Juče je održana rođendanska žurka MK Panter. Gosti su došli iz celig regijona, Slovenija, Slavonija, Srpska, BiH, Vojvodina.... (dopisati propušteno).
Muzika, već mnogo puta spomenuti Prljavi Romeo, koji je smenjivao pevače na nastupu. Svirao je celo veče sa kratkim pauzma.
Pasuljčina je bila odlična, ljutkast, gust. Ko je hteo jesti nije sigurno ostao gladan.
Parking prostora je bilo na pretek i verujem svi koji su se obratili bilo kome iz kluba su našli smeštaj.
Usred svirke je organizovano sportska manifestacija u kojoj je bilo dozvoljeno koristiti nedozvoljene supstance

.
Organizovano je ispijanje piva iz dve čaše, što bi se reklo litra piva. Greškom korumpiranog sudije, proglašena su dva prva mesta. (Ja sam bio sudija) Dva tamičara su dobila nagradu majicu xxxxxxxxxxxxl MK Panter, jednoj ženi na sećanje dugo.
Dan je bio lep, a veče i nije bilo toliko hladno, s' obzirom na datum. Policija je stajala na ulazu u grad, ali su svi gosti bili blagovremeno upozereni na mere predustrožnosti.
Moj zadatak je bio da fotografišem rođendan, ali ako mi je šta promaklo, nebilo vam zapoveđeno, objavite fotografije ovde ili na fb stranici kluba, hvala unapred.
Dve rođendanske torte. Obe odlične i ona bela sa želeom i crno beli rolat. Fantazija. Lično sam, da bih mogao podeliti iskustvo dalje, probao obe torte. Čist bakar, nema nikakvih dimenzija. Odlično.
Žurka je trajala do 2:30h, a i patrola na ulasku u grad je čekala isto tako.
Voleli bi da podelite sa nama vaš doživljaj rođendanske žurke, kako bi eventualne propuste ispravili, a dobre stvari učinili još boljim.
Hvala svima još jednom!!!!