Mart 28, 2026, 03:50:04 posle podne

Autor Tema: Policija uvodi rigorozne kontrole na drumovima  (Pročitano 13612 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • BMW K1300R
    • Aćim
Policija uvodi rigorozne kontrole na drumovima
« poslato: Jun 18, 2008, 03:03:27 posle podne »
http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=45943

Citat
Zbog serije saobraćajnih nesreća sa tragičnim ishodom u saobraćajnoj policiji upaljen je alarm za uzbunu. Kontrola na srpskim drumovima će se pojačati i naročito zbog početka sezone odmora, kada se očekuje velika gužva prema turističkim destinacijama, a policija će u kontroli vozača koristiti i nova vozila bez obeležja sa radarima i digitalnim kamerama.

Za manje od 24 sata na beogradskim ulicama poginulo je troje ljudi. U motor Dejana Maleševića (32) iz Beograda, na raskrsnici Bulevara Mihajla Pupina i Ulice trešnjin cvet, udario je „jugo“, za čijim volanom je bio Vladimir M. (35) iz Beograda. U Bulevaru despota Stefana Nenad Marković iz Krnjače svojom „hondom“ zakucao se u „opel“. Pao je, glavom udario u beton, a kako nije imao kacigu, zadobio je teške povrede i preminuo. Treća je žrtva tragičnog dana je devetnaestogodišnji Slobodan Kuga, suvozač u „opelu“ koji se zakucao u banderu u Ustaničkoj ulici.
U Srbiji gotovo svakog dana gine po jedan vozač ili motociklista. Vesti o saobraćajnim nesrećama danima pune stupce novina i u crno zavijaju desetine građana Srbije. Brza vožnja, alkohol, nepropisno preticanje, najčešći su uzroci tragedija, a nadležni se slažu u oceni da „put na groblja“ vodi preko ukupno niske saobraćajne kulture, loše zakonske preventive i puteva koji su daleko od evropskog standarda.

Nadam se da će stvarno biti rigorozni i da će ova akcija uroditi plodom i povećati bezbednost u saobraćaju. A i više ta skupština da krene sa zasedanjima i izglasa novi Zakon o saobraćaju.

paperinos

• Gost
Odg: Policija uvodi rigorozne kontrole na drumovima
« Odgovor #1 poslato: Jun 18, 2008, 05:39:47 posle podne »
Nadam se da ce napraviti nove puteve, uraditi signalizaciju kakva je u normalnim zemljama.
Smanjiti cenu registracije, obezbediti kvalitetno gorivo, omoguciti nam da pod normalnim uslovima kupujemo nove motore i opremu, a tek onda neka budu rigorozni.

Do tad moje jedno veliko UAAAAAAA za drzavu i policiju. *320 *343 *568

Van mreže acim

• Profi Vozac
  • **
  • BMW K1300R
    • Aćim
« Odgovor #2 poslato: Jun 18, 2008, 06:34:56 posle podne »
Nadam se da ce napraviti nove puteve

To se slažem, ali to već nije posao policije, već države ili opštine, znači političara i preduzeća za puteve.

Eto, juče u Požarevcu je, kod Više tehničke škole, auto izašao malo više na ulicu (iz one jednosmerne ulice kod benzinske pumpe), a u njega je udario dečko na skuteru. Sva sreća dečku nije ništa strašno, kako čujem, a vozač se branio time da ga nije video od drveta. I jeste to tačno, ono drvo zaklanja celu ulicu i moraš da staneš tik ispred njega (ne kolima ispred, već svojom glavom) ili da pođeš iza ne bi li video ulicu. I niko da se seti da iseče drvo. Pa na koliko mesta samo kontejner zaklanja vidik. Znači, to su neke stvari koje koštaju veoma malo ili nimalo, pa i dalje niko neće da ih uradi.

Trebalo bi da postoji neka saobraćajna inspekcija koja bi jednom mesečno obišla svaki grad i naložila odgovarajućim institucijama potrebne izmene, uvođenje semafora, ležećeg policajca, uklanjanje kontejnera, drveta ili neke prepreke. Oni bi primali i žalbe od građana, koje bi kasnije proveravali i preduzimali mere ako su realne. Jel postoji tako nešto kod nas?

paperinos

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Jun 18, 2008, 06:46:31 posle podne »
Nije njihov posao ni da se kriju iza zbunja ni da otimaju novac, pa ipak to rade.

