Mart 29, 2026, 05:19:14 posle podne

Autor Tema: OSVAJAČI Petak 13. 22.00 LE CINEMA Kragujevac  (Pročitano 1278 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • night wolves mc
OSVAJAČI Petak 13. 22.00 LE CINEMA Kragujevac
« poslato: Februar 07, 2009, 10:44:07 posle podne »

U petak 13. februara u caffe-u LE CINEMA od 22 časa biće održan koncert legendarne kragujevačke rok grupe OSVAJAČI.
 Čipi,Šone,Uroš i ostali momci iz ovg sastava napraviće pravu žurku sa ovim retrospektivnim koncertom i podsetiti nas na stare ali i te kako dobre hitove:KRV I LED,PRONA
''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: OSVAJAČI Petak 13. 22.00 LE CINEMA Kragujevac
« Odgovor #1 poslato: Februar 07, 2009, 11:00:49 posle podne »
 Jos 1992. godine sam ih gledao u KG za dan Univerziteta,cini mi se 20. maja,kada su pored njih svirali i Agata,a tacno u ponoc i Smak sa Borisom Arandjelovicem (pretposlednja njihova svirka u starom sastavu) !
 Tada jos nisam bio cuo za njih,a danas i moji klinci rado pustaju njihove stvari!
 Bilo je skoro neverovatno da ti neka grupa i njene pesme tako legnu na prvo slusanje!
 Medjutim,verovatno bih danas njihovu svirku pratio sa dozom gadjenja,gledajuci Cipija,koji se otisnuo u solisticke vode,pod imenom Osvajaci i godinama pevao neke pederske pesme,na zgrazavanje svih nas poklonika zvuka izvornih Osvajaca  >:(
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #2 poslato: Februar 08, 2009, 12:32:32 pre podne »
Grand je cudo,a takav vokal.
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • night wolves mc
« Odgovor #3 poslato: Februar 13, 2009, 08:36:41 posle podne »
Sticajem okolnosti i moje lenjosti da na vreme obezbedim karte za koncert OSVAJAČA, na moju bruku, ostadoh bez istih pa večerašnji koncert moraću da propustim, jer su ulaznice planule još pre par dana.
 Danas sam se čuo sa Šonetom, klavijaturistom benda i na moje iznenađenje koncert će biti repriziran zbog prevelikog interesovanja sledećeg petka, takođe, u holu bioskopa  ŠUMADIJE, odnosno u caffe-u LE CINEMA!!
 Ovog puta karte ću kupiti još koliko u ponedeljak!!  ;D
''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''

Van mreže Damir-Junior

• Totalni Moto Manijak
  • Vozi srcem i dusom
« Odgovor #4 poslato: Februar 13, 2009, 11:20:51 posle podne »
Eh sto mi krivo sto nisam video ranije. Obozavam ih. Kao mali sam znao sve njihove pesme napamet. :'(

Van mreže Boban

• Moto manijak u usponu
  • Africa RD07
« Odgovor #5 poslato: Februar 13, 2009, 11:50:06 posle podne »
Cipi je stvarno bio faca kad se pojavio. Vokal da ne vjerujes, pjesme mogu da se pjevaju. Ali posle...znam sve, kinta, ovo, ono ali mnogo je dobar bio...da se tako proda.