Bleda kopija Trijumfa kako da ne vozio sam nekad i Norton i Trijumf / nisu bili moji/ ali sam sav bio u ulju
mislim na nogavice , brate to je pustalo ulje na sve strane. Sigurno da su nove generacije Engleza mnogo
savremenije nego nekad , ali Japan je nedostizan bez obzira na marku motora. Svaka japanska kopija je bolja
nego izvorni evropski ili americki model. Ovo vazi i za HD jer sam ga vozio 5 godina.Sam znas sta Japancima
rade nazovi motoristi po skupovima. Da ih masiraju besomucno, evropski i americki motori bi se raspali da imaju
ovakav tretman.Ovaj model koji je tema ima takozvano kraljevsko vratilo tj. osovinu sa zupcanicima konusnim
koji spaja radilicu i bregastu, znaci nema lanca i bukvalno masina nema smrti, tj. vrlo dugotrajna. Sav je skoro
od metala a to treba platiti u danasnjem moru plastike. Stoga ce mu i cena biti nadam se oko 8000 evra.
Predhodni model W650 se odlicno pokazao ali ga nije bilo na nasim prostorima sto zbog cene sto zbog izgleda
koji je u retro stilu a koji se kod nas ne ceni bas mnogo.Osim naravno kod starije populacije motorista.