Maj 14, 2026, 09:22:47 pre podne

Autor Tema: X turistički rely u organizaciji MASa trasa i slike kampa  (Pročitano 1869 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
X turistički rely u organizaciji MASa trasa i slike kampa
« poslato: Jul 21, 2013, 09:41:47 posle podne »
Po upustvu predsednika  UO MASa predstavljam vam trasu i po neku sliku sa trase ovogodišnjeg relija

Polazak je planiran 10.08.2013.god u ranijim jutarnjim satima sa Srebrnog jezera sa moto skupa m.k. Stiški Orlovi Majilovac.
Prvo prenoćište je u Bugarskoj kod domaćina m.k. Atrox Sofija
[/url]

Gore su slike lokala i kampa gde ćemo dobiti večeru i prenoćište
Iz Bugarske krećemo put Grčke i noćimo u Kavali kod domaćina m.k. Tweenheads
Tu ostajemo dva dana i imamo organizovan izlet na Tasos... slike dole

Tu ostajemo 2 dana i sledeće noćenje je u Makedoniji - Struga kod domaćina m.k. Struga
Odlični bungalovi i smeštaj na samoj obali jezera

Nastavljamo ka Albaniji, ručamo u Tirani i prenoćište u Ulcinju kod m.k. Pirates gde i noćimo

[/img]

Iz  Ulcinja nastavljamo ka lazarevcu s tim što ćemo najverovatnije spavati uz put još se dogovara sa domaćinima
Iz lazarevca završavamo u Mužlji

Ovo je samo okvirna trasa uskoro će biti detaljno sve postavljeno vreme polaska,dolaska i spavanja.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
Odg: X turistički rely u organizaciji MASa trasa i slike kampa
« Odgovor #1 poslato: Jul 22, 2013, 08:01:26 pre podne »
Konačno neke konkretne informacije. *22 *22 *34
A što se tiče Dogovora sa nama oko spavanja, to je odavno dogovoreno. Ja sam na Skupštini u Mladenovcu stavio zamerku na turu od Ulcinja do Lazarevca što je nekih 500 km. ako uzmemo u obzir put koji treba preći, Morača, Crkvine, kanjon Lima, Zlatar i Zlatibor, Ovčarsko Kablarska klisura i na kraju uvek "dobra" Ibarska magistrala, bio bi to veoma naporan dan, tako da sam dao predlog da ipak naprave još jedan dan na toj relaciji a onda na kraju noćenje u Lazarevcu i u subotu preći samo tih 130 - 150 km. do Mužlje.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: X turistički rely u organizaciji MASa trasa i slike kampa
« Odgovor #2 poslato: Jul 22, 2013, 11:46:55 pre podne »
Možda sam loše napisao... u pregovorima su za domaćina na relaciji Ulcin - lazarevac zbog primedbe (logične) da je 520 km od Ulcinja do Lazarevca isuviše za jedan dan  :)