Ivke slazem se sa tobom delimicno sto se tice Indjije ja takve masovne susrete bas i ne volim jer ne mogu bas da sa svima iskomuniciram i da se lepo druzimo Medjutim po kriterijumima koje je Mas odredio a koji su diskutabilni za lep susret _ Napominjem ti sledece Bina vrh-stokilovatni agregat na kamionu da tera ozvucenje -grupe odlicne - milion wc-a tusevi tezge sa opremom cene visoke redari samo sto nisu imali vucjake i pistaljke i originalSS trupe guzva nevidjena na nasim prostorima u kampu jedan na drugoga prasine i sunca u ogromnim kolicinama Sve sto sam nabrojao je i dobro i lose ali je sigurno najveci skup ove godine u Srbiji i tesko da ce ga neko stici po broju ucesnika i po kriterijumima koje postavlja MAS
MI SMO OVE GODINE MOGLI DA BIRAMO LOKACIJU U BEOGRADU, JA, IVKE I ZRNE JEDNOGLASNO SMO ODABRALI AVALU, BAS ZBOG TOGA DA NE LICIMO NA VASAR ZA SIROKE NARODNE MASE. PRELEPA LOKACIJA, SERPENTINE KROZ SUMU DO VRHA, PREDALEKO ZA CIVILE KOJIH U BEOGRADU IMA 3MILIONA, A MOGLI SMO NA KALEMEGDAN PA DA I MI MORAMO DA IMAMO OBEZBEDJENJE ZBOG PAR HILJADA CIVILA.
INDJIJA JE POKVARILA PRELEPU TRADICIJU, NIKADA NECEMO ZABORAVITI SUSRETE U ZOO-VRTU KOJI SU SA PRAVOM POBEDJIVALI U JAKOJ KONKURENCIJI SAPCA, MITROVICE, UZICA......
BROJ UCESNIKA ODREDJUJU MOTORI A NE CIVILI, STETA STO KOMERCIJALA UZIMA DANAK ALI DOKLE IMA BAJKERA BICE I RAZLICITIH STAVOVA, TO NIJE LOSE, LOSE JE STO SE VREDJAMO AKO CUJEMO SUPROTNO MISLJENJE.