Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Znaci dobra je ako se oseca.
Meni je romantika kad frajer zna po kući sve da popravi. Džaba sve, ako muško ne zna sijalicu da promeni:)
Eto ja danas zamenio slavinu na lavbou!* jbt....ala sam romanican!!! :D:D:D
Odmah da ti kažem da prva tačka otpada, i da to nije nikakav uslov da je neko dobar u krevetu već da on umišlja da je dobar. Pod dva: Ni to ako se neko odlično ljubi ne mora da znači da je dobar u krevetu ali ovo ljubljenje što si opisao je mmmmmmmm Inače dobro ljubljenje je veoma bitno!!!Pod tri: Ti muškarci koji samo pričaju šta bi nam radili, krevetu su slabići definitivno. Taman se ponadaš da će nešto od toga da se dogodi a on odradi na najprostiji način. Žalosno. Pas koji laje ne ujeda Pod četiri: Hmmm ovo je bezveze...nije tačno. Pod pet: Eh kad bi nas neki muškarac bar malo slušao bilo bi dobro po nekad možemo da im nagoveštavamo šta god ali nema vajde od toga on radi onako kako zna i ne trudi se da nama bude lepo. I još pita "jesam li bio dobar", šta reći...Nadam se da me nećete mrzeti zbog ovoga ali htela sam samo da stavim do znanja devojkama da se ne nadaju uzaludno i vama muškarcima slušajte šta žene žele i šta im se sviđa a šta ne, ne gledajte samo vaš interes. Ovo je tačno - Ako vam neka žena posle sex-a sama kaže da ste bili odlični znajte da laže, jer da je bilo toliko dobro otala bi bez teksta.
Nego sta! Da nisi mozda mislio na dobar auto, motor, vikendicu, debeo budjelar? Slavine , kotlici, wc solje su u trendu!