačku (stan) uz pomoč čiode. Oni koji bi to umeli uraditi znaju da je to lk ali dosadan posao pa se ne pozivaju. Šteta jer ako treba i platiti nekome za uslugu to je nešto što bi svima nama bilo i te kako od koristi!

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #35 poslato: Mart 30, 2010, 12:18:07 pre podne »
Kako se lako odustalo od jedne, tako dobre i korisne inicijative kao što je stvaranje MotoMape Srbije! Tuga!
Vidim da mnogi nisu ni upoznati sa raznim mogčnostima Google Eartha i Google Mapsa. Lako je izvodljivo, potrebno je samo malo znanja oko kompa. I kao laik uspeo sam na karti zabeležiti moju polaznu tačku (stan) uz pomoč čiode. Oni koji bi to umeli uraditi znaju da je to lk ali dosadan posao pa se ne pozivaju. Šteta jer ako treba i platiti nekome za uslugu to je nešto što bi svima nama bilo i te kako od koristi!

Brate neces da verujes,ali smo svi mi ovde u urednickom timu totalni kompijuterski laici !
 Ali najiskrenije !!!
 Zato,ako imas znanje,a ideja vec postoji,samo izvoli !!!
 Mi nemamo predrasuda,a sujetni smo jos manje  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #36 poslato: Mart 31, 2010, 06:32:57 posle podne »
Već u glavi imam osmišljeno samo da pronađem nekog voljnog, da u tehničkom smislu prebaci podatke na mapu. Svako od nas može pogledati na google earth svoju geografsku dužinu i širinu, te kada se strelicom pređe preko nekog mesta, pojavi se oblak sa tekstom svih članova iz tog mesta, svih prodavnica i servisa.
Kada na mapi iscrta put kojim misli da ide (trasu) automatski dobija informaciju šta ga čeka na tom putu.
Strpiču se još malo dok mi se noga ne oporavi maksimum, cirka mesec dana a onda ću pokušati da animiram i ostale, koji su voljni da uzmu učešće u realizaciji jedne, stvarno korisne stvari!