Mart 27, 2026, 11:46:06 posle podne

Autor Tema: MUP za motore dao milion evra!  (Pročitano 6466 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
Odg: MUP za motore dao milion evra!
« Odgovor #20 poslato: Decembar 14, 2010, 12:18:01 pre podne »
Drzava Srbija je platila 1,000,000,00$    MILIJON $  za Miladina Kovacevica koji se pobijo u Americi !!!!!!!!!!!

ajde lepo polako udahni pa malo se raspitaj...
drzava je platila te pare samo iz razloga jer je drzavni sluzbenih prekorachio
svoja ovlashcenja i licu koje je bilo pod istragom i predalo pasosh vlastima usa
omogucilo izdavanje privremenih isprava radi povratka u zemlju i ako to ne
sme da radi :)
e zato je drzava platila da porodica ostecenog i administracija nebi pravili frku
oko toga...
inache drzava nije platila milion za onog nabildovanog bizgova i sta je on uradio
nego je platila zbog zloupotrebe svog sluzbenika kome se usput u srbiji sudi
za to delo a kovachevic je optizen samo za navodjenje ili davanje mita itd...
e zato srbija daje te pare... :)

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #21 poslato: Decembar 14, 2010, 12:26:00 pre podne »
A zasto je drzava dala pare za tog cinovnika kad je on zajebao stvar ko ga jebe!

Kad bi drzava za mene dala milion da se to meni tamo desilo...ne, rekla bi prekrsio si ovalscenja i cao...ko zna ciji je to brat ili rodjak....taj cinovnik!

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #22 poslato: Decembar 14, 2010, 12:42:36 pre podne »
ajde lepo polako udahni pa malo se raspitaj...
drzava je platila te pare samo iz razloga jer je drzavni sluzbenih prekorachio
svoja ovlashcenja i licu koje je bilo pod istragom i predalo pasosh vlastima usa
omogucilo izdavanje privremenih isprava radi povratka u zemlju i ako to ne
sme da radi :)
e zato je drzava platila da porodica ostecenog i administracija nebi pravili frku
oko toga...
inache drzava nije platila milion za onog nabildovanog bizgova i sta je on uradio
nego je platila zbog zloupotrebe svog sluzbenika kome se usput u srbiji sudi
za to delo a kovachevic je optizen samo za navodjenje ili davanje mita itd...
e zato srbija daje te pare... :)

ne u redu je sa tvoje strane DebeliZmaj -u jer se i ocekivalo od tebe da ces pravdati potez u kom drzava rasipa pare pa kakav god potez bio i za bilo koju svrhu !

nesto ne videh da je taj sluzbenik dobio 40 godina robije ili prinudni rad dok ne odplati 1milijon $ ??

ja licno ne vidim razliku izmedju Miladina , drzavnog sluzbenika , DebeliZmaj-a  ili bilo kog drugog ja vidim svako jutro sve vece redove ispred narodne kuhinje !!
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže CADILLAC

• Vozac
  • *
  • BMW BoxerClub Pancevo
« Odgovor #23 poslato: Decembar 14, 2010, 07:06:20 pre podne »
-Izvinjavam se za manji off, ali cisto da se NE zaboravi: jos je veci skandal, dovodjenje tog medveda u Skupstinu, i ponosno slikanje sa njim, kao eto sa ugrozenom stranom od imperijalisticke Amerike...j...m te drzavo, kad svakog pustas u Parlament da se slikuje...! >:( :o
BMW BoxerClub Pancevo

Van mreže CADILLAC

• Vozac
  • *
  • BMW BoxerClub Pancevo
« Odgovor #24 poslato: Decembar 14, 2010, 08:08:26 pre podne »
Dajte i njima...kad je bal...
BMW BoxerClub Pancevo

