Mart 31, 2026, 09:41:36 pre podne

Autor Tema: EAST BIKERS BORSKO JEZERO 1.2.3. JUL  (Pročitano 1562 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže shorty

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
EAST BIKERS BORSKO JEZERO 1.2.3. JUL
« poslato: Jun 18, 2011, 11:25:11 pre podne »
Kao i svake godine.....prelepo mesto izvan grada....
ogroman kamp, plaze i dobri domacini....
Ove godine sviraju voodoo child, New Deal, baNdX i YU GRUPA

ne propustite da posetite Tropski Bar (jeftino pice, RnR i zgodne konobarice)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=139141496147417&set=a.138643352863898.25263.100001547036916&type=1&theater

(ne zamerite sto nemam plakat...nisam clan kluba samo vas obavestavam da ne propustite dobar provod vidimo se)

EASY RIDERS SOUTH SERBIA
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže Dime Zmaj - MC White Angels

• Predstavnik Kluba
  • Vozac
  • **
Odg: EAST BIKERS BORSKO JEZERO 1.2.3. JUL
« Odgovor #1 poslato: Jul 04, 2011, 06:44:04 posle podne »
Postoji li jos neki post ili to je to nema niko komentara ono -no comment- ili sta? Ja kazem ovako a verujem da i drugi tako misle skup je bio izuzetno lep sa mnogo posetilaca bajkera i ljubitelja. Moj prvi utisak kada smo stigli mi Paracinci i Krusevljani oko 20 motora mozda i koji vise je od trenutka doceka koji je na kapiji bio u najboljem redu do blagog razocarenja kada u 15h ostanemo bez porcije rucka - to jest nama dorucka jer smo sacekujuci se malko okasneli ali pre mislim da je bilo nedovoljno porcija za sve koji su bili tamo ili nisu uzeli u obzir prodavce i preprodavce opreme. Koncert extra zabava celo vece, jutarnja kafa malo okasnela mislim da je mnogo bajkera otislo bez nje. Dorucak savrsen to je popravilo sve ovo sto navedoh da nije bilo valjano. I mirno jutro u Tropikal bar bez premca :-) Zao mi je ovih dvojice organizatora koji sam vidjao i koji su bili ok likovi imam utisak da su samo njih dvojaica sve ovo i organizovali. Zelim vam mnogo vise aktivnih clanova na sledecem skupu. Naravno mi smo uvek tu dolazimo!!!!

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Jul 05, 2011, 10:01:01 pre podne »
Odlično organizovan skup, sve na mestu i u pravo vreme. Nisam primetio da je nešto nedostajalo. Svaka čast i vidimo se sledeće godine  :)

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #3 poslato: Jul 05, 2011, 01:07:42 posle podne »
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #4 poslato: Jul 06, 2011, 10:51:21 pre podne »
Nekako svake godine omale sa ruckom cini mi se...
Nisu dvoje ljudi organizatori....ima ih oko deset
Hvala svima koji su dosli i vidimo se i sledece godine nadam se
p.s. hvala Andjelima iz Pirota, White Angels-ima iz Paracina, Nocnim Vukovima, Free Ridersima i svima ostalima koji su posetili Tropical Bar Borsko Jezero (izvinjavam se ako sam nekog zaboravio)
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to