Vrlo zanimljivo i treba da se istera na čistinu svaka tvrdnja. Znaš i sam da te cenim izuzetno i da ne sumnjam u tvoje poštenje ali isto tako tvrdim da ni moj obraz nije djon, a ti mene sada steruješ u laž.
Elem odgovorno sam tvrdio da niko ne može biti skriven samo iz ovog razloga kao na slici dole koja brate moj stoji u podešavanju ovog foruma,
uokvireno crveno
Jasno se vidi da su opcije tako podešene da niko sem administratora ne može da sakrije svoj status. Dexter,Squi i Ja nemamo skriven status, očigledno, a vidi se i po našim nalozima.
Ti tvrdiš suprotno:p.s. E sad' sasvim slucajno sam saznao i KO je taj (+ 1 sakrivenih) tako da ta odgovorna tvrdnja pada u vodu
. Naravno, necu otkriti identitet istog
, jer sam to i obecao, a kao sto sam i ranije napisao: " moj obraz nije djon!"
Probaj ti da sakriješ status prisutnosti ili bilo ko sa ovog foruma a da nije administrator, ako ne možeš onda postoji krtica, zar ne? U tom slučaju ne lažemo ni ja ni ti nego smo u zabludi i neko ME (nas) ismejava
E sad ja pitam tebe kao časnog i poštenog čoveka ŠTA SE KRIJE ISPOD ŽITA ?
Ko može još da brka po bazi podataka sem nas troje i da sebi sakrije vidljivost?
Od koga si ti dobio informaciju kad tu informaciju nemamo Dex ja i Rade?
Šta sve ovo znači? Da li je čudotvorni Kerber napravio putanje za koje mi neznamo i da li neko vrši kontrolu foruma mimo našeg znanja i znanja UO MASa koji nas je izabrao na ovo mesto?
Da te podsetim, Kerber se pojavio preko noći, Dex je tražio pristup c-panelu od mene i M@jka,naravno da sam mu dao a on dalje kome već....
Taj isti čudotvorni Kerber je nas glupake prosvetlio i sve postavio na svoje mesto i ukinuo sve moguće pristupe jer je navodno bila krtica na forumu za koju nikad javno nismo saznali ko je...
Taj isti čudotvorni Kerber je sasvim slučajno prestao da održava forum posle sednice MASa kad su Vudu i Bane odlučili da izadju sa ovog foruma, a na moju molbu da ostane , odgovorio mi je da mu se ne isplati da održava forum ispod 50 evra mesečno, a sve ovo je uradio jer ga je neko zamolio.... Pitam se šta ga je još zamolio...
Kerber je postavljen bez obaveštenja bilo kome da će da sredjuje forum, niti je bio obavešten UO i predsednik MASa niti bilo ko od nas moderatora i administratora, samo preko nnoći je izašlo obaveštenje da ako imamo problema obratimo se Kerberu... Odakle toliko poverenje i tolika sloboda da se čoveku da u ruke vlasništvo MASa a da se niko ne obavesti o tome nemam pojma
Na sednici MASa Rade je preuzeo odgovornost za forum jer niko nije hteo, a mene su Gnjat i Beli zamolili da mu pomognem ali ovakvim podmetačinama da se neko bavi nisam ni sanjao niti bih ikad u životu prihvatio da se angažujem kako za sredjivanje početne strane tako i za forum nakon sednice.
Brate, otvarate temu sa velikim slovima za ono što nije, jer Vudu nikad nije banovan sa ovog foruma,greška je napravljena ne namerna, a kriješ indetitet čoveka koji nam rovari po bazi i svemu na forumu, još si mu obećao.... Svaka čast

Mikice tvoj obraz nije djon ali
nije ni moj, ovde se pojavljuje neko deseti koji ćuti ko fukara i smeje se iza ledja. Meni ovo u životu ne treba pa nek je za zajednički interes koliko god hoćeš, ne želim da ulazim u raspravke i trpim prozivanja kada znam da sto posto ispravno radim, a radimo svi za džabe (mislim bez novčane nadoknade) i svi smo bajkeri, a ne HAKERI i kompjuterski zaludjenici da ovo radimo profesionalno dobro pa da trpimo pljuvanje od svih.
Živ mi bio brate i imaš litar vinjaka, a ne jedan, znaš da za piće nikad nije problem.