Mart 30, 2026, 02:40:31 posle podne

Autor Tema: Tetovaze  (Pročitano 12926 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Insomnia

• Gost
Odg: Tetovaze
« Odgovor #20 poslato: Jul 03, 2008, 07:12:13 pre podne »
Sto da ne, ja se ni jednog trenutka nisam pokajao zbog svojih tetovaza! Na koje mesto hoces daa odradis tattoo?

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #21 poslato: Jul 03, 2008, 07:13:26 posle podne »
na desnom ramenu
>>>Live to ride,ride to live<<<

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #22 poslato: Jul 04, 2008, 06:33:05 posle podne »
Ljubitelj sam tetovaža, ali šta reći, još 3 godine moraju proći da bih je uradio.

A STO TRI GODINE?
JA SAM TOTALNI ZALUDJENIK ZA TETOVAZAMA I IMAM IH DOSTA U PLANU ALI TEK MALO KASNIJE KAKO SE POSLE NE BIH POKAJALA. PRVA ZA GODINU-DVE I ZA POCETAK NESTO MANJE...

Možda se desi da uradim za par meseci ali ne trajnu, već ona što se " Sama briše " posle 5-6 meseci...
A posle ću lako odabrati neku lepu i to da bude trajna :)

Ja imam tri tetovaze ali vam savetujem da to ne radite,ako radite razmislite ne jednom vec 1000 puta sta cete i gde da istetovirate,mada na  vama je da odlucite.

COVEK JE POTPUNO U PRAVU DOBRO RAZMISLITE STA RADITE KAD I GDE   POSLE ......  NEMA KAJANJA

ja imam jednu ali sam totalno navucen i bice ih jos jako brzo
MK WARRIORS SERBIA

Insomnia

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Jul 08, 2008, 10:19:07 posle podne »
Slazem se u potpunosti sa tim da se dobro razmisli gde odnosno na kojem mestu odraditi tattoo, obratiti paznju kome poveriti svoje telo! to je mozda i naj bitnije, mnogo je onih koji sebe nazivaju majstorima ili kako vec a nemaju ni pojma a ni opremu za kvalitetno tetoviranje. Znaci malo pogledati dosadasnje radove, najbolja bi bila preporuka i slicno, e kada se sve to uskladi sto da ne dobar tattoo je po meni ukras i ne treba da ga radi neko ko razmislja drugacije.

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #24 poslato: Jul 09, 2008, 01:57:13 posle podne »
Slazem se u potpunosti sa tim da se dobro razmisli gde odnosno na kojem mestu odraditi tattoo, obratiti paznju kome poveriti svoje telo! to je mozda i naj bitnije, mnogo je onih koji sebe nazivaju majstorima ili kako vec a nemaju ni pojma a ni opremu za kvalitetno tetoviranje. Znaci malo pogledati dosadasnje radove, najbolja bi bila preporuka i slicno, e kada se sve to uskladi sto da ne dobar tattoo je po meni ukras i ne treba da ga radi neko ko razmislja drugacije.

bez uvreda ali prvi pametan teks za sve one koji se nisu tetovirali da obrate paznju
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže Sandra_EXTREM

• Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • moto psycho
    • www.extrem-mk.com
« Odgovor #25 poslato: Jul 10, 2008, 10:54:12 pre podne »
werovatno cu da radim u Sindjelu u BG-u
>>>Live to ride,ride to live<<<

Insomnia

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Jul 10, 2008, 08:11:12 posle podne »
Mnogo su dobri, imam jednog drugara koji je tamo radio par tetovaza, i super je, kod njega sam gledao njihov katalog i stvarno ima dobrih stvari. Sindjel je jedan od poznatih body art studia u Srbiji. Cak mislim da je apatinac (bajker) gazda tj. gazdaricin muz. To je dobar izbor ;)

U Apatinu na moto susretu je bila neka "riba" iz Beceja, gledao sam par radova sto je radila tamo na licu mesta i korektno radi! a i cene su prihvatljive, recimo trbal velicine 20tak cm 1500 din

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #27 poslato: Jul 12, 2008, 10:44:37 pre podne »
Imam ih tri...za početak... prva  ;)

speed limit,ali taaaamo negdje...

