Pa nije isto. Tamo je glasala grupa bajkera iz asocijacije, van asocijacije pa čak i van zemlje, a ovde će glasati članovi asocijacije aktivni na forumu koliko sam razumeo. Koliko je to članova? U tom slučaju nema logike da birate bajkerke koje su u klubovima van MAS-a. Ako je to organizovao klub ili pojedinac koji je u vašoj asocijaciji a vi smatrate da nije u redu da se radi tako, trebali ste ga upozoriti, i trebao je postaviti glasanje i ovde. Ne zaboravite da je facebook najveća društvena mreža i uticajan medij, koliko ga god neki mrzeli a sutra će vaš klub doći u jednu jako glupu situaciju da mora da kaže: "Zoko, e mi smo se samo šalili, to što su neki ljudi radili to je bezveze, evo sad smo imali jedno ozbiljo glasanje kod nas na forumu i izabrali smo u stvari pravu bajkerku." Šta je onda bilo ono prvo nego provokacija? To je po meni uvreda i nizak udarac, naročito što je to išlo po principu kandidovanja od strane bajkera kao i ovde i one nisu imale u početku pojma o tome. Po meni, ovo bi glasanje iz gore navedenih razloga ovaj put trebalo ograničiti da bude u okiru MAS-a i to bi bilo neko obostrano rešenje. Ne bih voleo da me neko pogrešno shvati, ne pišem ništa zlonamerno i većina vas ste mi jako dragi prijatelji, ali meni to sad ovako izgleda. A ja lično nisam glasao ni za jednu bajkerku niti ću glasati jer ih ima nekoliko koje su mi na srcu i koje podjednako volim i ne razdvajam.