Mart 30, 2026, 11:10:58 posle podne

Autor Tema: MOTORI - NOVI SRPSKI ČASOPIS O MOTOCIKLIZMU  (Pročitano 3115 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
MOTORI - NOVI SRPSKI ČASOPIS O MOTOCIKLIZMU
« poslato: Avgust 23, 2013, 08:52:34 pre podne »
MOTORI - NASLOVNA STRANA NOVOG SRPSKOG ČASOPISA O MOTOCIKLIZMU

Uskoro na će se na srpskim i crnogorskim kioscima pojaviti već završen prvi broj domaćeg časopisa o motociklizmu: ,,MOTORI"
U razgovoru sa glavnim urednikom novog časopisa Predragom Jovanovićem saznao sam da će časopis u početku izlaziti na dva meseca,
za početak će prodaja biti na srpskom i crnogorskom tržištu a pored atraktivne cene od svega 99 dinara želja uredništva je da obrađuju sve aktuelne teme i postoji iskreno interesovanje za saradnju sa najvećom Moto Asocijacijom Srbije i očekujem da će u nekom od sledećih brojeva časopisa ,,MOTORI" i naša najveća Moto Asocijacija Srbije imati prilike da se svima na pravi i adekvatan način predstavi...
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
Odg: MOTORI - NOVI SRPSKI ČASOPIS O MOTOCIKLIZMU
« Odgovor #1 poslato: Septembar 14, 2013, 12:42:33 posle podne »
Izašao je već najavljeni novi časopis pod nazivom ,,MOTORI" po veoma pristupačnoj najavljenoj ceni od 99 dinara,
ili godišnjoj pretplati od 594 din.( 6 brojeva časopisa). Znači da novi bajkerski časopis izlazi jednom u dva meseca,
a što je najbitnije je da je pristupačna cena.Tako da pored velikog broja casopisa o politici,modi,autima,kamionima...
Konačno možemo i mi da uživamo u našim ljubimcima na 65 strana u koloru i što je najbitnije po pristupačnoj ceni!!!

MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!