Mart 31, 2026, 07:36:53 pre podne

Autor Tema: Pitajte predsednika...  (Pročitano 42562 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
Odg: Pitajte predsednika...
« Odgovor #200 poslato: Novembar 05, 2009, 09:49:33 posle podne »
Ova ideja se i prosle godine pominjala na Skupstinama MAS-a ali nijedan klub sem kluba iz Paracina (koji pravi skupove svake druge godine) nije hteo da odustane od termina za organizaciju skupa.
Pored Paracina i smedervci, racunajuci klubove, prave svake druge godine skupove, jedne godine "Ulicni borci" a druge "Extrem", ali i to jer opet svake godine skup u Smederevu.
Tako da ideja nije losa, svi se slazu, ALI....

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #201 poslato: Novembar 05, 2009, 09:53:53 posle podne »
Nema od toga nista ovo pitanje se provlaci godinama i nemoguce ga je resiti. Nece to resiti ni novi sastav MAS a koga najavljuje Noca u decembru.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #202 poslato: Novembar 05, 2009, 10:06:40 posle podne »
Sto bi neko odustao od pravljenja skupa ako je dobro organizovan,pravi dobre i sve bolje skupove,ima sve vise i vise gostiju,postaje sve jaci i jaci.Pa tome treba dati dva termina a ne jedan.Ja ovo kao posetilac i gost na skupovima.Mozda bi tu samo trebalo napraviti malo reda da nebude nekoliko nedelja u sezoni po 5-6 skupova za vikend a onda jednog vikenda samo na jednom i ako je taj jedan los onda nema gde da se ide.Ili ubaciti ceo april i septembar u kalendar.Ove godine smo se u aprilu vozili svakog vikenda i da se na taj nacin malo rasterete vikendi.Nece se smanjenjem broja skupova povecati broj motorana na skupu,uvecace ih dobra organizovanost i kvalitet skupova.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #203 poslato: Novembar 06, 2009, 09:37:32 pre podne »
 Slazem se i sa Gnjatom i sa Rendijem...

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #204 poslato: Novembar 06, 2009, 12:33:40 posle podne »
Sto bi neko odustao od pravljenja skupa ako je dobro organizovan,pravi dobre i sve bolje skupove,ima sve vise i vise gostiju,postaje sve jaci i jaci.Pa tome treba dati dva termina a ne jedan.Ja ovo kao posetilac i gost na skupovima.Mozda bi tu samo trebalo napraviti malo reda da nebude nekoliko nedelja u sezoni po 5-6 skupova za vikend a onda jednog vikenda samo na jednom i ako je taj jedan los onda nema gde da se ide.Ili ubaciti ceo april i septembar u kalendar.Ove godine smo se u aprilu vozili svakog vikenda i da se na taj nacin malo rasterete vikendi.Nece se smanjenjem broja skupova povecati broj motorana na skupu,uvecace ih dobra organizovanost i kvalitet skupova.

ok je tvoje misljenje,zamisli da sa tvoim skupom poklope jos dva ili tri koliko ljudi recimo nece doci,a da ga samo ti pravis to je vec druga stvar,doslo bi motorista mali milion.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #205 poslato: Novembar 06, 2009, 06:51:20 posle podne »
 Pa meni nije poenta da li je nečiji skup jedini za vikend pa da na njega idem jer nemam gde. Ako je skup loš, ja na njega neću ići pa makar bio jedini u sezoni.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #206 poslato: Novembar 13, 2009, 12:01:20 pre podne »
 ;)
« Poslednja izmena: Novembar 21, 2009, 08:59:59 pre podne od strane Sveta SD »

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #207 poslato: Novembar 13, 2009, 09:12:52 pre podne »
PITANJE ZA NOCU JOŠ UVEK AKTUELNOG PREDSEDNIKA:

NOCO KOGA BI TI KAO AKTUELNI PREDSEDNIK PREDLOŽIO  NASLEDNIK

Ovih dana se svašta priča i lobira, pa me interesuje tvoje mišljenje ko bi bio ozbiljan za našu zajednicu.
Molim te za iskren odgovor

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #208 poslato: Novembar 13, 2009, 06:51:47 posle podne »
bravo rendi ti znas koko je bilo pre zna se ko kad pravi i to je to! drugi klubovi treba da se BORE za termin da putuju malo vise da se dokaze mk u LEPOM smislu pa onda da pravi PAR GODINA zurke pa onda naprave SKUP. nema nista na guzeve ;)

ovo je tolika glupost.....da je to neverovatno.......nebitno je uopšte ko pravi skup....bitno je da skup bude vredan posete....a za sve ove godine,zna se ko pravi dobar skup,a ko ne.....druga stvar je da postoji mali milion klubova,koji su novi klubovi,pa su mimo bilo koje asocijacije,organizacije ili sl. napravili bolji skup nego neki "tradicionalan"klub koji postoji 100 god...treba malo skinuti"oglavinu" pa pogledati i na stranu.....ovo ogradjivanje od svih,osim starih klubova ima naziv...."OSIM SVETA"....a realnost je da je na tim "tradicionalnim" skupovima sve manje i manje motora....i to samo zato što te "tradicionalne" skupove posećuju meštani i oni koji kreću sa filozofijom"moramo da ispoštujemo".....ostala velika većina je u fazonu"bio sam već tamo,bilo je ok. ali idem sad negde drugde da vidim kako je i tamo...."

