Mart 30, 2026, 11:04:43 posle podne

Autor Tema: Konkurs za Najbolju Bajkerku Srbije u 2011-toj godini  (Pročitano 4437 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Konkurs za Najbolju Bajkerku Srbije u 2011-toj godini
« poslato: Januar 02, 2012, 12:12:56 posle podne »
Predlažem da Moto Asocijacija Srbije organizuje ovakav Bajkerski konkurs tradicionalno svake godine.
Trebalo bi na ovaj način pohvaliti i nagraditi nečiji trud za promovisanje i popularizaciju našeg Bajkerskog načina života...
Ne bih se po mom skromnom mišljenju trebali ograničavati na Bajkerke iz redova najveće Moto Asocijacije Srbije jer treba izabrati najbolju Bajkerku u Srbiji,
a ako je to pak neko ko nije naš član ne bi trebao biti razlog da baš nju ne nagradimo titulom i da se na nju svi onda i ugledamo, zar ne ?!?

Moto Asocijacija Srbije treba da pokaže realno svu svoju snagu i veličinu tako što će prevazići svoju trenutnu zatvorenost koju sudeći čak i po našem forumu sada ima.
Nadam se da ćete podržati ovakav predlog i akciju i ako predlog zaživi predlažem pravljenje od strane Moto Asocijacije Srbije jedne značke i jednog pehara za najbolju Bajkerku Godine!

P.S.
Finalni izbor bi se možda mogao i održati na Skupštini Moto Asocijacije na kojoj bi svi predstavnici klubova glasali za vaše predloge!
Na ovaj način bi odali adekvatno javno priznanje pojedincima za svoj trud i opravdali epitet najveće Moto Asocijacije u Srbiji.
Bilo bi lepo ovde čuti vaša mišljenja i predloge...
« Poslednja izmena: Januar 03, 2012, 08:16:17 pre podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
Odg: Konkurs za Najbolju Bajkerku Srbije u 2011-toj godini
« Odgovor #1 poslato: Januar 04, 2012, 10:12:15 posle podne »
Za najbolju Bajkerku bih predložio našu Bajkerku Svetlanu Pešut člana Moto Kluba ,,Inđija".
Oni koji ne mogu da se sete po imenu gledali su verovatno reklamu za medicinsko pomagalo Kosmodisk.
Svetlana je Bajkerka koja je vredna i pametna žena koja je već navikla na titule i sada ima titulu Naj Sremice.
Evo šta naša Svetlana Pešut kaže o sebi i nama uvek pa čak i u reklami koja se emituje na TV-u više puta u toku dana i to svakodnevno:
,,Uživam da vozim motor, na motoru sam od 76-te godine, znači veoma davno. Ja i suprug idemo nekad, čisto radi našeg zadovoljstva, idemo na vožnje, posećujemo moto skupove. Osnivači smo moto skupova u Inđiji i moto kluba u Inđiji, znači jednostavno smo želeli da pokažemo da su bajkeri ljudska bića velikog srca, sve su to radni ljudi.Ja i suprug smo rekli da ćemo motor voziti dokle god to naša kičma može da izdrži."
Toliko o promovisanju našeg načina života koji smo gledali zahvaljujući Svetlani svakodnevno na tv i mi i naši sugrađani koji smo imali priliku videti vrednu i lepu ženu koja promoviše svoj porodično orijentisan Bajkerski život. Naravno da to nije jedini i ne može biti jedini razlog...
   Na moto skupu Mk Inđija prošle godine imao sam priliku na veoma lep i neobičan način upoznati Svetlanu Pešut. Na moto skup smo iz Baroševca krenuli put Inđije koju tradicionalno posećujemo godinama, iako smo znali da će padati kiša a usput smo sreli na putu negde kod Orlovače Bajkera na Harley Davidsonu pored puta. Iako svi znamo da se takve mašine zaista retko kvare stali smo da vidimo treba li kakva pomoć.Kad ono Amerikanac na proputovanju kroz Evropu vozi se kroz Srbiju.Nakon upoznavanja čovek nam pokaza kartu na kojoj nije mogao da odredi sopstvenu poziciju a posle naše pomoći nam reče da je krenuo iz Hrvatske i da je usput zbog loše gume negde na putu pao i da ide u Mađarsku da promeni gumu u zvaničan servis po preporuci zvanične filijale HD-a.Pošto je bila subota mi ga pozvasmo da nam se pridruži na putu za Inđiju i Džordž (George Schlutz) inače svetski putnik na motociklu to i prihvati kad smo mu rekli da je to veliki moto susret a da do Mađarske ima samo par sati vožnje pa od subote do ponedeljka može da se druži sa nama.Bio je potpuno nepoverljiv prema Srbima uopšte kako nam je kasnije rekao zbog (ne)popularnosti kakvu imamo na zapadu zahvaljujući pre svega medijima. Ali uz osmeh čovek krete sa nama na skup. Stigli smo do Inđije i nažalost kiša je bila prilično desetkovala skup ali se uz nas i uz ostatak bajkerske komune Džordž istinski zabavljao.Stari Bajker inače vijetnamski veteran je u momentu upoznavanja na sebi imao majicu koja je izgledala kao da je iz tog perioda pa sam predložio da ga počastim majicom kupljenom na skupu i pojavismo se na štandu sa majicama za kojim je bila baš Svetlana Pešut.Hteli smo odmah obući majice pa kad Džordž skide jaknu i videsmo da mu je cela ruka pretvorena u veliku ranu nakon tog pada o kome nam je pričao.Svetlana je odmah ponudila medicinsku pomoć što je amer odbio ali kad ga je ona uz osmeh informisala da je pomoć profesionalna i besplatna Džorđž se predao.Došla je lekarka koja mu je profesionalno previla ruku.Kad je previjanje bilo gotovo Džorđž se zahvalio a njegovo iznenađenje nije imalo kraja kada mu je Svetlana donela i zahvalnicu napisanu lično za njega sa potpisom predsednika i pečatom kluba MK Inđija! Čovek se oduševio i dočekom i svima nama tako da je obećao ponovni dolazak! Čak i majice koje sam ja hteo kupiti na njegovo veliko insistiranje platio je on.Čoveka smo kasnije počastili i odveli na zajedničku večeru pa zatim ispratili i u Hotel odakle je pun utisaka otišao dalje potpuno promenivši svoj stav i mišljenje o Srbiji i Srbima zahvaljujući u velikoj meri i Svetlani Pešut!
Ova divna žena i Bajkerka koja je u ovoj našoj priči od 76-te godine zajedno sa mužem Željkom takođe Bajkerom zaslužuje po meni jedno ovakvo priznanje,
 i ako ovakva nagrada zaživi moj glas ide iskreno i od srca baš njoj:-)

