Ivto, ja ne bih bio bas toliki pesimista!
Ajde Miso dokazi mi da nisam u pravu i da se ovde u ovoj nasoj zajednici ne vrse presije i borba za prevlast. Pre bih rekao BORBA ZA LICNI INTERES nego prevlast. I da li ce neko od ljudi koji imaju takve pobude i takve interese moci da nas povede bilo gde

TESKO, skoro NIKAKO.
Daj Boze da nisam u pravu ali sve sam blize saznanju da nema nista od ovoga uz svo duzno postovanje Radetu,Peci..... i svim ljudima koji su zapoceli ovu pricu i znam da zele da je isteraju do kraja ali , nemaju sa kim.
Neki seratori ovde koji se busaju kako imaju i kule i gradove su prvi izasli iz MASa i sad pripovedaju kako je lepo bilo i kako su oni napravili MAs, a zaboravljaju da su mu prvi okrenuli ledja i pomogli da spadne na najnize grane , a sad kao STARI BAJKERI ili JA IMAM IME i 5 motora u garazi, cist sarkazam i proseravanje.
Nemoj da se merimo ko sta ima i ko cime raspolaze (neko ce biti toliko jadan i bedan ako se novcano uporedjujemo) nego dajmo sve od sebe i svi zajedno NAPRAVIMO NESTO, ma koliko bili slabi ili jaki.
Nisam pesimista ali smatram da je tastatura cudo i da ce mnogi obecati svasta ovde putem interneta ,a da kad bude stani- pani nece biti skoro nikoga.