Mart 31, 2026, 12:19:43 posle podne

Autor Tema: Pitajte predsednika...  (Pročitano 42709 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • Bela Crkva
Odg: Pitajte predsednika...
« Odgovor #20 poslato: Decembar 02, 2008, 07:06:27 posle podne »
Kako ste predsednice?
Mrtvo...umorno...

Predsednik nikad ne sme da bude umoran. :) :) :)
« Poslednja izmena: Decembar 02, 2008, 07:14:04 posle podne od strane Dexxter »

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #21 poslato: Decembar 03, 2008, 12:06:26 posle podne »
Da li proveravate klub koji primate u MAS.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #22 poslato: Decembar 03, 2008, 04:25:30 posle podne »
 Treba dati sansu svakom. U koliko njih si ti verovao pa si se zajebao.... I sta i kako proveriti?

paperinos

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Decembar 05, 2008, 12:28:26 pre podne »
Pa staviti ih na ozbiljan test....gajbu piva pred svakog...pa ako prodje prodje... ;D

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #24 poslato: Decembar 05, 2008, 07:49:32 pre podne »
Brale to se ne isplati. Pa njih ima 50-60 u klub. To ti je pola pivare.

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #25 poslato: Decembar 05, 2008, 08:44:05 pre podne »
Ha,ha....vi se zezate....

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #26 poslato: Decembar 05, 2008, 12:01:04 posle podne »
dobar dan gsp šta je to klub motorista ima 35 članova i primer danebi nekoga povredijo ali mi to vec duže vreme kopkalo od toga broja5 sa motorima i brdo prišivki i naprave skup.to nemogu da razumem a nejdu nigde ili dodju dva člana  kobajagi se pojave i mi smo bili na skupu i žašto se daje na skupovima diplome neregistrovanim kobajagi klubovima pa ima li to smisla hvala
činčin

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #27 poslato: Decembar 05, 2008, 04:08:00 posle podne »
dobar dan gsp šta je to klub motorista ima 35 članova i primer danebi nekoga povredijo ali mi to vec duže vreme kopkalo od toga broja5 sa motorima i brdo prišivki i naprave skup.to nemogu da razumem a nejdu nigde ili dodju dva člana  kobajagi se pojave i mi smo bili na skupu i žašto se daje na skupovima diplome neregistrovanim kobajagi klubovima pa ima li to smisla hvala
ja neznam jel to obaveza da svi iz kluba idu na sve skupove,,,,pa ako je tako,,,,onda to nevalja...
pa neko zna da bude bolestan,da nema para,da radi,da ima neku obavezu itd,,,neko bi za vikend po nekad da se odmori da sedi kuci sa zenom i detetom itd,,..mislim da to nije bas ni bitno dali svi iz kluba negde idu ili ne...
brm brmmmmmmmm

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: Decembar 05, 2008, 04:12:34 posle podne »
ja neznam jel to obaveza da svi iz kluba idu na sve skupove,,,,pa ako je tako,,,,onda to nevalja...
pa neko zna da bude bolestan,da nema para,da radi,da ima neku obavezu itd,,,neko bi za vikend po nekad da se odmori da sedi kuci sa zenom i detetom itd,,..mislim da to nije bas ni bitno dali svi iz kluba negde idu ili ne...

Gresis, ovaj grdno gresis sinko!!!

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #29 poslato: Decembar 05, 2008, 04:43:13 posle podne »
dali to znaci da se pola klubova ne pridrzava ovog pravila...........ili vise od pola  klubova....
brm brmmmmmmmm

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #30 poslato: Decembar 05, 2008, 04:55:18 posle podne »
dali to znaci da se pola klubova ne pridrzava ovog pravila...........ili vise od pola  klubova....

Hoces da kazes da se ti pridrzavas bas svakog pravila???

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #31 poslato: Decembar 05, 2008, 04:57:34 posle podne »

onda je to katastrofa ,klub necini jedan ili dva coveka,i niko nikog netera da moraju svi da idu na skup,ko hoce i moze izvoli ko nemoze,ok
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #32 poslato: Decembar 05, 2008, 04:58:05 posle podne »
 Bio je predlog da svaki klub mora imati predstavnika na skupu,ali nije prosao,vec je usvojena varijanta da je pozeljno da svaki klub ima predstavnika na moto skupu!!!
 Svaka dilema razjasnjena!!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #33 poslato: Decembar 05, 2008, 05:02:42 posle podne »

