Mart 30, 2026, 01:01:49 pre podne

Autor Tema: pažžnja opasnost!!!!!!  (Pročitano 6317 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže RoaD GunneR

• Profi Vozac
  • **
Odg: pažžnja opasnost!!!!!!
« Odgovor #20 poslato: Septembar 07, 2010, 09:58:51 pre podne »
Ja ne znam cemu frka cemu stres, odete na sajt Motula,  pise da je zastupnik za Srbiju Mass Co odete na sajt Castrola  pise zastupnik Castrol Beograd, odete na sajt Motorexa pise Centar S na sajtu Ipona pise KDM na sajtu Bardahl pise Kompp Co doo uz to svuda pisu i adrese i telefoni ovih zastupnika. Nije problem za NS i BG posto su ovi zastupnici prisutni a vi iz drugih gradova  se svi provozate nekim poslom do BG, kupite usput i ulje pa nek stoji u garazi do zamene.

Ja sam svojevremeno za suzu staru 15 godina kupovao Opel ulje u Beoautu kod hrama Svetog Save, svi su mi govorili da sam lud i da bacem pare samo meni auto presao 240000 bez generalne i prodah ga tako i ko zna koliko je jos persao.

Nema frke nema drame samo ako kupujete dirketno od zastupnika

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #21 poslato: Novembar 05, 2010, 02:03:04 posle podne »
Ja ne znam cemu frka cemu stres, odete na sajt Motula,  pise da je zastupnik za Srbiju Mass Co odete na sajt Castrola  pise zastupnik Castrol Beograd, odete na sajt Motorexa pise Centar S na sajtu Ipona pise KDM na sajtu Bardahl pise Kompp Co doo uz to svuda pisu i adrese i telefoni ovih zastupnika. Nije problem za NS i BG posto su ovi zastupnici prisutni a vi iz drugih gradova  se svi provozate nekim poslom do BG, kupite usput i ulje pa nek stoji u garazi do zamene.

Ja sam svojevremeno za suzu staru 15 godina kupovao Opel ulje u Beoautu kod hrama Svetog Save, svi su mi govorili da sam lud i da bacem pare samo meni auto presao 240000 bez generalne i prodah ga tako i ko zna koliko je jos persao.

Nema frke nema drame samo ako kupujete dirketno od zastupnikaSVE JE TO U REDU ALI MOTORI ZARIBAVAJU
[/color]

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • BORN TO BE MRLE
« Odgovor #22 poslato: Novembar 05, 2010, 02:32:45 posle podne »

Nema frke nema drame samo ako kupujete dirketno od zastupnika

ja U Punta I dizela sipam samo Seleniu, to je sipao i prethodni vlasnik, i naravno na svakih 5000km, italijan presao 230.000km i dalje radi kao sat.

Van mreže zokowmali

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #23 poslato: Februar 25, 2011, 11:07:21 pre podne »
Ja sam imao neprijatno iskustvo sa fals uljem...kupio ja kao neki Castrol za Viraga na pumpi,jbg,vikend ne rade radnje a ja bas tad nameracio da zamenim ulje posto nisam radio taj vikend. kupim ti ja neki Castrol sve full flasa,slucajno otvorim (zasto?ni sam ne znam) kad nema one folije odozgo(ona sto ide iza cepa),naravno odmah sam vratio i bacio se u raspravu oko toga,receno mi je pre toga da svako ulje mora imati tu foliju ispod cepa.A posle sam dobio i objasnjenje od radnika,kaze da znaju tako da sipaju i prodaju dobro ulje onako ispod ruke,a onda ubace nekog divljaka u flasu i paze kako otvaraju i zatvaraju flasu.. :o   Drugi put je moj ortak kupovo za svog Princa,otisao u jedan moto servis da kupi ulje,naplatili mu nekih 580 din,ae nije skupo.posle je otisao do ovlascenog dilera za neki dro,i tamo stoji to isto ulje,ali cena je 360 dinara..ovaj bas kupi da uporedi,na ovom skupljem nema te folije ispod cepa a kada je sipao na beton je bilo crne boje,a ovo jeftinije je imalo foliju i bilo svetlo zelene boje?! Srbija brale.
Imena servisa nisam pomenuo da ne bi ispalo da prozivam ovde,ali obratite paznju na tu foliju ispod cepa,to MORA da ima svako ulje,barem su mene tako neki prijatelji obavestili....uf bas sam se raspisao....al nekom ovo zivot znaci,pogotovo vazdusarama...