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #25 poslato: Decembar 14, 2010, 08:29:56 pre podne »
kako zasta je dala ... pa zato sto je drzavni sluzbenik, predstavnik drzave ...
dal je pomocnik konzula ili konzul ili sta je bio taj lik ... elem.. njemu se i sudi sad
sta ce da ga osude ne znam... niti me zanima ...
ne branim drzavu, samo nisi obavesten ...
redovi jesu duzi ... ali opet sta sad sa tim ? hteli smo demonkratiju, hteli smo
kapitalizam ... e pa eve nam ga ! ... armija gladnih se nije snashla u novim okolnostima
nema vishe ono uglavish se u drzavnu firmicu pa lagano do penzije ... :)
to sto je isti setao po kuhinji ... jeste blamaza ali opet je po zakonu, svaki gradjanin
ima pravo da poseti dom skupshtine, a pogotovo ako ga zove parlamentarna stranka i
... ma pizdarija totalna sa njim ... al opet kakve to veze ima sa parama datim za motore ?

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #26 poslato: Decembar 14, 2010, 08:47:10 pre podne »
Svaka tebi cast na tvojoj koristi od svega ovoga i drago mi je da bar neki nas brat moze nesto da zaradi na ovom skandalu!

Ali niko me ne moze ubediti da kupovina ovih silnih motocikala moze biti realna u danasnjoj Srbiji...kada se prosto ne zna gde je novac pre potrebniji da li bonicima, skolama, vrticima i da ne nabrajam sve kojim ustanovama...drzava da se ovako rasipa sa nasim parama pa to je zaista u najmanju ruku skandalozno!
I uopste me bre nije briga to nesto da li cu ja licno imati problema sa njima ako budem krsio zakon...to je nesto drugo...svako treba da odgovara ako je kriv i ja prvi (skoro) nikad nisam krsio zakon ni na dva ni na cetiri tocka i uopste se ne plasim njih niti me zanimaju uopste ako ih sretnem na putu..zanima me samo dokle ce da nas muze ova jebena propala drzava i da se proserava sa nasim parama!

skroz si u pravu u vezi problema sa presretacima imace problem oni  koji krse zakon i to je u redu  ;)

a samo radi informacije motori, automobili i oprema za saobracajce kupuje se iskljucivo od njihovih sredstava od naplacenih kazni  ;)
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #27 poslato: Decembar 14, 2010, 12:29:08 posle podne »
skroz si u pravu u vezi problema sa presretacima imace problem oni  koji krse zakon i to je u redu  ;)

a samo radi informacije motori, automobili i oprema za saobracajce kupuje se iskljucivo od njihovih sredstava od naplacenih kazni  ;)

E dobro onda je opravdano...uf.... :icon_scratch:  :icon_scratch:  :icon_scratch:  :icon_scratch:  :icon_scratch:  :icon_scratch:  :icon_scratch:

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #28 poslato: Decembar 14, 2010, 12:55:38 posle podne »
E dobro onda je opravdano...uf.... :icon_scratch:  :icon_scratch:  :icon_scratch:  :icon_scratch:  :icon_scratch:  :icon_scratch:  :icon_scratch:

;) *109 *109
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #29 poslato: Decembar 14, 2010, 12:57:38 posle podne »

a pretpostavljam da se i njihovo skolovanje place od tih para
i plate idu od tih para ? a zgrade i infrastrukturu su sami sazidali ?
ma daaaa... :)
pazi tako gledano onda sumogli da im nabave i neku izvidjachku
aviaciju ... bar nekoliko aparata .. makar galeb .. da bi mogli da jure
po nashim sjajnim autoputevima ... :) .. do prvog iskljuchenja ;) ..
ajde ja kao mlad i neukusan ... vi koji duze vozite ...
koja je najduza deonica nekog puta da imash pravac ono koji nemoze se ublokira
nekog nadvoznjaka ili slichno ?:)

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #30 poslato: Decembar 16, 2010, 08:07:54 pre podne »
Ivto ima raznih komentara i ovakvih i onakvih sto se tice policajaca i motora.Samo ima nesto sto meni nije jasno:policajce niko nije pitao koje motore oni zele da voze i to je normalno.Zasto u komentarima ljudi pljuju po policajcima a ne po ministarsvu koje to odradjuje ili sluzbi nekoj iz te branse.Ipak ima dosta komentara po mom vidjenju gde je ocit izliv neke mrznje ili sl.tome.Nije mi jasan ovaj svet ili ja imam neku falinku.

