Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ljubitelj sam tetovaža, ali šta reći, još 3 godine moraju proći da bih je uradio.
hehe pa ti kad uradis taj motor i to GSX za 5 godina ima da bude kao da si tetovirao DKW hehehhe
Citat: Eks4toN Maj 18, 2008, 10:12:03 posle podneLjubitelj sam tetovaža, ali šta reći, još 3 godine moraju proći da bih je uradio.A STO TRI GODINE?JA SAM TOTALNI ZALUDJENIK ZA TETOVAZAMA I IMAM IH DOSTA U PLANU ALI TEK MALO KASNIJE KAKO SE POSLE NE BIH POKAJALA. PRVA ZA GODINU-DVE I ZA POCETAK NESTO MANJE...
Citat: KINA FAMILIJA Maj 19, 2008, 09:00:28 posle podneCitat: Eks4toN Maj 18, 2008, 10:12:03 posle podneLjubitelj sam tetovaža, ali šta reći, još 3 godine moraju proći da bih je uradio.A STO TRI GODINE?JA SAM TOTALNI ZALUDJENIK ZA TETOVAZAMA I IMAM IH DOSTA U PLANU ALI TEK MALO KASNIJE KAKO SE POSLE NE BIH POKAJALA. PRVA ZA GODINU-DVE I ZA POCETAK NESTO MANJE... Možda se desi da uradim za par meseci ali ne trajnu, već ona što se " Sama briše " posle 5-6 meseci...A posle ću lako odabrati neku lepu i to da bude trajna
Citat: Eks4toN Maj 21, 2008, 10:13:52 posle podneCitat: KINA FAMILIJA Maj 19, 2008, 09:00:28 posle podneCitat: Eks4toN Maj 18, 2008, 10:12:03 posle podneLjubitelj sam tetovaža, ali šta reći, još 3 godine moraju proći da bih je uradio.A STO TRI GODINE?JA SAM TOTALNI ZALUDJENIK ZA TETOVAZAMA I IMAM IH DOSTA U PLANU ALI TEK MALO KASNIJE KAKO SE POSLE NE BIH POKAJALA. PRVA ZA GODINU-DVE I ZA POCETAK NESTO MANJE... Možda se desi da uradim za par meseci ali ne trajnu, već ona što se " Sama briše " posle 5-6 meseci...A posle ću lako odabrati neku lepu i to da bude trajna Ja imam tri tetovaze ali vam savetujem da to ne radite,ako radite razmislite ne jednom vec 1000 puta sta cete i gde da istetovirate,mada na vama je da odlucite.