a sa ovom filozofiom"neka prave žurke...nek se dokažu"......sa tim se bar po meni neće uraditi ništa......
ZNAČI,nemam ja rešenje....ali problem je očigledan.....jednostavno,matematički ****uplatimo 100 e,pa će oni da nam kažu šta ćemo i kako ćemo....ili ne uplatimo pa možemo kako hoćemo......
 da me nebi neko pogrešno shvatio,nije reč o parama,niti o motoasocijaciji,jer jednoj državi je potrebna motoasocijacija,nešto što bi zavelo red u moto sceni srbije....ali dokle god to članstvo u motoasocijaciji nije obavezno propisom ili zakonom,ne može se tako postaviti ni prema kome...bez obzira postojao taj klub 2 ili 20 godina....sa ovom filozofijom,asocijacija će polako nestati,jer jednostavno nema šta da ponudi,a da se to ne može bez te iste asocijacije....pa još i da bira ko je dovoljno "dobar" da bude član te iste asocijacije....

po meni,koliko pratim rad masa,bezuspešno se forsira jedno te isto.....koliko treba vremena da se shvati da to ne ide?
mislim da bi trebalo privoleti ako postoji 10000 klubova....da svi budu članovi asocijacije,neka prave skupove kad ko hoće,neka samo nosi obeležje masa....i to je veliki uspeh.....pa će da krene ono"gde svi turci,tu imali mujo"svaki novi klub će hteti u mas....e tek onda će moći da se komanduje i da se filozofira,ovako ćemo,onako ćemo,pa onda za članstvo može da se uzme 1% od zarade sa skupa.....a ako imaš 100 skupova....računaj.....
 a PARE su u današnje vreme najbitnije.....da ne nabrajam na šta sve može da se sve to iskoristi.....

kao i uvek.....izvinjavam se ukoliko sam nekog uvredio...to je samo moje mišljenje.....

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #209 poslato: Novembar 14, 2009, 12:39:05 pre podne »
ovo je tolika glupost.....da je to neverovatno.......nebitno je uopšte ko pravi skup....bitno je da skup bude vredan posete....a za sve ove godine,zna se ko pravi dobar skup,a ko ne.....druga stvar je da postoji mali milion klubova,koji su novi klubovi,pa su mimo bilo koje asocijacije,organizacije ili sl. napravili bolji skup nego neki "tradicionalan"klub koji postoji 100 god...treba malo skinuti"oglavinu" pa pogledati i na stranu.....ovo ogradjivanje od svih,osim starih klubova ima naziv...."OSIM SVETA"....a realnost je da je na tim "tradicionalnim" skupovima sve manje i manje motora....i to samo zato što te "tradicionalne" skupove posećuju meštani i oni koji kreću sa filozofijom"moramo da ispoštujemo".....ostala velika većina je u fazonu"bio sam već tamo,bilo je ok. ali idem sad negde drugde da vidim kako je i tamo...."

a sa ovom filozofiom"neka prave žurke...nek se dokažu"......sa tim se bar po meni neće uraditi ništa......
ZNAČI,nemam ja rešenje....ali problem je očigledan.....jednostavno,matematički ****uplatimo 100 e,pa će oni da nam kažu šta ćemo i kako ćemo....ili ne uplatimo pa možemo kako hoćemo......
 da me nebi neko pogrešno shvatio,nije reč o parama,niti o motoasocijaciji,jer jednoj državi je potrebna motoasocijacija,nešto što bi zavelo red u moto sceni srbije....ali dokle god to članstvo u motoasocijaciji nije obavezno propisom ili zakonom,ne može se tako postaviti ni prema kome...bez obzira postojao taj klub 2 ili 20 godina....sa ovom filozofijom,asocijacija će polako nestati,jer jednostavno nema šta da ponudi,a da se to ne može bez te iste asocijacije....pa još i da bira ko je dovoljno "dobar" da bude član te iste asocijacije....

po meni,koliko pratim rad masa,bezuspešno se forsira jedno te isto.....koliko treba vremena da se shvati da to ne ide?
mislim da bi trebalo privoleti ako postoji 10000 klubova....da svi budu članovi asocijacije,neka prave skupove kad ko hoće,neka samo nosi obeležje masa....i to je veliki uspeh.....pa će da krene ono"gde svi turci,tu imali mujo"svaki novi klub će hteti u mas....e tek onda će moći da se komanduje i da se filozofira,ovako ćemo,onako ćemo,pa onda za članstvo može da se uzme 1% od zarade sa skupa.....a ako imaš 100 skupova....računaj.....
 a PARE su u današnje vreme najbitnije.....da ne nabrajam na šta sve može da se sve to iskoristi.....

