April 01, 2026, 01:49:44 pre podne

Autor Tema: HUMANOST MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE NA DELU - HUMANITARNA AKCIJA 2014  (Pročitano 5887 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
HUMANOST MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE NA DELU - HUMANITARNA AKCIJA 2014
« poslato: Mart 03, 2014, 04:17:46 posle podne »

Na Skupštini Moto Asocijacije Srbije održanoj 01.03.2014-te doneta je odluka da se kraja ovog meseca odnosno do aprilskog otvaranja moto sezone prikupi humanitarna pomoć za najsiromašnije i beskućnike u zajedničkoj akciji svih bratskih Moto Klubova MAS-a prvenstveno u obliku:

1) GARDEROBE
2) OBUĆE
3) IGRAČAKA

Svi prikupljeni predmeti, iako su korišćeni, treba da su čitavi i neoštećeni, a garderoba mora biti oprana i ispeglana.
Nakon preključe održane Skupštine danas je i zvanično uspostavljen kontakt sa Crvenim Krstom Srbije,
koji će nam pomoći u distrubuciji naše skupljene pomoći do onih kojima je naša pomoć najpotrebnija.
Molimo vas da svi vi date doprinos ovoj humanoj akciji kojom ćemo dati svoj humani pečat otvaranju moto sezone 2014-te.

Do 15 Marta se od svih moto klubova MAS-a očekuje da nam prijave kolika je količina skupljene robe za ovu humanitarnu akciju.
Za kordinaciju ove akcije određen sam ja kao predlagač i naš brat Vlada iz MC Coyote Moto Kluba.
Kontakt: Rade 065-8215924, 063-8215924 & Vlada 064-8886057

NADAMO SE DA ĆEMO OVOM ZAJEDNIČKOM AKCIJOM POKAZATI VELIKU HUMANOST I JEDINSTVO MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE!
« Poslednja izmena: Mart 12, 2014, 10:34:23 posle podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
Odg: HUMANOST MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE NA DELU - HUMANITARNA AKCIJA 2014
« Odgovor #1 poslato: Mart 12, 2014, 08:41:52 posle podne »

Stižu i prvi pozitivni izveštaji o ovoj humanitarnijoj akciji i pre 15 marta kao što je dogovoreno na Skupštini Moto Asocijacije Srbije!

1) MC COYOTE, iz Pančeva se prvi javio naš brat Vlada koji nam je javio da već sada imaju problem sa skladištenjem velike količine humanitarne pomoći koju su do sada skupili i da ta količina iznosi preko dva kubika razne robe namenjene za našu humanitarnu akciju.
2) MK FIRE WHEELS, iz Sefkerina se javio predsednik Dragan koji nam je javio da akcij donosi rezultate i u njihovom moto klubu i da rade na akciji i da je skupljeno već nekoliko velikih kartonskih kutija raznorazne planirane humanitarne pomoći za ugrožene sugrađane.
3) MC PEACEMAKER, Iz Kovačevca se javio predsednik Gliša koji je prijavio da i kod njih postoji skupljena izvesna količina humanitarne pomoći i da svi rade na tome da je bude još više do otvaranja moto sezone kada ćemo svi zajedno pomoć podeliti najugroženijima.

OČEKUJEMO NA FORUMU VAŠE DALJE PRIJAVLJIVANJE - DOKLE STE I VI STIGLI SA PRIKUPLJANJEM HUMANITARNE POMOĆI!
IDEMO DALJE  *600
« Poslednja izmena: Mart 12, 2014, 09:11:18 posle podne od strane MR.Čokanlija »

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #2 poslato: Mart 12, 2014, 10:03:17 posle podne »
I Panonski vukovi su malo poradili na akciji. Nismo merili kubicima ali ima toga podosta. Cujemo se oko detalja za dostavu

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #3 poslato: April 07, 2014, 09:55:07 posle podne »
Predsednik Moto Asocijacije Srbije Milenko Kolibar Krkelja me je telefonom obavestio da na sajt postavim njegovo sledeće saopštenje:

Humanitarna pomoć koju su Moto Klubovi Moto Asocijacije Srbije skupili ovih dana za zajedničku humanitarnu akciju,
koju organizujemo istog dana kada i otvaranje moto sezone treba da bude dopremljena na Ušće 19.04.2014 do 08:30h             
gde će humanitarna pomoć biti pretovarena u jedan veći kamion koji polazi najkasnije u 09:15 ka Domu Narodne Skupštine.
Moto Klubovi se mogu regionalno pomoći tako što će se udružiti i zajedno dovesti humanitarnu pomoć na Ušće smanjujući tako troškove puta.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #4 poslato: April 08, 2014, 07:35:04 pre podne »
Ja sam planirao da stvari potovarimo na motore i doteramo kad mi dođemo, sad moram da menjam plan da bi ispoštovali dogovor i dostavili do određenog vremena na Ušće.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #5 poslato: April 18, 2014, 08:16:17 posle podne »
Iako su svi već obavešteni porukama i u ovoj temi publikuje se sledeća izmena:
Članovi Moto Asocijacije Srbije će ovom prilkom dovesti humanitarni pomoć koju su skupili u Pančevi a skupljena humanitarna pomoć svih drugih moto klubova MAS-a će biti dostavljena Crvenom Krstu u njihovim sredinama.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #6 poslato: April 25, 2014, 06:17:18 posle podne »
Poštovani predstavnici i članovi moto klubova MAS-a,
dogovoreno je da svi moto klubovi Moto Asocijacije Srbije svu do sada skupljenu humanitarnu pomoć predaju ovlašćenim predstavnicima Crvenog Krsta Srbije u svojim sredinama koji su sa našom akcijom upoznati i koji očekuju vaš poziv.
U toku sledeće nedelje u dogovoru sa njima možete predati skupljenu pomoć i ako je moguće uz prisustvo novinara, odnosno bar lokalne televizije i drugih medija gde bi se u vašoj sredini plemenit gest naše Moto Asocijacije Srbije i vašeg moto kluba odnosno celog MAS-a.

