Mart 30, 2026, 01:16:02 posle podne

Anketa

U cemu je  problem sa oglasima

Nije napisana cena
0 (0%)
Nije napisan broj telefona
0 (0%)
Cena je nerealna
7 (38.9%)
Nesto drugo
11 (61.1%)

Ukupno glasova: 15

Autor Tema: U cemu je problem  (Pročitano 3157 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
Odg: U cemu je problem
« Odgovor #20 poslato: April 30, 2010, 01:57:54 posle podne »
Da, problem je u generalnoj nemastini ljudi u Srbiji, a trzisna cena je vrlo relativna stvar i obicno je to ono sto neko ponudi za neki motor u datom trenutku. situacija je takva da onaj koiji ima pare kreira cenu, a prodavci nemaju velikog izbora jer je ljudi sa cash-om u dzepu na zalost sve manje i manje.

Ja licno sam imao dosta srece sa prodajom prethodnog motora (Yamaha XTZ-660 Tenere) nisam ni oglasavao motor, javio mi se covek koji je video da sam kupio Adventure, dogovorili smo cenu na tri rate u roku od oko 6 meseci, i sve je ispostovano do detalja na obostrano zadovoljstvo.

Sa druge strane, kad sam kupovao Adventure bilo mi je ponudjeno da ga platim u ratama, takodje za 6 meseci, kao i da ga vozim na ovlascenje. Srecom, ja sam ipak uz malu pomoc mojih prijatelja zavrsio konstrukciju finansiranja i uradio prenos motora.
 ;)

Van mreže ts.marko

• Suvozac
  • *
« Odgovor #21 poslato: April 30, 2010, 02:42:39 posle podne »
Najveci problem je u NEMANJU PARA. Ja i ortak smo zimus prodali 14 motora. U martu i aprilu (kada počinje sezona) samo 2.
Dešava se situacija da se prodaju noviji i skupi motori (pre prodam motor od 4-5000 evra, nego neki od 1-1500), što samo govori o sve većem raslojavanju društva. Obični ljudi koji bi kupovali motore srednje vrednosti ne mogu da sastave kraj s krajem.
To je nažalost naša svakodnevnica - Srbija u 21. veku.
A što se tiče cena u inostranstvu, primera radi CH, vrlo malo je tamo jeftinije nego ovde, ako gledamo motore sa tehničkim pregledom, a ne neke kante.

gordanmg

• Gost
« Odgovor #22 poslato: April 30, 2010, 10:18:16 posle podne »
Prosle godine u maju kupim kao povoljno super teneru 750 1992 godina za 1550 eura u original boji sa koferom  a pre neki dan je poklonim u 1350 eura...............i sta da kazem :o :o :o :o :o  sve vam je jasno a znate da se bavim uvozom i prodajom motora. Motor koji sam dao za te pare pogledajte na www.mgmotors.biz  Znaci propast ili najprostije pogledajte koliko je taj motor preko i dodajte jedno 600 eura za dazbine.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #23 poslato: April 30, 2010, 10:23:30 posle podne »
Prosle godine u maju kupim kao povoljno super teneru 750 1992 godina za 1550 eura u original boji sa koferom  a pre neki dan je poklonim u 1350 eura...............i sta da kazem :o :o :o :o :o  sve vam je jasno a znate da se bavim uvozom i prodajom motora. Motor koji sam dao za te pare pogledajte na www.mgmotors.biz  Znaci propast ili najprostije pogledajte koliko je taj motor preko i dodajte jedno 600 eura za dazbine.

Bolje da si odmah meni dao 200 evra,nego da se mucis  ;)
VALJEVSKA PODVALA