Mart 31, 2026, 10:45:34 pre podne

Autor Tema: Pitajte predsednika...  (Pročitano 42647 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

DEKI FAMILIJA

• Gost
Odg: Pitajte predsednika...
« Odgovor #60 poslato: Decembar 19, 2008, 04:30:50 posle podne »
Ja sam ovo pitanje postavio Noci jer naslov teme glasi pitajte predsednika a ti jos to nisi ili se spremas za to mesto posto si podpredsednik

BACIO SI KOSKU, SAD SAMO DA SE POKRVIMO, NIJE DA SE UVEK I U SVEMU SLAZEM SA NOCOM ALI SVE STO IMAMO KAZEMO JEDAN DRUGOME,
OVAKVE PROVOKACIJE SKODE MAS-u, TI KAO JEDAN OD OSNIVACA MAS-a BI TREBAO DA RADIS ZA DOBROBIT ASOCIJACIJE A NE DA PODRIVAS,
POSTUJEM TE KAO STAROG, ISKUSNOG BAJKERA ALI JA UVEK GOVORIM ONO STO MISLIM, KADA SAM TE NAPADAO DOK SI BIO CLAN UO ASOCIJACIJE MISLIO SAM DA NISI U PRAVU, I TO GOVORIO JAVNO, TO BIH REKAO I DA JE UMESTO TEBE TAMO BIO MOJ RODJENI BRAT, KUNEM SE DA NIKADA NIJE BILO NISTA LICNO, A ZA OVAJ POKUSAJ MISLIM DA JE RUZAN I ZLONAMERAN, I LICAN STO JESTE PROBLEM.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #61 poslato: Decembar 19, 2008, 05:46:09 posle podne »
Nisam mislio da te napadam i da bacam koske ali stvarno mislim da je finansiski izvestaj stvar clanova Mas a a ne dokument za forum   Drugo smatram da se Noca nije ni trebao baviti finansijama vec je trebao odrediti coveka koji ce to da radi iz upravnog odbora po mom misljenju mogao je to da bude Dane on je prilicno naporan ali je precizan  isavestan kad su pare u pitanju Predsednik po meni treba samo da koordinira rad svih struktura MASa a ne sve uvaliti njemu da radi to je malo mnogo slozices se tim Poslusajte nekad i starije to sam i ja ponekad radio

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #62 poslato: Decembar 22, 2008, 03:12:39 posle podne »
 U pravu si ali.... ja nemam poverenja u Daneta. Zasto? Uvek mi je zabijao klipove u tockove. MAS organizuje akciju dobrovoljnog davanja krvi (26.01.) ,podelimo svakom clanu UO po 10 klubova da ih pozovu , objasne i isprate dolazak. Iz klubova za koje je Dane bio zaduzen niko nije dosao.Javili su mi se i neki njegovi clanovi koji mi se kunu da nisu bili obavesteni. Njegov je predlog da clanovima UO MAS plati telefonske racune, nisam ga prihvatio, sve putne troskove, nije prihvaceno. Zadnje... pozovem ga za moto reli i on se sam ponudi da obezbedi vozilo sa prikolicom i mehanicara za pratnju relija da bi mi 2 dana pred pocetak relija rekao da doticni ne moze jer nema kuku na vozilu!!!? O cemu mi pricamo? Takvom coveku ja treba da poverim finansije i odgovornost? Ja podpisujem virmane i sva odgovornost je na meni. Danetov je nedosanjani san je da bude predsednik MAS-a i svaku priliku koristi da pljuje po meni i napade me gde god stigne. I on je jedan (nije jedini) od razloga zbog koga hocu da podnesem ostavku. Ja hocu da radim i da dam sve od sebe za ovu pricu. Ali hocu da imam prave ljude oko sebe jer ja nemogu sve sam.MAS nisam ja sam vec svi ljudi u njemu. Kad to budemo shvatili napravicemo i prave stvari korisne za sve nas. Tako ili dovidjenja!

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #63 poslato: Decembar 22, 2008, 03:17:49 posle podne »
 Sto se tice Dekija, on je moj zamenik i ima svo pravo da govori u moje ime. Istina je da se nismo uvek slagali u svemu (pa to je normalno) ali je istina da smo uvek to i rekli jedno drugom, u lice.
Puno sam vise ocekivao od njega na relaciji MAS - Beograd,razne institucije. Moj Deki uvek moze i uvek mi je dostupan, osim onda kada je potreban....tada je zauzet i zaposlen...