Bravo Miko. I nisu svi policajci saobraćajni policajci. To je samo jedan manji deo policije na koji su svi kivni, pa onda po defaultu i na sve ostale. Postoji jako mnogo ljudi u MUP-u koji jedva sastavljaju kraj sa krajem (primer mog druga koji je dobio kamen u glavu ispred američke ambasade, gde je za dlaku preživeo, pa je posle iz svog džepa davao za operacije, uz solidarisanje kolega), a postoje i oni kojima je plata džeparac, baš kao u svim branšama. Naravno, sad filozofi mogu mogu da nastave: "ebala ga američka ambasada, tako mu i treba", ko da ih on voli. Policiju niko nije pitao ni za prošli tender za uniformu, zato sad ide iscepana a oni koji su pogadjali tender su sad u zatvoru, nadam se da će i svi drugi slični dilovi tako da prodju.

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #31 poslato: Decembar 16, 2010, 09:58:29 pre podne »
pa nek menja posao ... sad ti kazesh e pa nemoze
pa onda dolazimo na ono ili je glup za neshto drugo ili
nesposoban ili mu znachka trebala za druge namene ...:)

u svakom sluchaju vrlo losheg mentalnog sklopa, slabog,
morash biti da bi kao odrastao covek radio u nashem mup-u
ajde ono kad si klinac do 25-26 .. do 30te eventualno ..
ukapirash da je to sranje i odesh dalje .. bilo gde... :)
al navuchesh se na znachku, pishtolj, ``ja sam zakon`` :)))

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #32 poslato: Decembar 16, 2010, 10:11:59 pre podne »
Znao sam da će se filozofi javiti.
Slušaj ti debeli, sad bi ti rekao nešto da nismo na javnom forumu i da nemam odredjena moralna načela i kućno vaspitanje.

To je ovaj najkrupniji momak na slici (ja sam u ovom borbenom prsluku sa čičkovima)

To je bilo na Kosovu dok si ti čučao negde u skloništu i kukao što nemaš internet. Momak je izuzetno dobar i pošten policajac, bio je i hrabar vojnik, za druga bi dao ruku, pa verovatno i za tebe da si kojim slučajem imao ...... da budeš sa nama, rodjeni je Beogradjanin, završio je mašinsku školu (ja sam mašinski tehničar), ali smo se snalazili kao i svi drugi u ovoj truloj zemlji za preživljavanje. Osim toga izuzetno voli svoj posao i pored svega ga obavlja časno i profesionalno, a tebi bi bilo bolje da gledaš svoj posao. Napisao bih još nešto, al ne mogu trenutno jer mi se tresu ruke.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #33 poslato: Decembar 16, 2010, 10:39:52 pre podne »
i ? sta sad ? treba da me impresionira time ? bwahaha ...
debeli je bio u okolini djakovice ... vp 4445/50-2 ... ako se dobro secam :)
sranje na kosovu je napravila slobina policija tako da je ona i trebala da se njime
bavi a ne da pusti da ima teritorije nad kojom nema kontrolu ... pa posle jao qq lele ... :)
iskreno njegova tuzna zivotna pricha me stvarno ne zanima, nisam mu ni socijalni
radnik ni pedagog a ni psiholog ... :) .. tako da ono ...
znachi radno mesto mu je izbor ... sam je napravio taj izbor ...
evo ja cu biti nevaspitan i sve ....
ko ga xxxxxxxxx ... ? sam mu ja birao posao ? nisam ... sam je izabrao pa zato nek
sad sam i reshava svoje zdravstveno-socijalne probleme ....
sta ocekuje od drustva ? stan ? postovanje ? daj bre...
a za treshenje ruku pa dobro to valjda sa godinama ... apaurin, bensendin ili sta vec