Svetlana Pešut

George Schlutz

George Schlutz & Čokanlije
« Poslednja izmena: Januar 05, 2012, 12:20:35 pre podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #2 poslato: Januar 05, 2012, 08:59:29 pre podne »
Evo ja bi predložio Ibolju iz Mužlje. Bajkerka koja zajedno sa svojim suprugom posećuje veliki broj moto skupova, aktivno učestvuje u radu svog kluba, i jedna od bajkerki koja već više godina VOZI reli u organizaciji MAS-a. A ove godine je bila JEDINA koja je izvozila ceo reli.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: Januar 10, 2012, 04:56:21 posle podne »
Moj predlog je Zorijana iz naseg bratskog kluba Coper-Srbija! Ko' nezna nasu sestru - nije ama bas nikakav bajker!

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #5 poslato: Januar 10, 2012, 11:36:57 posle podne »
Svaka čast za izbor bratskom Moto Klubu Apatin,
ali izbor za Bajkerku u organizaciji jednog od Klubova naše Asocijacije koji se desio na facebooku i o kome ovde nije bilo ni slova a kamoli mogućnosti glasanja,
i izbor za Bajkerku i Bajkera Godine na zvaničnom sajtu i forumu najveće Moto Asocijacije Srbije koja okuplja Bajkere i Klubove iz cele zemlje mislim da ipak nisu isto.

Idemo dalje ...
« Poslednja izmena: Januar 11, 2012, 12:41:33 pre podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #6 poslato: Januar 11, 2012, 01:40:37 pre podne »
Pa nije isto. Tamo je glasala grupa bajkera iz asocijacije, van asocijacije pa čak i van zemlje, a ovde će glasati članovi asocijacije aktivni na forumu koliko sam razumeo. Koliko je to članova? U tom slučaju nema logike da birate bajkerke koje su u klubovima van MAS-a. Ako je to organizovao klub ili pojedinac koji je u vašoj asocijaciji a vi smatrate da nije u redu da se radi tako, trebali ste ga upozoriti, i trebao je postaviti glasanje i ovde. Ne zaboravite da je facebook najveća društvena mreža i uticajan medij, koliko ga god neki mrzeli a sutra će vaš klub doći u jednu jako glupu situaciju da mora da kaže: "Zoko, e mi smo se samo šalili, to što su neki ljudi radili to je bezveze, evo sad smo imali jedno ozbiljo glasanje kod nas na forumu i izabrali smo u stvari pravu bajkerku." Šta je onda bilo ono prvo nego provokacija? To je po meni uvreda i nizak udarac, naročito što je to išlo po principu kandidovanja od strane bajkera kao i ovde i one nisu imale u početku pojma o tome. Po meni, ovo bi glasanje iz gore navedenih razloga ovaj put trebalo ograničiti da bude u okiru MAS-a i to bi bilo neko obostrano rešenje. Ne bih voleo da me neko pogrešno shvati, ne pišem ništa zlonamerno i većina vas ste mi jako dragi prijatelji, ali meni to sad ovako izgleda. A ja lično nisam glasao ni za jednu bajkerku niti ću glasati jer ih ima nekoliko koje su mi na srcu i koje podjednako volim i ne razdvajam.

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #7 poslato: Januar 11, 2012, 02:00:17 pre podne »