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #4 poslato: Jun 18, 2008, 07:08:35 posle podne »
Nije njihov posao ni da se kriju iza zbunja ni da otimaju novac, pa ipak to rade.

jebiga mozeimse a uz to uvate po neku paru zalosno ali istinito :D
SMEDEREVO SRBIJA

paperinos

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Jun 18, 2008, 08:43:53 posle podne »
E zbog toga sa njima nikad nisam bio u ljubavi.
Ni sa njima ni sa drzavom.

Borim se i mucim muku kako da se spasim od derikoza i pljackasa pod drzavnom zastitom.

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #6 poslato: Jun 18, 2008, 09:01:18 posle podne »
NADAM SE DA NEČE NAS  DA NAS DRŽU KAD ODLAZIMO DOMA SA IN
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #7 poslato: Jun 18, 2008, 09:29:37 posle podne »
 paperinos koliko ja vidim nisi razumeo sta je pisalo a za kazne i puteve itd pitacemo drzavu a ne policiju
« Poslednja izmena: Jun 18, 2008, 11:00:53 posle podne od strane TRIKES-M-D »
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

paperinos

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Jun 19, 2008, 02:02:05 pre podne »
Razumeo sam ja sve.
Ali razumite i vi.

Zbog slicne teme sam najuren iz prethodne firme.
Ma necu da cutim ni sada, reci cu vam opet sve sto mi je na dusi.

Nisam se promenio ni mrvu...postao sam jos i gori. ;D

Drzava uvodi sve ostrije( citaj sve skuplje kazne).
Ogranicenja brzine se smanjuju umesto da prave bolje puteve ili barem ove postojece da odrzavaju
iole normalno.

Kradu nas na sve strane, svaki put moram nesto novo da platim ...skuplje naravno.

A sve ostalo po starom sto se tice obaveze drzave prema meni...to moze da ceka.

Naravno lipsi magarce do zelene trave.
Za moje potrebe drzava para nema  nikada, cekaj neko bolje vreme...nema para u budzetu za mene.

Krpljenje rupa nije odrzavanje puteva..putevi moraju da se presvuku potpuno novim slojem asfalta, a ne da se krpe.

Moram samo ja da platim njima putarinu i porez i skuplji benzin, akcizu, ekolosku taksu.....

Policija je jos jedan instrument kojim nas drzava pljacka.

Taj instrument je drzava u drzavi.

Oni su rak rana, rupa bez dna koja obesmisli svaki zakon.

Naravno prvenstveno sluze da nas drze u pokornosti i u stalnom strahu.

Treniraju strogocu na obicnim mucenicima.

Oni su ti koji treba da kaznjavaju i nesavesne putare i  firme koje se bave odrzavanjem infrastrukture putne.

Mislite li da smeju tu da zucnu i da se tu nesto kurce.
Ma zabole ih.
Oni klepaju vozace, obicne ljude.
Velimir Ilic im se najebao mame kad su ga zaustavili.
Popljuvao patrolu, hteo da mlati saobracajca....ali nije mu bilo dosta... pa onda otisao i do stanice i tamo napravio rsum.

Sto njega ne odvalise sa kaznom? ili sa interventnom da mu polomi rebra...trt usrali se...zato sto znaju da su lopovi.

Nisu cisti...lopuze se zato boje mudonje.

Dajte ljudi pogledajte samo kad se mudonje voze po putu.
Seku kolonu preticu na punoj jurcaju.
Zasto?
Nisu valjda stalno u nekoj frci.

Upale rotaciju pa jurcaju i hoce sa puta da me bace.

Vozim se 80 na sat kuliram a manijak zalegao na sirenu trubi kao lud.

Dam desni migavac, ali jok ne moze baja da me obidje, trubi kao lud .

Obidje me i prepreci put, zastoj se napravio.

Zastoj se napravio ali svi cute, usrali se mucenici od rotacije.

Lik izasao iz auta i urlice na mene, zasto se ne sklonis.

Gde da se sklonim da sletim sa puta, pitam manijaka..... ???

