Avgust 09, 2025, 05:24:21 pre podne

Autor Tema: 02.09.2016 - HUMANITARNA MOTO ŽURKA ZA BATU RADIVOJEVIĆA - SREMSKA MITROVICA  (Pročitano 14206 puta)

0 Članovi i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
  • Pol: Muškarac
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
02.09.2016 - HUMANITARNA MOTO ŽURKA ZA BATU RADIVOJEVIĆA - SREMSKA MITROVICA
« poslato: Avgust 29, 2016, 11:36:00 posle podne »

2 SEPTEMBAR 2016 - PETAK OD 18 ČASOVA U DOMU OMLADINE U SREMSKOJ MITROVICI - HUMANITARNA ŽURKA ZA BATU

Dragi prijatelji, došlo je vreme da pokažemo svoju snagu, brojnost i našu humanost na delu !!!
Nas dragi prijatelj Bata Radivojevic koga verujemo svi znate, danas se na našu žalost bori protiv izuzetno teške bolesti,
s toga se obraćamo svim ljudima dobre volje, koji mogu i koliko mogu da pomognu
tako što će u petak doći na humanitarnu moto žurku u Sremsku Mitrovicu.

Kao što većina od vas verovatno zna naš Bata je od svoje 14-te godine svakodnevno na motociklu,
i kao što znate on je jedan od najmlađih osnivača MC Srem a samim tim i najveće Moto Asocijacije Srbije,
i godinama je dao svoj veliki doprinos u radu jednog od najstarijih moto klubova u Srbiji kao i našeg MAS-a.
Očekujemo od svih vas da dodjete u što većem impozantnom broju i svojim dolaskom pokažete našu humanost i podršku Bati.
Naši dobrovoljni prilozi kao i kompletan prihod sa ove humanitarne moto žurke ide za pomoć u lečenju našem Bati.

Bajkerski Rok Bendovi koji su nam izašli u susret i koji će nam u petak svirati su:
,,SUPERMENSI" - Šabac
,,FALCONS" - Ruma
,,PREDIGRA" - Šabac

2 SEPTEMBAR 2016 - PETAK OD 18 ČASOVA U DOMU OMLADINE U SREMSKOJ MITROVICI - HUMANITARNA MOTO ŽURKA ZA BATU

Ako niste u mogućnosti da dođete na humanitarnu žurku a želite novčano da pomognete
Bati i njegovoj porodici koja o njemu brine - uplate možete da izvršite na sledeći način:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZA INOSTRANSTVO UPLATE ŠALJITE WESTERN UNIONOM:

TAMARA RADIVOJEVIĆ
PLANINSKA 12
22000 SREMSKA MITROVICA
BROJ TELEFONA
069-328 1073
-----------------------------------------
ZA FIZIČKA LICA:

TAMARA RADIVOJEVIĆ
PLANINSKA 12
22000 SREMSKA MITROVICA
BROJ ZIRO RACUNA
200-33696094-96
-----------------------------------------
POST NETOM:

TAMARA RADIVOJEVIĆ
PLANINSKA 12
22000 SREMSKA MITROVICA
BROJ TELEFONA
069-328 1073

P.S.
NE DAJ SE BATO - SVI SMO UZ TEBE !!!
« Poslednja izmena: Avgust 30, 2016, 01:00:08 pre podne od strane MR.Čokanlija »
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
Odg: 02.09.2016 - HUMANITARNA MOTO ŽURKA ZA BATU RADIVOJEVIĆA - SREMSKA MITROVICA
« Odgovor #1 poslato: Septembar 03, 2016, 07:07:12 posle podne »

Batino loše zdravstveno stanje mu sinoć nažalost nije dozvolilo da i sam prisustvuje sinoć uspešno održanoj humanitarnoj moto žurci u Sremskoj Mitrovici, ali se nadamo će mu naš masovan odziv i naše dobre želje za oporavak doprineti da se danas bar malo bolje oseća.
Moto klubovima i pojednicima organizatorima, bajkerskim rok bendovima koji su sinoć zaista uz pun gas fenomenalno svirali i pevali,
i svim brojnim učesnicima humanitarne moto žurke koji su svojim motorima sa svih strana u znak podrške došli veliko hvala u Batino ime!

Na mreži MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
Odg: 02.09.2016 - HUMANITARNA MOTO ŽURKA ZA BATU RADIVOJEVIĆA - SREMSKA MITROVICA
« Odgovor #2 poslato: Septembar 03, 2016, 08:07:00 posle podne »

Dragi Bato jako mi žao kao i svima što si se ti tako pun života i pozitivne energije razboleo,
i jako mi je teško što te sinoć nismo mogli videti bar na tren da ti svi zajedno poželimo brz oporavak!
Znam da si hteo doći da nas sve zajedno vidiš u tvome gradu koji smo svi sinoć posetili da se pomolimo za tvoje zdravlje.
Nadam se da će Bog uslišiti naše zajedničke glasne molitve i da će ti biti bolje naš voljeni Bato !!!

Evo još nekoliko slika sa sinoćne humanitarne moto žurke...

« Poslednja izmena: Septembar 03, 2016, 08:47:24 posle podne od strane MR.Čokanlija »