Ha, ha ne znam šta reći? Kao prvo jel Specijalac muško ili žensko?
Kao drugo: Ivta ne stajem ja u nikakav gard, nego što ti pitaš javno šta JA mislim što ne pitaš nekog drugog mislim kad me tako neko pita osećam se kao obeležena i odvojena od ostalih (kao Jevreji sa žutom trakom). Tema je simpatična za komentarisanje, pa hajde da komentarišemo, ja bi ionako pisala o ovom nešto bez da me neko proziva posebno...valjda si razumeo...e ko bi nas žene razumeo

Treće: neko reče ovde da žene ne vole papučare...pa jeste, tačno...ali to je sad druga tema, malo smo odlutali od teme,ali dobro

. Evo da odgovorim radoznalima. Ja ne volim formu nego suštinu, i ne volim kad mi muškarac dubi na trepavicama da bi me osvojio. Znači grozim se da mi neko drži kaput da obučem (nisam invalid, hvala mogu i sama), ne mora mi slati piće za sto, neka pridje lepo, neka me ne pita ''e gde bi volela večeras da te vodim'', sama ću reći gde bi volela...i da ne nabrajam više...ne treba mi neko ko će trčati kao kuče za mnom (ima žena koje to vole,koliko ljudi toliko ćudi, ja to ne volim). Naravno ne volim ni bahatost, i ono tipično balkansko: muško ide u kafanu, juri curice, a žena ili devojka nebitno sedi kući i čeka kad će gospodin princ da je nazove...