A on meni.....hoces da te sad privedem.

Pa privedi me, ajde bas sam se usrao od straha..privedi me.

Lik se okrenu sede u auto i opet pun gas.

A svi cute pogasili aute i ko misevi se zatvorili u kola.

Cemu to......to je taj odnos, tu se pokaze za sta nas oni smatraju, za stoku.

A vecina cuti i trpi, ko ih jebe, ja necu da budem sa takvima ni u koloni.

Onda lepo uhvatim sredinu puta, e da vidim ko ce da me obidje.

Trube mi sviraju urlicu...a ja im samo pokazujem onaj srednji prst....napusite mi se misevi, ajde probaj da me obidjes, probaj da mi se preprecis bato..ugazicu te ko govno. ;D

Meni nasli da trubite, a mudonji se svi sklanjate, mamu li vam misiju.

Kulirao sam dvadeset kilometra, ... me je neko obisao...... ;D, ocu i ja da budem baja...... ;D

Prvi Jocic je manijacio kao lud po auto putu..i sta je bilo..jao otkud pas na auto putu....ovo ono.
Alo majmune otkud ti dvesta da jurcas po auto putu, ti koji seres o zakonu.
Za tebe on treba da je najrigorozniji, ti si prvi covek policije.

Muka mi je da vise pisem gadi mi se lopovska banda koja se krije iza drzavnog imena i funkcija.

Zbog tih olosa mi smo taoci.
Ja ne mogu nigde da mrdnem bez vize.
Meni je okaceno oko vrata da sam ubica, terorista, balkanac, i sakrivac Haskih optuzenika.
A oni su proevropski moderni i napredni.
Ma jebem im mamu olosku svima.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #9 poslato: Jun 19, 2008, 01:11:55 posle podne »
Odakle si najuren i zasto to me uopste ne zanima  i to da li si se promenio ili nisi to je tvoja licna stvar koja me takodje ne interesuje,samo sam ti lepo rekao i napisao da nisi razumeo a moras jos toga da naucis jer nisi u sve upucen,koliko ja vidim.POZDRAV.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

zodiac

• Gost
« Odgovor #10 poslato: Jun 19, 2008, 03:13:45 posle podne »
Sve sto je paperinos napisao je tacno. Policija ovde brine samo o sankcionisanju, a ne i o bezbednosti. Zabole njih za bezbednost, to su najobicniji drumski razbojnici. Pljackasi i secikese. I tesko da ce se tu ista promeniti.

paperinos

• Gost
« Odgovor #11 poslato: Jun 19, 2008, 04:00:28 posle podne »
Zakon je mrtvo slovo na papiru.

Primena istog je selektivna i zloupotrebljava se od strane policije i suda.

Podstice jos vecu korupciju i motivise policiju i sudije da budu jos korumpiraniji.

Tu su i advokati..pa sve je uigrano.

"Sta da se menja da se prosiri lager za publiku je dovoljan jedan jedini slager.... ;D"

Da se ne lazemo pa niko od tih likova ne zivi od plate.

A zakon prvo se na njih ne odnosi, tako da mirne duse mogu da uvedu i preki sud recimo za prekoracenje brzine.

Uza zid da te streljaju....naravno ako nemas da platis. ;D

Otudjeni licermerni aparat obmane, straha, prisile i represije do perfekcije usavrsen.

Jedni druge stite i kriju, lazu nas obmanjuju pricaju price....a sve iz interesa udeseno... naravno.

Sve se svelo na otimanje novca od gradjana ove Srbije, i tu se sve zavrsava.

Drzavi jednostavno nije u interesu da sredi saobracajnice i poboljsa sigurnost na istim.

Zasto bi to radili, kad od kazni mogu lepo da pune budzet, koji se naravno nenamenski trosi.

Drzava se otudjila i degenerisala, unistava svoje gradjane, ali to ih ne dotice.

Mi smo njeni taman koliko i mesaru stoka za klanje, sirovina za kobasice.

Pa zar niste vec stotinu puta culi za famozne "rupe " u budzetu.

Probijen je budzet... sta se tu izmisljaju izrazi kad je  to narodskim recnikom receno prostije... pokraden je novac.

