Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Malo je problem sto si ti previše mlad za mene . Ima ovde mladjih devojčica
Citat: olja Novembar 20, 2008, 02:08:22 posle podneMalo je problem sto si ti previše mlad za mene . Ima ovde mladjih devojčica pa znas kako se kaze matora koka dobra juha a mlado pile lepljivi prsti
Citat: sweex83 Novembar 21, 2008, 07:47:51 posle podneCitat: olja Novembar 20, 2008, 02:08:22 posle podneMalo je problem sto si ti previše mlad za mene . Ima ovde mladjih devojčica pa znas kako se kaze matora koka dobra juha a mlado pile lepljivi prsti sreca je da svaki pjevac na kraju u serpi zavrsi!!!! i to od njeg nije dobra juha... ..moras dodati jos svasta nesto ne bi li ispala bar dobra corba
Citat: specijalac Novembar 24, 2008, 10:22:14 pre podneCitat: sweex83 Novembar 21, 2008, 07:47:51 posle podneCitat: olja Novembar 20, 2008, 02:08:22 posle podneMalo je problem sto si ti previše mlad za mene . Ima ovde mladjih devojčica pa znas kako se kaze matora koka dobra juha a mlado pile lepljivi prsti sreca je da svaki pjevac na kraju u serpi zavrsi!!!! i to od njeg nije dobra juha... ..moras dodati jos svasta nesto ne bi li ispala bar dobra corba pa ni koka bez mirođija nije koka.....
Lako je vama kad ste u većini pa ste me lako ubacili u mašinu . Kad bi neka forumašica sad meni pritekla u pomoć, ne bi vi tako
Znaš kako, svaka ptica svome jatu leti, bez ljutnje.
tu smo mi da pridrzimo