Kupljena od DEXXRETA iz svilajnca pre nekih 2 meseca, i presao sa njom ok 13000 km ustvari trudio sam da se ne ohladi. Po meni da me ne shvatite pogresno i da ne kazete da mi sve smeta ,,,,
ovako prvo da je kudimo,,,,,, fali jos 20ks, fali USD viljuska napred,,,, mana kod zadnjeg vesanja je sto ima neku ne difinisanu opciju hard i soft stelovanja ,,,, vibracije izmedju 3000-4000 a tu se dosta vozi,,,, malcice je gojazna,,,,, nema pokazivac goriva a vecina te generacije ima a ona druga od 2000 ima a ne pokazuje temperaturu jbg,,,, a sad pohvale dok se nesetim jos koje mane,,,,, a da mogla je zadnja da bude bar 160/60 17 fabricki,,,,, jbg.,,,, Drzi krivinu kao RR,,,, moja trosi posle stelovanja oko 5.5l, udobna i po grdu i van grada i na duze,,, ima mesta i za vozaca i suvozaca dovoljno,,,, koci oci ispadaju u vizir BAR OVA MOJA ,,, precizna u upravljnju,,,, max brzina za opustenu voznju sa produzenim MRA oko 170-180,,,,, solo,,, SUVI KARTER MOZE NA TOCAK DO SOLUNA I NAZAD,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, i to je to ako se necega setim dopisacu poto mi je postala navika pa vise ne obracam paznju na mane i prednosti kod nje,,,,,,