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #34 poslato: Decembar 16, 2010, 10:47:32 pre podne »
Ko te pita za vojnu poštu, bio sam i ja VP/9650/64 Priština od 1990 do 1992, pa u medjuvremenu Hrvatska i Slovenija, pa opet nazad, a ti si verovatno bio kuvar.
Ne pišem ja nikoga da impresioniram ovde, ali kad bi imao malo obraza bilo bi te sramota da lupetaš ovde po forumu o stvarima i ljudima o kojima nemaš pojma... i ko te više drži na ovom forumu?

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #35 poslato: Decembar 16, 2010, 10:54:21 pre podne »
Ko te pita za vojnu poštu, bio sam i ja VP/9650/64 Priština od 1990 do 1992, pa u medjuvremenu Hrvatska i Slovenija, pa opet nazad, a ti si verovatno bio kuvar.
Ne pišem ja nikoga da impresioniram ovde, ali kad bi imao malo obraza bilo bi te sramota da lupetaš ovde po forumu o stvarima i ljudima o kojima nemaš pojma... i ko te više drži na ovom forumu?

braaavo ... sta da ti kazem prosto sam impresioniran time sta si BIO i sta si RADIO itd...
a ne lupam ja nego pishem sa sve cinjenicama, ako tebi te cinjenice ne odgovaraju to stvarno nije moj problem
ja cak sta vishe se sa tobom ne raspravljam, jer ozbiljna rasprava preko foruma bi bila kao specijalna olimpijada
ti pobedio izgubio dobijesh medalju ... :) ...
drze na forumu ? a zasto nebi bio tu ? prekrishio sam neko pravilo ? nisam ispostovao sta mi kazu ``iz uprave`` ?
ako nemash zivce za to da neko ima mishljenje koje je dijametralno suprotno sa tvojim onda batali forume i
komuniciraj samo sa istomishljenicima ...
tvom prijatelju sve najbolje zelim, da se brzo oporavi, da tuzi mup sto mu nisu dali ispravnu opremu za rad i da
bezi iz tog sranja ... ili je stvarno retard ...

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #36 poslato: Decembar 16, 2010, 12:31:54 posle podne »
Znao sam da će se filozofi javiti.
Slušaj ti debeli, sad bi ti rekao nešto da nismo na javnom forumu i da nemam odredjena moralna načela i kućno vaspitanje.

To je ovaj najkrupniji momak na slici (ja sam u ovom borbenom prsluku sa čičkovima)

To je bilo na Kosovu dok si ti čučao negde u skloništu i kukao što nemaš internet. Momak je izuzetno dobar i pošten policajac, bio je i hrabar vojnik, za druga bi dao ruku, pa verovatno i za tebe da si kojim slučajem imao ...... da budeš sa nama, rodjeni je Beogradjanin, završio je mašinsku školu (ja sam mašinski tehničar), ali smo se snalazili kao i svi drugi u ovoj truloj zemlji za preživljavanje. Osim toga izuzetno voli svoj posao i pored svega ga obavlja časno i profesionalno, a tebi bi bilo bolje da gledaš svoj posao. Napisao bih još nešto, al ne mogu trenutno jer mi se tresu ruke.

IMAS PIVO OD MENE KAD GOD SE SRETNEMO A DEBELOG IGNORISI PA NJEGA PANDUR JEBE CEO ZIVOT ZATO JE I TAKAV  *509 *509 *109 *109
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #37 poslato: Decembar 16, 2010, 12:59:26 posle podne »
Ово оде