Mart 29, 2026, 05:26:31 posle podne

Autor Tema: Motul ulja CENOVNIK ???  (Pročitano 9959 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
Odg: Motul ulja CENOVNIK ???
« Odgovor #20 poslato: Januar 08, 2011, 11:12:27 posle podne »
pa ja pitam ali ti ne pricas ...

hocu retko ulje u viljuske e sad hteo bih  Motul FORK OIL  5W

koje je ulje naj pribliznije toj gustini .. jer je ovaj motul jako redak (gustina) ...

sta bi doslo u obzir umesto njega ... to za automatske menjace koliko je gusto ?
ako ti je gusto ulje pokušajnekada smo razređivali ATF-ulje i ulje za kočnice dobro se pokazalo -------SAMO-----problem ako cure semerinzi pa isprska ulje po motoru i onda digne farbu

Van mreže Head

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #21 poslato: Januar 08, 2011, 11:50:17 posle podne »
drugi link je jadan i ne pise ama bas nista nego te baca na sajtove proizvodjaca .. valjda se preko njih moze naruciti nesto od proizvoda ali je to misteria jer nista ne mise ... mislim da je u pitanju pekara za bajkere !!

a drugi link  je ok jer su Bel ray ulja dobra i imaju sirok izbor ... cim malo otopli da moze hilikopter da mi upali (zamrzo kerozin) odo do USA da kupim jedan litar ovog ulja sto mi treba ....
Ja sam narucivao specificna BEL RAY ulja - recimo DOT 5 silikonsko ulje za kocnice preko firme Pegaz moto.Rok isporuke je jedan dan.
Друштво за заштиту од животиња

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #22 poslato: Januar 08, 2011, 11:52:23 posle podne »
drugi link je jadan i ne pise ama bas nista nego te baca na sajtove proizvodjaca .. valjda se preko njih moze naruciti nesto od proizvoda ali je to misteria jer nista ne mise ... mislim da je u pitanju pekara za bajkere !!

Nebih te zadezavao,,,  ;) VISE ,,, lepo izadjes iz sela,,, dodjes u grad i u radnji u CENTRU GRADA u ulici DRINČIĆEVA 23.
Kupis sva maziva koja ti trebaju,,,  ;)    ;)    ;)          Evo ljudi stavili i kartu za gospodu iz pasivnih krajeva,,, ;) :D

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #23 poslato: Januar 09, 2011, 05:14:39 posle podne »
pa ja pitam ali ti ne pricas ...

hocu retko ulje u viljuske e sad hteo bih  Motul FORK OIL  5W

koje je ulje naj pribliznije toj gustini .. jer je ovaj motul jako redak (gustina) ...

sta bi doslo u obzir umesto njega ... to za automatske menjace koliko je gusto ?

verovatno nisi procitao moj post ... ima u mom selu gde da se kupi ulje nije to problem bar 10tak radnji i predstavnistvo MOTUL-a . mada ja ulja pazarim iskljucivo Castrol u louis -u ..
meni vise treba informacija koja su ulja retka i koliko , i sta bi kao zamena za neku 5w gustinu ulja doslo u obzir ..
sta su ljudi koristili sta su probali .. sta im se pokazalo dobro a sta lose ..
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #24 poslato: Januar 09, 2011, 05:59:38 posle podne »

SORRY...

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #25 poslato: Januar 11, 2011, 11:08:12 pre podne »
ako ti je gusto ulje pokušajnekada smo razređivali ATF-ulje i ulje za kočnice dobro se pokazalo -------SAMO-----problem ako cure semerinzi pa isprska ulje po motoru i onda digne farbu
I jos ako iza njega ide neki skup auto pa digne farbu i na tom automobilu... ;D

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #26 poslato: Januar 11, 2011, 11:27:31 pre podne »
pa opet nemam odgovor koliko je gusto ... nije fora u tome dal ce se nesto pokvariti jer nema sta da se pokvari ..

ja sam koristio : Motul FORK OIL  20W

i to mi je bilo gusto zato pitam koje je gustine to ATF ulje ?
[/quote Mislim da je 20W zaista gusto i da bi ti trebalo 10W ali ako hoces da ustedis 1000 din.,sipaj ATF sufix A.Mozes ga naci na svakoj NIS-ovoj pumpi.Jednom sam ga koristio i viljuska je odlicno radila.Obavezno sipaj onoliko koliko je propisala fabrika !