KINA FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #28 poslato: Jul 17, 2008, 08:21:51 posle podne »
E PA IZGLEDA DA CU I JA MORATI DA SACEKAM BAR JOS DVE GODINE...DO TADA BAR IMAM DVA PIRSINGA I NAMERAVAM DA MALO VISE ''SREDIM'' USI  :D A STO SE TICE MESTA ZA TATTOO SAMO RADIM KOD CURETA IZ NASEG KLUBA...100% PROVERENO!!!

Insomnia

• Gost
« Odgovor #29 poslato: Jul 17, 2008, 10:14:37 posle podne »
I ja imam dva pirsinga, na oba uva po jedan i to mi je super, pre sam imao vise... E sad odabir mesta na kojem ce biti tattoo isto tako bitno koliko i majstor koji radi. Pre neki dan na kupanju prolazi zena sa dvoje klinaca i oko pupka ima tattoo ali iz vremena kada je bila devojka! taj tattoo nakon dve trudnoce nije vise isti!! a i ne stoji joj kao pre....

kuratista

• Gost
« Odgovor #30 poslato: Decembar 30, 2008, 12:23:28 pre podne »
Zasad 3. Delfin na ramenu, tribal na listu i cerkino ime na podlaktici!!! kad provalim kako se postavljaju slike...... ;)

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #31 poslato: Decembar 30, 2008, 12:34:39 pre podne »
Volim tetovaze ali ne u boji.Smatram da treba dobro razmisliti koji motiv stavljate. Na obe ruke imam velike tetovaze ,tetovirao sam samo ono sto volim  zene i motore i nikad se ne kajem opet bi se uradio ali samo sa pravim majstorom

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #32 poslato: Decembar 30, 2008, 12:35:59 pre podne »
Volim tetovaze ali ne u boji.Smatram da treba dobro razmisliti koji motiv stavljate. Na obe ruke imam velike tetovaze ,tetovirao sam samo ono sto volim  zene i motore i nikad se ne kajem opet bi se uradio ali samo sa pravim majstorom

tacno tako,majstor je najbitniji

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #33 poslato: Decembar 30, 2008, 12:38:15 pre podne »
 Onda nas prijatelj Mile Bosanac iz Valjeva!
 Covek je vrh !!!
VALJEVSKA PODVALA

kuratista

• Gost
« Odgovor #34 poslato: Decembar 30, 2008, 12:56:05 pre podne »
 Covek je vrh !!!
Mile mi je sve radio. Odlican 5!!!!

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #35 poslato: Decembar 30, 2008, 11:27:24 pre podne »
 Covek je vrh !!!

Meni je radio iz Valjeva Neša-robijaš,tako ga zovu,stariji lik,al ne počinje da radi dok ne popije 2,3 bensendina i zalije sa pivom,ako je živ još,legenda  ;D ;D ;D ;D

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #36 poslato: Decembar 30, 2008, 02:17:58 posle podne »
 Na desnom ramenu grb Srbije i tekst *SA VEROM U BOGA - SRBIJA*, na levom Krst, grb Partizana i tribal,a na grudima, na (u) srcu, 2 imena Vesna - supruga i Marina cerka. U planu mi je jos - na desnoj ruci od lakta do dlana tribal u njemu pero i glava orla, a na srcu - Sale - sin.

Nas brat, Pedja iz Jagodine - Ukumi tatoo -to radi za peticu i jos posle *bockanja* popijemo politre rakije...

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #37 poslato: Decembar 31, 2008, 04:34:09 posle podne »
pa videcu

« Poslednja izmena: Januar 19, 2009, 03:20:06 posle podne od strane činčin »
činčin

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #38 poslato: Januar 01, 2009, 05:06:28 pre podne »
Ja nemam nista protiv tetovaza ali moje telo nece imat toga.

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #39 poslato: Januar 04, 2009, 10:36:56 pre podne »
hehe pa ti kad uradis taj motor i to GSX za 5 godina ima da bude kao da si tetovirao DKW hehehhe

ili jawa ;D ;D