Hoces da kazes da se ti pridrzavas bas svakog pravila???
ja mrzim pravila i svaku vrstu obaveze.....
Bio je predlog da svaki klub mora imati predstavnika na skupu,ali nije prosao,vec je usvojena varijanta da je pozeljno da svaki klub ima predstavnika na moto skupu!!!
 Svaka dilema razjasnjena!!!
sto znaci da nemora ceo klub da ide,,i svaki clan,to je vec pravi  odgovor,, ;) ;) ;)
brm brmmmmmmmm

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #34 poslato: Decembar 12, 2008, 02:19:11 pre podne »
Ne znam odakle ti Noco ideja da dajes na forumu finansiski izvestaj to je ipak interna stvar Mas a i ne bi trebalo da se nalazi ovde stoga sto forum prate i ostali motoristi koje mozda to ne zanima ili MASu nisu potrebni njihovi ne kompetentni komentari  Spremi ti za skupstinu dopise ministarstvu kojima trazimo de se resi pitanje registracije i pitanje placanja putarine sa overenim pecatom da su to primili a ne poslao postom pa gde zaluta  To ti je posao pa ako treba da ides u Beograd idi i kukaj tamo njima pa ako uspe  onda si zavrsio veliki posao

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #35 poslato: Decembar 15, 2008, 04:51:49 posle podne »
 Ja nista ne krijem. Sto se tice kukanja, mogu ja sam da kukam i zavijam i urlam 3 meseca bez jedinsva,sloge i masovnosti necemo nista postici. MAS NISAM JA VEC SVI KLUBOVI SA SVIM CLANOVIMA!!! Ako to shvatimo uradicemo puno toga, a ako ne ... dovidjenja.

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #36 poslato: Decembar 15, 2008, 05:59:31 posle podne »
Kaze se:
Ja nista ne krijem. Sto se tice kukanja, mogu ja sam da kukam i zavijam i urlam 3 meseca bez jedinsva,sloge i masovnosti necemo nista postici. MAS NISAM JA VEC SVI KLUBOVI SA SVIM CLANOVIMA!!! Ako to shvatimo uradicemo puno toga, a ako ne ... dovidjenja.
Kaze se DOMINDZENJA.  :) :)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #37 poslato: Decembar 15, 2008, 06:10:41 posle podne »
Kaze se:
Kaze se DOMINDZENJA.  :) :)

Cek,cek,da pogledam u recnik  ;D
VALJEVSKA PODVALA

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #38 poslato: Decembar 15, 2008, 07:50:27 posle podne »
Ne znam odakle ti Noco ideja da dajes na forumu finansiski izvestaj to je ipak interna stvar Mas a i ne bi trebalo da se nalazi ovde stoga sto forum prate i ostali motoristi koje mozda to ne zanima ili MASu nisu potrebni njihovi ne kompetentni komentari  Spremi ti za skupstinu dopise ministarstvu kojima trazimo de se resi pitanje registracije i pitanje placanja putarine sa overenim pecatom da su to primili a ne poslao postom pa gde zaluta  To ti je posao pa ako treba da ides u Beograd idi i kukaj tamo njima pa ako uspe  onda si zavrsio veliki posao

PA TI KADA SI BIO CLAN UO DAVAO SI U NOVINE OCENE SKUPOVA U IME MAS/a BEZ ICIJEG OVLASCENJA, SAMOINICIJATIVNO,
ZATO SMO TE I SMENILI, A SAD KRITIKUJES STO NEKO JAVNO IZNOSI IZVESTAJ KOJI NIJE NIKAKVA TAJNA.
  TACNO JE DA IMA ZLURADIH KOMENTARA LJUDI KOJI NISU CLANOVI MAS/a I KOJI NEMAJU PRAVA DA KOMENTARISU STA MI RADIMO SA SVOJIM NOVCEM, ALI TO GOVORI O NJIMA A NE O SADASNJEM UO KOJI NEMA STA DA KRIJE.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #39 poslato: Decembar 15, 2008, 11:34:19 posle podne »
NIKAD NISAM DAVAO OCENE SKUPOVA SAMOINICIJATIVNO VEC ME SKUPSTINA IZABRALA ZA KOMISIJU  ZA OCENU SKUPOVA  PA SAM SAMO RADIO SVOJ POSAO  KOLIKO SAM BIO U PRAVU VIDELO SE NA GLASANJU  KADA STE SAMO VAS 5 GLASALI  ZA MOJU SMENU  PA SAM  I POSLE SKUPSTINE U PANCEVU OSTAO  U UPRAVNOM ODBORU  SVE DO REDOVNIH IZBORA U MAJLOVCU