Mart 31, 2026, 06:42:22 posle podne

Autor Tema: Sajt o moto skupovima...  (Pročitano 1274 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Mitar

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Kalendar moto skupova
Sajt o moto skupovima...
« poslato: Mart 13, 2016, 10:09:32 posle podne »
Pozdrav svima,
Moj tim je dao doprinos jedinstvenom kalendaru moto susreta koji smo proširili i sada ima prijavljene događaje od Slovenije do Makedonije. Sajt radi dve nedelje i jako dobro je prihvaćen jer ima preko 13000 pregleda. Klubovi polako prijavlju događaje jer nam je upravo to i bio cilj. Web sajt je jednostavan jer nidi samo kalendar i ne planiramo ništa sem toga. Zbog poštovanja prema MAS-u, iskreno me zanima šta članovi misle o ovome i kako ocenjuju naš web sajt. Adresa je www.motoskupovi.com.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
Odg: Sajt o moto skupovima...
« Odgovor #1 poslato: Mart 14, 2016, 07:59:11 pre podne »
Pozdrav svima,
Moj tim je dao doprinos jedinstvenom kalendaru moto susreta koji smo proširili i sada ima prijavljene događaje od Slovenije do Makedonije. Sajt radi dve nedelje i jako dobro je prihvaćen jer ima preko 13000 pregleda. Klubovi polako prijavlju događaje jer nam je upravo to i bio cilj. Web sajt je jednostavan jer nidi samo kalendar i ne planiramo ništa sem toga. Zbog poštovanja prema MAS-u, iskreno me zanima šta članovi misle o ovome i kako ocenjuju naš web sajt. Adresa je www.motoskupovi.com.

Небитни пролазник

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Mart 15, 2016, 09:08:50 posle podne »
Pozdrav svima,

nego ziv ti ja gde se izgubi iz tog vaseg kalendara Extrem Smederevo ? onako na kratko sam bacio oko ali mi nesto nije to to , mislim sto se termina tice ...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Dragan - MK Fire Wheels

• Predstavnik Kluba
  • Suvozac
  • **
« Odgovor #3 poslato: April 15, 2016, 11:21:16 posle podne »
dobar je sajt  ali samo mala ispravka, nije FREE nego FIRE WHEELS SEFKERIN