sa K nema nikakve slicnosti,gs-a sam vozio odavno,dok ga u sapcu niko nije ni imao (prosle sezone),jeste visok,to nisam rekao,motor je s razlogom visok,namena mu je takva (pre par godina tri novinara su obisla svet na njima,preko pustinje,dzungle,raznoraznih bespuca,sibira...) a sto se slicnosti tice izmedju mog i R1200gs razlika je u kubikazi (tacnije precniku klipova),obliku poklopaca ventila i ne pasu samo zadnji amortizer,viljuska je malo duza ali odgovara,skoro sve ostalo odgovara (ovo se odnosi na GS iz perioda kada je radjen paralelno kada i moj motor (1994-2000),sa sadasnjim je samo agregat i kardan isti a pojedini delovi se razlikuju neki za par mm neki za par cm ali je sa sadasnjim model R850R isti sto se tice dimenzija vecine delova.koncepcija agregata potpuno ista,prenos potpuno isti kod GS-a je samo broj zuba u kardanu drugi.sto se cene tice cenu sam napisao jer sam je nazalost i proverio kod radulovica (za preko granice ne znam cene novih,znam polovnih),a brajic iz sapca (zastupnik za opel automobile) je kupio isto r1200gs preko Raiffeise Leasing-a i tako ga platio 18000e u full verziji.velika je razlika izmedju BMW R modela i K,pogotovo LT verzije koji je on vizio,jedina slicnost je sto imaju kardanski prenos i nista vise skoro