I ko za to odgovara, niko, krade se na veliko, a za to se ne odgovara naravno, zasto jos nije usvojen zakon o finansiranju politickih partija?

Sta se tu zamajavamo.

Ljudi mi smo ovce za sisanje za nasu drzavu.

A to sto ginemo, ma to njih ne dotice, to im je zgodan povod da jos malo poostre( citaj vise naplate)
prekrsaje koje hteli mi to ili ne moramo da napravimo.

Uvek ce se naci neko skriveno ogranicenje od recimo 40 kilometra na sat...a radar je tu bas lepo skriven.

Ajmo nova tura za klepanje.

Da li ste primetili da pred izbore nema radara.........moraju malo da nas odobrovolje, da se ponadamo
i poverujemo u nove lazi.

farbach

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Jun 19, 2008, 05:51:01 posle podne »
pre podne skace iza grma i prepada narod, a po podne uteruje dugove, zelenasi i diluje drogu.
Zabole njih za bezbednost.

farbach

• Gost
« Odgovor #13 poslato: Jun 19, 2008, 06:47:19 posle podne »
zar nije licemerno legalno prodavati motore od 200ks/300kmh i ocekivati da ih taj neko vozi 60, a da pri tom na polaganju mora da nabode 5 znakova i dve raskrsnice, a o vozackom unecu ko te pita.

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #14 poslato: Jun 19, 2008, 06:59:38 posle podne »
JA LICNO NEMAM NISTA PROTIV TE NJIHOVE RIGOROZNE KONTROLE AKO CE DA RADE POSTENO.
ALI 90 POSTO PANDURA VOZI NEREGISTROVANE CRNOGORCE I PRAVE SRANJA AJMO PRVO IZ NJIHOVOG DVORISTA PA ONDA KOD KOMSIJA PA KOD MENE.

BOJIM SE SAMO DA NE BUDE PO NASIM LEDJIMA ISKLUCIVO!!!!
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #15 poslato: Jun 19, 2008, 10:39:01 posle podne »
potpuno se slazem sa svima vama
samo me cudi da uvek mi najebemo ,
ne gresim vise me ne cudi sad sam jos i naviko iako se odupirem
zemlja nam je razjedinjena zato se sve ovo i desava
pozdrav svima
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže ice indy

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #16 poslato: Jun 19, 2008, 10:51:10 posle podne »
JA LICNO NEMAM NISTA PROTIV TE NJIHOVE RIGOROZNE KONTROLE AKO CE DA RADE POSTENO.
ALI 90 POSTO PANDURA VOZI NEREGISTROVANE CRNOGORCE I PRAVE SRANJA AJMO PRVO IZ NJIHOVOG DVORISTA PA ONDA KOD KOMSIJA PA KOD MENE.

BOJIM SE SAMO DA NE BUDE PO NASIM LEDJIMA ISKLUCIVO!!!!
UVEK MI NAJEBEMO BRATE UVEK!!!

:police: *130 *348 *548 *592 *582
LIVE TO RIDE , RIDE TO LIVE
2 SU NAM TOCKA , A 1 ZIVOT
NE BRZE OD ZIVOTA

adega

• Gost
« Odgovor #17 poslato: Jun 19, 2008, 11:59:40 posle podne »
da mogu drzava bi nam i kozu odrala...

virdzi-gsxr

• Gost
« Odgovor #18 poslato: Jun 20, 2008, 10:59:14 pre podne »
nemojte se puno nervirati momci,nigde to ne vodi,i nista tu nemozemo promeniti.nista. *348
bolje da popijete po pivo i ne mislite na pandure,na drzavu,na sve sranje sto nas okruzuje.
 *109 *109 *109

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Jun 20, 2008, 11:07:00 pre podne »
A sta mislite da u svakom gradu masovno zatvorimo centralnu raskrsnicu, da li onda ne bi nista promenili. Nas jebe to sto smo razjedinjeni, ne mozemo da se slozimo, nista ne mozemo zajedno da organizujemo. Pa ajde prvo da u nasim glavama sve te stvari stavimo na pravo mesto da prevazidjemo sva nasa motoristicka trvenja. Kad to uradimo onda ce nas slusati itekako. Ovako nek nam je Bog u pomoci i cuvajte se.