Mart 27, 2026, 11:48:13 posle podne

Autor Tema: udes u svilajncu 27.02.2008.  (Pročitano 3008 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • brmmmm brmmmm
udes u svilajncu 27.02.2008.
« poslato: Februar 27, 2008, 07:25:31 posle podne »
veceras 27. 02. 2008 . u svilajncu na putu markovac svilajnac,udes motoriste i bicikliste,,
motorista sa apn om,,cilager od 65god,pocistio neosvetljenog biciklistu,prizor je uzasan,hitna pomoc im ukazuje prvu pomoc na licu mesta,automobili prolaze dizu prasinu,mene pandur zaustavio i drzi mi predavanje o lepom ponasanju za volanom motora,,a oni ljudi leze u lokvi krvi na zemlji,,strasno,,
neznam koliko su povredjeni,biciklista je kolko sam uspeo da vidim vise ozledjen nego vozac motorcikla,verujem da nije strasno ali sacekacemo jutro sa novim informacujama,otprilike je cikica sa apn om od pozadi pokupio biciklistu koji nema pozadi ni katadiopter iliti macije oko ,,
samo mi oni panduri nisu bili jasni ,umesto da zaustave saobracaj,makar zbog one silne prasine nista,,hladnokrvno neobracaju paznju na nista ,,,,
a i ti biciklisti bez svetla pozadi,pogotovu ako je neki cilager u pitanju su opasna pretnja po saobracaj,isto kao i traktori sa prikolicama bez osvetljenja
« Poslednja izmena: Februar 27, 2008, 07:53:52 posle podne od strane TRIKES-M-D »
brm brmmmmmmmm

adega

• Gost
Odg: udes u svilajncu 27.02.2008.
« Odgovor #1 poslato: Februar 28, 2008, 02:28:32 posle podne »
neznam sta je tesko ko vozi bajs da stavi ta jebena svetla ili macije oko i posle  mi bajkeri krivi....

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Februar 28, 2008, 02:52:30 posle podne »
Ja slusam jutros RTS 1 i izvestaj saobracajne policije koji kaze ovako:" S porastom temperature raste i broj motorciklista na putevima sto AUTOMATSKI znaci vise saobracajnih nesreca" Ne mogu da verujem kao da smo samo mi krivi sto se nesrece desavaju a ne taljigasi (od reci taljige, sto znaci volovska kola),koji ne prezaju od nicega i nista sem sebe ne vide.Mozda nije za ovu temu ali nisam mogao da izdrzim.Izvunjavam se.

Shesti

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Februar 29, 2008, 02:00:06 posle podne »
Ja odsad tezim da se vozim u grupi (da ne kazem coporu :D ) od nekoliko motorasa...skupila se tu neka supermoto ekipa po Beogradu...pa kad se dogodi da neki vozac kola napravi glupost (kao npr. onaj u Indjiji - btw mene je tako oborio taksista prosle godine, a pretprosle kombi i isto pobegao), onda cemo da tabamo :D

slovenacMC VRSAC

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Mart 01, 2008, 07:56:44 posle podne »
ja bi kaznio svakog biciklistu koj nema macije oko ili svetlo napred i nazad , zabranio bi starcima ba se voze biciklama i danj i nocu