Mart 29, 2026, 05:19:32 posle podne

Autor Tema: U svemu, meni je bila 2010 g.......?  (Pročitano 2992 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Baffy

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Live to ride...
Odg: U svemu, meni je bila 2010 g.......?
« Odgovor #20 poslato: Februar 09, 2011, 11:04:58 pre podne »
Pa više je bilo loših nego dobrih stvari (nema posla, sve sve skuplje, smrt drage osobe...) ali ipak bi ocenila ovu godinu 5 jer ipak sam izašla živa iz te 2010god a kako vreme ide imam, utisak , da to neće biti najlošija godina  :icon_scratch: na žalost
NE BRŽE OD ŽIVOTA......PUN GAS PA POLAKO...
NEVER ride faster than YOUR angel can FLY!!!

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #21 poslato: Februar 10, 2011, 11:05:04 posle podne »
Meni je bila godina za 9. Znaci skoro najbolja ikad... Osposobio sam hondu, presao 6000km  sa njom (bilo bi jos da sam stigao na more :D ali me izdala bombina kod sapca), otisao na more posle 4 godine (stigao ipak autom :D ), ja i devojka 13 dana kampovanja na moru...Jako lepo. Obisao srbiju na Reliju, upoznao par dobrih ljudi, isplatilo mi osiguranje stetu za udes koji se desio 10 januara 2010 (izlete mi auto pred motor), ostao jos neki mali deo da se isplati ove godine, na korak od zavrsetka faxa (ostalo dva ispita)... Savrseno :D

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #22 poslato: Februar 11, 2011, 09:47:28 pre podne »
Finansijski najlošija u poslednjih 10 godina.
Napravio najmanje kilometara u poslednjih 6 godina (oko 16TKM), ali opet vozilo se  ;)
Kiša je padala non stop, ama skoro svaki vikend.. Nisam isao na more prvi put posle 30 godina!
I jos dosta odricanja.. ALI I NIJE TAKO LOŠE.. Nekako sam navikao i vec se opekao od onu čuvenu "dabogda imao pa nemao", sve je to prošlo još za vreme 90ih kada sam prosao te faze kao izbeglica. Čovek je sretan onoliko koliko je zadovoljan.

Ali bilo je i lepih stvari  ;)
Ozenio sam se, diplomirao, kupio noviji auto, kupio stan (na kredit - 30 godina) i dobio malo unapredjenje na poslu, upoznao mnogo novih ljudi, ...
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže obi

• Moto Manijak
  • live to ride
    • http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.actudefense.com/wp-content/uploads/2010/08/legionnaires_pm.jpg&imgrefurl=http://www.actudefense.com/la-police-militaire-nounous-des-legionnaires/&h=525&w=800&sz=89&tbnid=Eh1_yiDdnPHQ-M:&am
« Odgovor #23 poslato: Februar 11, 2011, 11:40:39 pre podne »
pa bila je i dobra i tuzna i teska al i prosla hvala bogu.........................pocela je sa mojom boljom polovinom koju nisam imao do tada,onda gubitak voljene osobe,gubitak i kucnog ljubimca,plati sve,znaci besparica i malo voznje motorom tri skupa ukupno,bili smo kod Romana mk pegasus u kucuri,tradicionalno smo bili u toj beloj crkvi i ada familija,to je to u 2010,ocena mozda 5 ??? ???