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #64 poslato: Decembar 22, 2008, 03:20:47 posle podne »
 Kada sam poceo i da nastavim. Kristijan, Muzlja, kako je supruga postala trudna tako je i on zatrudneo i nema ga nigde. Pozovem ga telefonom i on se slaze u svemu i podrzava sve sto predlozim i....nista.Osim podrske nista vise...a to nije dovoljno za jednog clana UO MAS-a!

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #65 poslato: Decembar 22, 2008, 03:23:38 posle podne »
 Jedini covek koji je odradio svoj deo posla odlicno je sekretar Vladan iz RIP-a. Uvek je tu, pise , predlaze, zapisuje, podrzava i aktivno ucestvuje u svim akcijama MAS-a. I sta reci osim- HVALA,BRATE,VLADANE!

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #66 poslato: Decembar 22, 2008, 03:43:14 posle podne »
 I na kraju najvise odgovoran covek za sve lose i pomalo dobrog u MAS-u. JA! Plan rada koji sam prelozio je usvojen. Malo izmenjen (izglasali smo da ne kupujemo svoju binu , da ne radimo centralni moto skup i da ne platimo tehnicko lice koji bi pomagalo UO u Beogradu). Bojkot i nerad pojedinih clnova UO, veliki klubovi nisu ni k...m mrdnuli da podrze te 2 akcije MAS-a, nisu se aktivnije ukljucili u rad ovog foruma pa se tako desi da jedan predsednik (Ere -Uzice) nije znao kada je Moto reli! Predsednik MK Sabac posalje jednog svog clana na reli u organizaciji MAS-a i ne doceka nas iako smo prosli kroz Sabac ali zato u Makedoniju na reli povede 11 !!! ljudi i jos nas pljuje po novinama kako je bilo samo 18 motora na nasem reliju (bilo ih je 42) i kako to nista ne valja! To i jos sto stvari. I o cemu mi pricamo??!!!

Velika stvar je i moje veliko zadovoljstvo sto je u MAS-u veliki broj malih-velikih klubova, kao sto su La moto, Vrsac, Il paradiso, Lionsi, M.Riders...i da ne nabrajam ,koji shvataju i podrzavaju ideju zajednistva, jedinstva i sloge. Samo slozni i brojni mi mozemo da nesto uradimo!

Ja ne zelim da svoje vreme trosim na pricu bez rezultata. Hocu da ostanem jos godinu dana ali ako mi se u UO pridruze i izaberu pravi ljudi koji hoce da zajedno radimo , podelimo odgovornost i zajedno sa svim klubovima clanovima uradimo prave i dobre stvari u interesu MAS-a i svih bajkera u njemu i van njega.

Ako moze tako OK. a ako ne izvolite izaberite novog (ja predlazem nekog starijeg npr. Daneta) pa pricajte i svadjajte se do mile volje. Ja sam covek od akcije ,a ne od price!

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #67 poslato: Decembar 22, 2008, 06:13:16 posle podne »
Iskreno i korektno... Svaka cast...

Po meni je problem to sto u statutu ne stoji nacin izbora predsednika i clanova UO... Jedan od  dva nacina kako se to moze resiti su ili da se biraju liste (znaci predsednik sa spiskom clanova UO koje on predlaze) ili da se bira samo predsednik pa on sam da formira UO... Ali mislim da je izbor liste mnogo bolje resenje... Tako bi se izbeglo upravo ovo... Predsednim bi imao vecu odgvornost jer su clanovi UO sa njegove liste a rad UO bi bio efikasniji jer bi UO bio slozniji...

Pitanje za predsednika: Da li mislis da ce tvoja ostavka promeniti nesto u funkcionisanju MAS-a...???