P.S.
Poštovani molimo vas da nam vaše video snimke sa dodele pomoći i fotografije pošaljite da bi ih zajedno plasirali dalje,
i da bi ih svi ostali zainteresovani videli putem našeg zajedničkog sajta, foruma i MAS-ovog facebook profila.
Unapred Hvala!

P.S.S.
Dole u prilogu ove poruke se nalazi (u Microsoft Excel formatu) spisak telefona službenika Crvenog Krsta Srbije,
u vašim životnim sredinama odnosno pripadajućim opštinama koji već početkom sledeće nedelje očekuju vaše klubske pozive.
Ako vaše opštine na priloženom spisku eventualno nema, molimo javite se nam se porukom ovde ili pozivom na telefon 063-8215924.
« Poslednja izmena: April 25, 2014, 06:45:44 posle podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže Ilija - MK Gonzales

• Moderator
  • Dobar Vozac
  • *
  • samo laksam i pun gas
« Odgovor #7 poslato: Maj 14, 2014, 12:00:34 pre podne »
Moto Klub Gonzales je predao skupljenu garderobu Crvenom Krstu u Loznici ,tamo su nas srdačno dočekali i čak su nas počastili kaficom i sokom malo smo popričali o budućim zajedničkim humanitarnim akcijama....

« Poslednja izmena: Maj 14, 2014, 10:08:48 pre podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #8 poslato: Maj 14, 2014, 10:13:40 pre podne »
Bravo za humanost naše Moto Asocijacije Srbije i veliko hvala našoj dragoj braći iz poštovanog Moto Kluba Gonzales,
koji su dogovorenu humanitarnu akciju sproveli u delo i po dogovoru na našem sajtu dokumentovali i podelili ovaj lep gest sa svima nama...
P.S.
Nadam se da će povedeni njihovim primerom i svi ostali naši moto klubovi odraditi svoj deo dogovorene humanitarne akcije,
i to takođe podeliti uskoro ovde zajedno sa svima nama u slici i reči.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #9 poslato: Maj 23, 2014, 06:09:28 posle podne »
BAJKERSKA HUMANOST MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE NA DELU (22.05.2014) - MC WHITE ANGELS - PARAĆIN

Bratski MC Atrox (MAS:) i Moto Klub Gentlomen iz Sofije dovezli su svojim prevozom iz susedne države Bugarske
pomoć moto klubu White Angels i njihovim najvise poplavljenim članovima i komšijama u najugroženijim delovima grada.
Istovremeno je sihnhronizovano sa nama iz MAS-a odnosno sa Caki iz MK Vršac (MAS:) pomoć je stigla i iz Crvenog Krsta Srbije!
U pomoć su došla i naša braća bajkeri koji su juče bili u tom kraju na sahrani jednog od naših najeminentnijih osnivača
Moto Asocijacije Srbije i svima poznatog i poštovanog brata Božidara Veljkovića Rendija koji nas je prerano napustio.
Neka mu je večna slava i hvala za sve što je uradio za sve nas!

/url]

[url=http://postimage.org/]

Paketi su spremni za sutrašnji podelu...

Hvala našoj braći motoristima iz Sofije - Bugarska, braći bajkerima iz Srbije, Crvenom Krstu,
i našoj angažovanoj Caki iz MK Vršca koja izuzetno aktivno volontira u Crvenom Krstu Srbije.

« Poslednja izmena: Maj 23, 2014, 06:26:21 posle podne od strane MR.Čokanlija »

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #10 poslato: Maj 24, 2014, 07:43:08 posle podne »
U novoj sportskoj hali u Lazarevcu je smesteno vise evakuisanih porodica sa malom decom. U dogovoru sa kriznim stabom i volonterima, LA MOTO je donirao pelene i sredstva za higijenu dece..

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #11 poslato: Maj 25, 2014, 11:17:50 pre podne »

Ovih dana u našoj poplavljenoj opštini Lazarevac je otvoreno 4 centra za evakuaciju ugroženih od polave
i to u Stepojevcu, Velikim Crljenima, staroj sportskoj hali i novoj sportskoj hali u samom gradu Lazarevcu.
U velikoj sportskoj hali je smešteno najviše evakuisanih porodica sa malom decom, njih smeštenih čak 111 u momentu kada smo ih posetili.
U dogovoru sa kriznim štabom i volonterima, Moto Klub Čokanlija je pre nekoliko dana bez medijske pompe donirao od srca skupljenu humanitarnu pomoć. Idemo dalje...

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #12 poslato: Maj 25, 2014, 09:38:40 posle podne »
Bratski Moto Klub Oplenac (MAS:) iz Topole je ovih dana takođe dao svoj aktivan doprinos pomoći ugroženima sugrađanima,
u vidu klubskog skupljanja humanitarne pomoći i predaji Crvenom Krstu Srbije u svojoj Topoli! Idemo dalje...

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
« Odgovor #13 poslato: Maj 26, 2014, 07:54:33 pre podne »
Bratski Moto Klub Šid (MAS:) je dao svoj aktivni doprinos u spašavanju poplavljene Srbije u saradnji sa Crvenom Krstom Srbije,
čija je ekipa iz Vršca uz pomoć udruženih Vršačkih Bajkera MK Vršac & KNM BMW Moto Klub spakovala za put konvoj humanitarne pomoći,
i uputili se za Šid koji su naša braća iz MK Šida istovarila i preuzela za distribuciju svojim od poplave ugroženim sugrađanima.Idemo dalje...