Mart 30, 2026, 07:48:21 posle podne

Autor Tema: Preregistracija klubova  (Pročitano 2107 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
Preregistracija klubova
« poslato: Novembar 15, 2010, 11:14:18 posle podne »
Na prethodnoj skupštini u Vršcu ispričao sam vam šta je do tad odradjeno da sam stupio u kontakt sa Ministarstvom odnosno da imamo ženu koja će nam pomoći da završimo papirologiju za sve klubove do nove godine. Danas sam ponovo bio u Beogradu, pokupio dokumentaciju od završenih klubova, a ovde vas podsećam na vašu obavezu da odradite sve pravne radnje vezane za legalizaciju klubova u MASu.

Za sve klubove potreban je obrazac "prijava za upis uskladjivanja u registar udruženja", ovo se odnosi na klubove koji već imaju rešenja bilo kakva sem rešenja izdata od Opštine. Oni koji imaju rešenje od Opštine, MUPa ili neke druge lokalne organizacije, moraće kompletno sve od početka i to košta oko 6.000 din, a za sve ostale je BESPLATNO potpuno.
Ovaj obrazac mogu ja da popunim i predam, kad mi pošaljete sve podatke koje postavljam dole, ustvari žena je zamolila da što veći broj rešenja prikupim i predam kako nebi išao svaki dan i nju prekidao u drugim obavezama.

Potrebna dokumentacija:
1. Fotokopija rešenja o upisu u registar
2. Matični broj udruženja,kluba,sportskog društva, - to rešenje ste dobili odmah od vaše uprave
3. Overena fotokopija lične karte zastupnika udruženja,mora biti overeno od SUDa ili Opštine
4. 2 primerka novog statuta, s tim da oba moraju biti u originalu sa potpisom i pečatom
- STATUT MORA BITI OBAVEZNO ISPISAN ĆIRILIČNIM PISMOM - za ovaj deo isto mogu da pomognem klubovima i odradim šablonski statut koji sigurno prolazi, a kasnije klubovi mogu da ga menjaju ili naprave pravilnik u okviru koga će delovati po svojim klubovima
5. Pečat kluba - MORA IMATI ĆIRILIČNO PISMO  npr. mora pisati ovako Мото кл�?б "�?рон Бридге" nema veze što je strani naziv samo da je izrezan pečat na ćirilici

Ovo gore navedeno ne važi za klubove koji su registrovani u Ministarstvu sporta i omladine. Takvi klubovi trebaju da mi donesu rešenje i statut da im potvrdim status. U levom ćošku rešenja stoji grb Republike Srbije i dole piše min.. sporta i omladine itd
Ovo gore navedeno je potrebno i za novootvorene klubove (odnosno klubove koji se osnivaju) stim što uz ovo moraju dodati izmedju 5.500-6.000 dinara za taxe.

Svi klubovi koji žele da ove akcije odrade preko MASa i time uštede na vremenu i advokatu, moraće da mi pošalju punomoćje kako bi mogao da predam i podignem dokumentaciju u njihovo ime
Podatke za punomoćje, daću kad me pozovete   064/1234 064 Bubi

Završio sam dokumentaciju za sledeće klubove:
- s.k La Moto  Lazarevac
- m.k Trijumph Zaječar
- m.k. Kula    Kula
- m.k. Stiški Orlovi  Majilovac
- m.k. Čokanlija  Baroševac
- m.k. Banat Riders   Sutjeska
- m.k EXTREM ima od Juna odradjene papire

U obradi su sledeći klubovi i za njih važi da mi pošalju gore navedeno
- m.k. East Bikers   Bor
- m.k. Resava   Despotovac
Inače ovo su SVI klubovi koji su mi do sad dostavili dokumentaciju
Obaveštavaju se klubovi koji žele da odrade papire i postanu legalni, da me što pre konktaktiraju i pošalju dokumenta jer od nove godine neće biti baš tako lako završiti sve ovo.

Bubi  064/ 1234 064
« Poslednja izmena: Mart 09, 2011, 03:23:12 posle podne od strane Baffy »