April 01, 2026, 12:37:22 pre podne

Autor Tema: 11,12,13 JUL 2014 - MOTO SKUP MIDNIGHT RIDERS - PETROVAC NA MLAVI  (Pročitano 1556 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
11,12,13 JUL 2014 - MOTO SKUP MIDNIGHT RIDERS - PETROVAC NA MLAVI
« poslato: Jul 15, 2014, 12:34:23 posle podne »
Ovo je bio definitivno vikend pun bratskog druženja koji je za mene počeo još u petak kod nas u Baroševcu (MK Čokanlija),
na dočeku XI Relija sa kojim se išlo sa relistima preko Rudovaca (MK Kolubajkeri) do krajnje tačke relija - Petrovca na Mlavi.
Hvala Živadinu Bradi na vožnji od Petrovca do gornjačke klisure kao i veliko hvala našim sjajnim domaćinima MK Midnight Riders
iz Petrovaca na Mlavi na sjajnom dočeku svih brojnih gostiju koji dođoše sa svih strana kao i sjajnom dočeku XI Relija MAS-a,
i na nesebičnoj pomoći oko krpljenja nove gume na mom intruderu, koje mi je omogućilo da se zaista opušteno provedem
u gostima zajedno sa našim relistima i svim našim dragim bajkerima kod naše cenjene braće iz MK Midnight Riders-a.
Bio je ovo još jedan moto skup za zaista svaku pohvalu i priču, kao i za dugo, dugo pamćenje...

Kao što već rekoh bio je za mene ovo još jedan moto skup za za svaku pohvalu koji ćemo siguran sam svi dugo, dugo pamtiti...
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!