Mart 30, 2026, 06:00:09 posle podne

Autor Tema: Izabran novi predsednik MAS-a!!!  (Pročitano 10553 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
Odg: Izabran novi predsednik MAS-a!!!
« Odgovor #40 poslato: Februar 10, 2010, 11:11:51 posle podne »
cestitam i ja
>>>Live to ride,ride to live<<<

Van mreže aleksandar67

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #41 poslato: Februar 11, 2010, 11:56:27 pre podne »
Cestitam

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #42 poslato: Februar 11, 2010, 01:17:50 posle podne »
Cestitam
Voleo bi da znam ko je taj Beli - imenom i prezimenom, Ako je vec izabran za predsednika nebi bilo lose da pored nika ili nadimka bude i ime i prezime
Izvinjavam se, nemojte me pogresno shvatiti, ja sam iz Vrsca i vozim motor vec 20 god sa prekidom mozda 3 puta po godinu, ali stvarno neznam ko je Beli
A voleo bi da znam, ako je vec predsednik MAS-a
Ja neznam ko je TT600 a nije mi  ni bitno,sta je bitno toliko ime i prezime.Oni koji su ga glasali oni ga sigurno znaju a mi im verujemo.Samo napred Beli

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #43 poslato: Februar 11, 2010, 01:52:31 posle podne »
Cestitam
Voleo bi da znam ko je taj Beli - imenom i prezimenom, Ako je vec izabran za predsednika nebi bilo lose da pored nika ili nadimka bude i ime i prezime
Izvinjavam se, nemojte me pogresno shvatiti, ja sam iz Vrsca i vozim motor vec 20 god sa prekidom mozda 3 puta po godinu, ali stvarno neznam ko je Beli
A voleo bi da znam, ako je vec predsednik MAS-a

Tacna imena i prezimena Predsednika i clanova UO se nalaze u zapisniku sa Skupstine MAS-a u Obrenovcu.

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #44 poslato: Februar 11, 2010, 02:15:03 posle podne »
Tacna imena i prezimena Predsednika i clanova UO se nalaze u zapisniku sa Skupstine MAS-a u Obrenovcu.

koji ste vi ljudi.....čovek lepo pita za ime.......... :icon_scratch:

Van mreže TT600

• Suvozac
  • *
« Odgovor #45 poslato: Februar 11, 2010, 02:26:26 posle podne »
Pa TT600 je Milan Barbirovic iz Vrsca, ali to stvarno nije bitno, jer on, tj ja nisam predsednik nicega
A nerazumem zasto ne iznesete ime Belog za nas koji pratimo ovaj forum i rad MAS-a, a nemamo vremena i potreba da idemo u Obrenovac
Ako je ovo forum samo za clanove klubova i MAS-a recite, nemam ja potrebu da budem ovde. Ovde sam cisto informativno i rekreativno

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #46 poslato: Februar 11, 2010, 02:44:44 posle podne »
koji ste vi ljudi.....čovek lepo pita za ime.......... :icon_scratch:

Pa TT600 je Milan Barbirovic iz Vrsca, ali to stvarno nije bitno, jer on, tj ja nisam predsednik nicega
A nerazumem zasto ne iznesete ime Belog za nas koji pratimo ovaj forum i rad MAS-a, a nemamo vremena i potreba da idemo u Obrenovac
Ako je ovo forum samo za clanove klubova i MAS-a recite, nemam ja potrebu da budem ovde. Ovde sam cisto informativno i rekreativno
Pozdrav Milane...
Ništa nije skriveno, samo mora malo da se pretraži po forumu i pronađu
informacije... Inače ovo nije forum samo za članove MAS-a nego za sve
dobronamerne bajkere i one koji žele da pomognu u ostvarivanju naših ciljeva.
Evo link teme gde možeš da vidiš zapisnik sa zadnje skupštine gde je imenom
i prezimenom izbrana uprava MAS-a...
 http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=4570.15
Ako ima još nešto nejasno pitaj... zato smo tu... Pozdrav. 