kao i uvek.....izvinjavam se ukoliko sam nekog uvredio...to je samo moje mišljenje.....

dencse ja kapiram da si ti mlad u bajk prici ali ne shvatam zasto ifti dajes lozinku da pise u tvoje ime  ??? nazalost JEDAN BROJ NOVOPECENIH BAJKERA misli da moze na silu da radi to sto pokusava E PA NEMOZE! nemoze neciji mozak da skapira da mi neradimo da bude sto vise bajkera naprotiv zelimo da bude manji odaziv a PRAVI a ne sto vise pa daj utoku daj stanglu pa udriiiii E NECE MOCI! sa ovim sam zavrsio bilo kakvu polemiku sa tobom{IFTOm} POZDRAVVVVVVVVVVV ;)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #210 poslato: Novembar 14, 2009, 12:40:10 pre podne »
 ;)
« Poslednja izmena: Novembar 20, 2009, 06:43:43 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #211 poslato: Novembar 17, 2009, 09:07:10 pre podne »
  Moj kandidat?
 Ja mogu da pricam o ljudima sa kojim  sam radio, a sa nekima sam vec razgovarao... Ima dosta dobrih       momaka koji bi dobro radili ali nisu bas voljni da preuzmu vodjenje MAS-a zbog raznih okolnosti ( vremena , novca...).
 Tako da, za sada, nemam neko ime koje bi rado prihvatilo ovaj posao...

P.S.Izvini Ivto sto ranije nisam odgovorio.

• Ultimate Biker
« Odgovor #212 poslato: Novembar 17, 2009, 10:11:43 pre podne »
Nije problem Noco za kasnjenje u odgovoru.
U nasem klubu vlada demokratija i mi bi trebali da se dogovorimo pre sastanka MASa na nasem sastanku koga ce nas predsednik da podrzi na skupstini. Ako je vec ovaj forum otvoren da bi u neku ruku pomogao radu same organizacije MAS, zasto neko ne istupi javno i da predlog za nekog kandidata da mozemo da se konsultujemo po klubovima. Zato sam te i pitao sta predlazes ti jer znas s kim si lepo radio i znas koje si sve obaveze imao.
Mislim da dosta toga ide "ispod zita" i da ce neki klubovi biti nespremni za samu sednicu MASa

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #213 poslato: Novembar 17, 2009, 11:54:55 pre podne »
 Slazem se.
Mozemo otvoriti temu : ,,Kandidat za predsednika...'' Pa da vidimo predloge i programe kandidata.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #214 poslato: Novembar 17, 2009, 01:42:37 posle podne »
 ;)
« Poslednja izmena: Novembar 20, 2009, 06:44:17 posle podne od strane Sveta SD »

• Ultimate Biker
« Odgovor #215 poslato: Novembar 17, 2009, 06:06:28 posle podne »
Slazem se.
Mozemo otvoriti temu : ,,Kandidat za predsednika...'' Pa da vidimo predloge i programe kandidata.

Pa to je normalno u savremenom poslovanju i u udruzenjima ovakvog tipa i mislim da je steta sto ove strane ne rade jace i sto nemaju posecenost svih klubova MASa jer bi tada doslo do razmene misljenja, vise predloga, a samim tim i do boljeg rada same organizacije.Ma koliko mala Srbija bila ne vidjaju se ljudi u razlicitim klubovima stalno i ne cuju se telefonom non stop da bi mogli da podele kvalitetno misljenje.
 Sta je tu je , verovatno ostajemo neupuceni do 12.12. kad je sednica,a tada ce mo vec videti ko se nudi i ko ce izbaciti svog kandidata i svoj UO.

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #216 poslato: Novembar 17, 2009, 07:11:28 posle podne »
Pa to je normalno u savremenom poslovanju i u udruzenjima ovakvog tipa i mislim da je steta sto ove strane ne rade jace i sto nemaju posecenost svih klubova MASa jer bi tada doslo do razmene misljenja, vise predloga, a samim tim i do boljeg rada same organizacije
Ivto brate mozda ti se samo cini da nisu posecene ove strane.. Dosta ljudi koje ja poznajem cita i prati sta se desava ali se ne upusta u diskusiju jer to uglavnom dovodi do svadja pojedinaca, a i klubova.. Nisu svi raspolozeni za opustenu diskusiju, predloge i glasanja, a to bi trebao biti osnovni vid komunikacije na ovakvom forumu!
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #217 poslato: Novembar 17, 2009, 07:57:11 posle podne »
Hocu ja da budem predsednik...
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #218 poslato: Novembar 17, 2009, 07:59:55 posle podne »
Hocu ja da budem predsednik...
Najbolje je kad se sam predlozis sigurica 100%.

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #219 poslato: Novembar 17, 2009, 08:03:02 posle podne »
Najbolje je kad se sam predlozis sigurica 100%.
;D
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144