Bravo Brate Peco, svaka ti je kao Njegoševa!
Ako bih predlagao nekoga isključivo iz Moto Asocijacije Srbije onda bi to takođe sasvim sigurno na prvom mestu bio baš naš Zoran Gnjatović Gnjat!
Za Gnjata nemam prave reči koje bi opisale njegovu dobrotu,smirenost i požrtvovanje za sopstvenu porodicu,posao,njegov LaMoto Klub i našu Moto Asocijaciju Srbije.
Mogu slobodno reći da mi je Gnjat uvek bio i jeste inspiracija i uzor u svakom pogledu i jedan takav čovek sigurno zaslužuje više od svih nas ovakvo veliko priznanje.
Njegova predanost i rad u korist svih nas i to uvek sa osmehom na licu, i njegovih čuvenih 15 minuta pa polazak su sigurno obeležile čak i ovogodišnji Reli Moto Asocijacije.
Možda je priznanje Bajker Godine iskreno i malo za Gnjata, čoveka koji će svojim radom za primer u MAS-u još malo pa obeležiti čitavu deceniju Moto Asocijacije Srbije.
P.S.
Predložio sam prvo baš Blagoja Bogdanovića za Bajkera Godine samo zbog njegove neverovatne humanosti koja je sasvim sigurno podigla rejting Bajkerskog načina života u ovoj zemlji!
U Srbiji danas u ovoj krizi besposlice i besparice kada svi gledaju samo svoj interes Bajkeri iz Vranja su nam svima na pravi način pokazali kako njihovo malo može da vredi mnogo!
Reakcija javnosti na njihov plemeniti gest je otopila siguran sam i najhladnija srca i svi oni mnogobrojni koji su sve ovo gledali nedeljama na RTS-u sada sigurno sve Bajkere gledaju drugim očima!
Ono Što je uradio Blagoje Bogdanović i njegova braća je za svaku pohvalu i za svaku nagradu a sem zahvalnosti sirotih devojčica niko se nije setio da ih za ovo plemenito delo nagradi i pohvali.
Mislim da bismo to trebali uraditi mi i na taj način odavajući javno priznanje još jednom podsetili javnost kakvi smo mi u suštini i kakvo toplo srce kuca ispod naše hladne kožne garderobe !!!