Mart 28, 2026, 03:48:42 posle podne

Autor Tema: Policija uvodi rigorozne kontrole na drumovima  (Pročitano 13601 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

IVKE

• Gost
Odg: Policija uvodi rigorozne kontrole na drumovima
« Odgovor #40 poslato: Decembar 12, 2008, 11:33:46 pre podne »
E tu uvek mogu da me uhvate...... ;D evo im ga.... ;D
Mozamo i kolektivno svi da im damo pa da biraju ;D ;D

aleksandar076

• Gost
« Odgovor #41 poslato: Decembar 30, 2008, 08:59:39 posle podne »
  Narode mozda me ne zavolite posto radim u Lz kao pandur, ali kontaktirajte LAmoto klub kakav je odnos izmedju nas i koliko bajkera ima iz PS Lazarevac

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #42 poslato: Decembar 30, 2008, 09:10:44 posle podne »
Pa patak sta sad kazes imamo i policajca sad si gotov ode perje  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

aleksandar076

• Gost
« Odgovor #43 poslato: Decembar 30, 2008, 10:31:09 posle podne »
   NEMOJ SUDITI O O SVIMA ZBOG POJEDINACA, AKO SI BIO NA SKUPU NA OCAZI PRIMETIO SI DA SE VECI BROJ POLICAJACA DRUZIO SA BAJKERIMA UZ PIVO (NARAVNO KRISOM) NA DUZNOSTI, TREBALO BI DA TO BUDE PRIMER ODNOSA POLICIJE I BAJKERA, JER NEVERUJEM DA JE IGDE TAKO, PA NI U VALJEVU ODAKLE SAM JA. VELIKI POZDRAV, AKO TE NANESE PUT KROZ LZ SVRATI DA SE UVERIS U ODNOS, DOBRO DOSAO I U VALJEVO!

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #44 poslato: Decembar 30, 2008, 10:39:52 posle podne »
   NEMOJ SUDITI O O SVIMA ZBOG POJEDINACA, AKO SI BIO NA SKUPU NA OCAZI PRIMETIO SI DA SE VECI BROJ POLICAJACA DRUZIO SA BAJKERIMA UZ PIVO (NARAVNO KRISOM) NA DUZNOSTI, TREBALO BI DA TO BUDE PRIMER ODNOSA POLICIJE I BAJKERA, JER NEVERUJEM DA JE IGDE TAKO, PA NI U VALJEVU ODAKLE SAM JA. VELIKI POZDRAV, AKO TE NANESE PUT KROZ LZ SVRATI DA SE UVERIS U ODNOS, DOBRO DOSAO I U VALJEVO!

Brate i mi imamo Saleta "ciroki" u Smederevu,covek saobracajac,vadio nas milion puta,voli i vozi motor,normalan skroz. Nema veze sta radis -bitno je da si normalan i covek.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #45 poslato: Decembar 30, 2008, 11:28:27 posle podne »
Pa mozda niste znali ali predsednik NS Rajdersa Sinisa je policajac vanredno  dobar lik u svakom pogledu

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #46 poslato: Decembar 30, 2008, 11:46:49 posle podne »
pozdravljanm te mere neka kontrolisu automobiliste  oni su rak ranA saobracaja!!

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #47 poslato: Decembar 30, 2008, 11:51:19 posle podne »
 Ma svi mi znamo u svojim sredinama ko je OK,a ko nije!
 Na zalost,mnogi dobri i casni ljudi u Policiji popuse,zbog generalno loseg stava preme njihovoj sluzbi,za sta su krive njihove pojedine kolege,koje se ponasaju kao secikese i drumski razbojnici!
 Jbg,Srbija je ovo,u kojoj je generalizovanje stvari,na zalost,opsta pojava  :(
 Srecom,ima i nas dovoljno koji ljude posmatramo pojedinacno,a ne generalno kroz sluzbu  :D
VALJEVSKA PODVALA

djera

• Gost
« Odgovor #48 poslato: Decembar 31, 2008, 02:24:22 pre podne »
SVE SU TO DRUMSKI RAZBOJNICI(CAST IZUZETCIMA),SIGNALIZACIJA JE U TOTALNOM HAOSU PANDURI SE PONASAJU KAO DA ZAKON ZA NJIH NE VAZI A NI SUDIJE SE MNOGO NE MESAJU U SVOJ POSAO.
JA SAMO MOGU DA ZAKLJUCIM DA SU >DIREKCIJA ZA PUTEVE ,SAOBRACAJNA POLICIJA I SUDIJE ZA PREKRSAJE JEDNA MAFIJASKA ORGANIZACIJA KOJA JE UDRUZENA U ZLOCINACKOM PODUHVATU OTIMANJA PARA OD JADNOG NARODA. *105

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #49 poslato: Decembar 31, 2008, 05:16:37 pre podne »
Svatite me kako hocete sa zandarima necu da imam posla koicemi k....

aleksandar076

• Gost
« Odgovor #50 poslato: Decembar 31, 2008, 09:13:48 pre podne »
    Verovatno zato sto imas zujalicu, a zamisli da pustis dete u ulicu gde je pesacka zona i zabranjen saobracaj i "bajker" prozuji na zadnjem tocku, sta bi mu radio?    :police:

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #51 poslato: Decembar 31, 2008, 09:35:22 pre podne »
    Verovatno zato sto imas zujalicu, a zamisli da pustis dete u ulicu gde je pesacka zona i zabranjen saobracaj i "bajker" prozuji na zadnjem tocku, sta bi mu radio?    :police:

Pa zvao tebe  :police: ;D :police:
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #52 poslato: Decembar 31, 2008, 09:58:38 pre podne »
Ispravka pravi bajkeri ne prolaze na jednom tocku sumanutim brzinama ulicama

djera

• Gost
« Odgovor #53 poslato: Decembar 31, 2008, 12:48:08 posle podne »
takvi i ne placaju kazne,panduri ne stignu ni tablicu da im vide.

aleksandar076

• Gost
« Odgovor #54 poslato: Decembar 31, 2008, 01:39:24 posle podne »
   Ovakav slucaj se desio u Lazarevcu, ali je natrcao na kolegu koji voli motore i sam ga ima, pa je majmun imao bocno sletanje, a posle "pregled" u stanici i naravno proveru dok neprodje sezona, sto je obradovalo LA Moto, jer su sve oci bile uprte u njih.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #55 poslato: Januar 02, 2009, 07:04:35 pre podne »
takvi i ne placaju kazne,panduri ne stignu ni tablicu da im vide.

Vrlo interesantno. ;) ;) ;D ;D ;D ;D

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #56 poslato: Januar 02, 2009, 10:18:50 pre podne »
E tu uvek mogu da me uhvate...... ;D evo im ga.... ;D
Mozamo i kolektivno svi da im damo pa da biraju ;D ;D

ja cu da budem svedok pa ce morati da uhvate i svedoka :D :D :D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #57 poslato: Januar 08, 2009, 04:17:03 posle podne »
Policija gresi u mom gradu tako sto i ne zaustavlja one saR motorima koji su na strane table i obicno imaju strane papire za boravak a kad uhvate nekog sa skuterom ili manjim motorom onda ga istresu do gaca

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #58 poslato: Januar 08, 2009, 06:09:29 posle podne »
pa i kod njih je čistka .ova godina .ce pola da ostane bez posla pa bice u novinama još malo svemu dodje kraj pa i nekulturi prema vozačima uvek je policajac u pravu

toga više nema od aprila novi propisi za policajce
činčin

Nikola

• Gost
« Odgovor #59 poslato: Januar 16, 2009, 03:55:24 posle podne »
http://www.blic.co.yu/temadana.php?id=45943

Citat
Zbog serije saobraćajnih nesreća sa tragičnim ishodom u saobraćajnoj policiji upaljen je alarm za uzbunu. Kontrola na srpskim drumovima će se pojačati i naročito zbog početka sezone odmora, kada se očekuje velika gužva prema turističkim destinacijama, a policija će u kontroli vozača koristiti i nova vozila bez obeležja sa radarima i digitalnim kamerama.

Za manje od 24 sata na beogradskim ulicama poginulo je troje ljudi. U motor Dejana Maleševića (32) iz Beograda, na raskrsnici Bulevara Mihajla Pupina i Ulice trešnjin cvet, udario je „jugo“, za čijim volanom je bio Vladimir M. (35) iz Beograda. U Bulevaru despota Stefana Nenad Marković iz Krnjače svojom „hondom“ zakucao se u „opel“. Pao je, glavom udario u beton, a kako nije imao kacigu, zadobio je teške povrede i preminuo. Treća je žrtva tragičnog dana je devetnaestogodišnji Slobodan Kuga, suvozač u „opelu“ koji se zakucao u banderu u Ustaničkoj ulici.
U Srbiji gotovo svakog dana gine po jedan vozač ili motociklista. Vesti o saobraćajnim nesrećama danima pune stupce novina i u crno zavijaju desetine građana Srbije. Brza vožnja, alkohol, nepropisno preticanje, najčešći su uzroci tragedija, a nadležni se slažu u oceni da „put na groblja“ vodi preko ukupno niske saobraćajne kulture, loše zakonske preventive i puteva koji su daleko od evropskog standarda.

Nadam se da će stvarno biti rigorozni i da će ova akcija uroditi plodom i povećati bezbednost u saobraćaju. A i više ta skupština da krene sa zasedanjima i izglasa novi Zakon o saobraćaju.
Mislim da nije problem nije u zakonu, vec u putevima,tj. rupama.Bilo bi mnogo manje nesreca kaba bi popravili puteve, i kada bi zabranili kretanje traktorima magistralnim putevima.Vecem bruju nesreca doprinosi i stanje vozila.Kada bi iz saobracaja uklonili sva vozila domace proizvodnje(yugo, zastava, fica,...), koji ni novi ne mogu da prođu tehnicki pregled, verovatno bi bilo manje nesreca, jer u svakoj trecoj nesreci ucestvuje vozilo domace proizvodnje.Ali ipak mislim da su losi putevi veci problem, pa i ti sam ,Acime, znas da je put Kostolac-Pozarevac jedan od najgorih u Srbiji.Evo pozdravljte moj cale(Mane).