Van mreže TT600

• Suvozac
  • *
« Odgovor #47 poslato: Februar 11, 2010, 03:25:25 posle podne »
Hvala Squi

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #48 poslato: Februar 11, 2010, 08:47:23 posle podne »
Čudno....
Beli je dugogodišnji predsednik MK Vršac i zaslužan za mnoga moto dešavanja u tom gradu unazad godinama.
Nije da sam mu advokat samo se čudim jer Vršac nije baš tako veliki da se bajkeri medjusobno ne poznaju

Van mreže drag star

• Suvozac
  • *
« Odgovor #49 poslato: Februar 12, 2010, 12:19:06 pre podne »
Pozzz Milane
Clanove moto kluba Vrsac mozes upoznati a i ujedno i Belog u nasim prostorijama na staroj autobuskoj stanici iza burekdzinice Saran svakog dana od 19h.
Dobro si dosao!!!

Van mreže TT600

• Suvozac
  • *
« Odgovor #50 poslato: Februar 12, 2010, 08:44:03 pre podne »
Pozzz Milane
Clanove moto kluba Vrsac mozes upoznati a i ujedno i Belog u nasim prostorijama na staroj autobuskoj stanici iza burekdzinice Saran svakog dana od 19h.
Dobro si dosao!!!

Hvala na pozivu
Ne posecujem susrete, desavanja, klubove, ... dugo sam clan jednog drugog kluba u VS, ali i tamo svratim na pola sata jednom u 6 meseci - imam jako malo slobodnog vremena i njega iskoristim za off road voznju
Kad budem u penziji i kad nebudem vise mogao da vozim motor - eto mene - necete moci da me izbacite iz klubova i sa skupova  ;)

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #51 poslato: Februar 12, 2010, 04:50:49 posle podne »
U ime novoizabranog predsednika MAS-a Belog, ovim putem se izvinjava sto jos nije pristupio forumu zbog tehnickih problema!!! Tako da ocekujte od utorka da pristupi i odgovori na sva vasa pitanja.
Veliki pozdrav MK VRSAC.

Tehnicki problemi reseni jos samo da se odrzi kurs i eto Belog na forumu!!

Van mreže Beli MK Vrsac

• Vozac
  • *
  • Yamaha XJ 650
« Odgovor #52 poslato: Februar 12, 2010, 06:43:50 posle podne »
Hvala svima na podrsci, nadam se da cu uz podrsku svih kojima MAS nesto znaci uspeti da doprinesem usponu asocijacije

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #53 poslato: Februar 13, 2010, 06:33:31 posle podne »
Hvala na pozivu
Ne posecujem susrete, desavanja, klubove, ... dugo sam clan jednog drugog kluba u VS, ali i tamo svratim na pola sata jednom u 6 meseci - imam jako malo slobodnog vremena i njega iskoristim za off road voznju
Kad budem u penziji i kad nebudem vise mogao da vozim motor - eto mene - necete moci da me izbacite iz klubova i sa skupova  ;)

Pozdrav Milane, pretpostavljam da si (ne zameri ako sam pogresio ali posto kazes da si dugo clan..)  clan Alpha Gedeon moto kluba, nekada mog omiljenog mesta u gradu koje i dan danas cenim i uvazavam, i ujedno mesto sa koga sam prvi put krenuo na moto skup sa mojim MZ-om 250 nego nisam ja sad ovde da nesto pravim razlike i komentarisem i uporedjujem klubove i njihove ciljeve, niti da ti objasnjavam ko je Beli...posto i sam kazes u gore navedenom citatu da ne posecujes susrete, desavanja, klubove mada i pored toga, sto kaze Ivta Vrsac je stvarno mali pa mi je stvarno cudno da ga ne znas ali sve to na stranu ja samo hocu da ti kazem da svi mi radimo i imamo malo slobodnog vremena pa se nadje to malo vremena za neke stvari koje volis i zato NEMOJ BRE DA CEKAS PENZIJU...I VREME KADA NECES MOCI DA VOZIS MOTOR...pa lepo mi da se vidimo i popijemo pivce u tvom ili mom klubu svejedno pre nego sto dodje vreme za penziju!!!

Van mreže TT600

• Suvozac
  • *
« Odgovor #54 poslato: Februar 14, 2010, 12:36:08 posle podne »
Ok
Ali pre cemo se sresti na bregu, ako setas ili se provozas po bregu i vidis da neko divlja - slobodno me zaustavi pa da odemo na crveni krst ili lazin kafic na pivo

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #55 poslato: Februar 14, 2010, 12:50:22 posle podne »
Tako valja, dogovor je pao!