Hoce!!! Ali na gore!!! Svaka cast Noco na predhodnom postu! Imas punu podrsku M.K. Valjeva!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #68 poslato: Decembar 22, 2008, 07:20:32 posle podne »
Noco slazem se sa tvojom diskusijom na moja zapazanja  ali zar stvarno mislis da je Dane postao takav od kada si ti predsednik Mnogo se varas Dane je uvek bio takav kakav je i sada Moram da te podsetim da je on prvi dao predlog za moju smenu u Novom Sadu koja nije uspela  zbog toga sto su imali  samo cetiri glasa za  a svi ostali su glasali protiv moje smene Uprkos tome ja sam kako -tako nasao zajednicki jezik sa njim jer sam smatrao da mi u UO nesmemo da se zameramo sta onda drugi treba da rade Na kraju krajeva na skupstini u  tvom mestu Vi ste ga izabrali pa sad morate da ga tolerisete jer u protivnom stvarate jako losu sliku o MASu Ja i dalje smatram da je njemu trebalo uvaliti da se bakce sa budzetom jer je upravo on otkrio sve malverzacije koje su bile evidentne za vreme onog predsednika koga necu ni da spomenem jer nije vredan toga Sigurno je jedno da Dane dobro stoji finansiski i ne bi se upustao u mahinacije Mislim da ti nisi bio svestan u sta se upustas  kad si se kandidovao nasem narodu nikako ne mozes ugoditi Verujem da ce sa svakim narednim predsednikom biti isto sto i sa tobom jer je i pre  dosta godina probano da profunkcionise MAS pa nije uspelo Nisam pesimista vec gledam realno na stvari

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #69 poslato: Decembar 23, 2008, 07:48:06 posle podne »
Sto se tice Dekija, on je moj zamenik i ima svo pravo da govori u moje ime. Istina je da se nismo uvek slagali u svemu (pa to je normalno) ali je istina da smo uvek to i rekli jedno drugom, u lice.
Puno sam vise ocekivao od njega na relaciji MAS - Beograd,razne institucije. Moj Deki uvek moze i uvek mi je dostupan, osim onda kada je potreban....tada je zauzet i zaposlen...

MORAM DA PRIZNAM DA JE NOCA U PRAVU, STO SE TICE NEKIH STVARI KOJE JE TREBALO AZURNIJE DA POJURIM U BEOGRADU, OVE GODINE SAM POSVETIO PUNO VREMENA AKCIJI OKO RAZGLASA FAMILIJE, PRIVATNO SAM GRADIO...SVE U SVEMU NISAM BIO UVEK NA RASPOLAGANJU TACNO JE, NADAM SE DA CE BITI VREMENA DA TO POPRAVIMO NA PROLECE.
 MISLIM DA SMO JAKO DOBRO KRENULI U POCETKU, DA SU PRVI PROBLEMI NA RELACIJI NOCA-DANE NASKODILI POCETNOJ EUFORIJI UPREVNOG ODBORA I DA SMO SE I JA I NOCA DEMORALISALI ZBOG TOGA.(DANE JE NAPAO NOCU DA CE BOBAN DA LOBIRA ZA H-D KLUB BEZ ARGUMENATA I POPRILICNO ZATEGAO ODNOSE) SVE OVO NIJE TAJNA, JA SAM PREDLOZIO DANETA, KAO POSTENOG COVEKA, OVO STO RENDI PRICA JE CINJENICA ZA POSTENJE, ALI KO JE MOGAO DA PREDVIDI DA CE STALNO DA UMISLJA TEORIJU ZAVERE I KOCI NOCU.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #70 poslato: Decembar 24, 2008, 01:41:23 pre podne »
 Pa bice tema dnevnog reda: "Poverenje clanovima UO-a!"
 I mozda bi trebalo,ako to Statut dozvoljava,tajno da se glasa!!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #71 poslato: Decembar 24, 2008, 02:05:53 posle podne »
 Odgovor: Verovatno nista. Ali ko to zna...

Istina je i ja to po stoti put ponavljam ja sam ili nas par nemozemo nista veliko da oradimo,a sto svi od nas ocekuju. Takodje ako nas 50 nesto skupljamo a samo jedan to rastura, budite sigurni da ce on da bude uspesniji u tome....

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #72 poslato: Decembar 24, 2008, 08:40:59 posle podne »
Nisam mislio da te napadam i da bacam koske ali stvarno mislim da je finansiski izvestaj stvar clanova Mas a a ne dokument za forum  

CLAN 22.

Rad moto saveza je javan. Upravni odbor donosi odluke i preuzima mere koje ce obezbediti javnost rada. ;)

Jedini covek koji je odradio svoj deo posla odlicno je sekretar Vladan iz RIP-a. Uvek je tu, pise , predlaze, zapisuje, podrzava i aktivno ucestvuje u svim akcijama MAS-a. I sta reci osim- HVALA,BRATE,VLADANE!

Noco, ne PRETERUJ. :icon_scratch:

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #73 poslato: Decembar 24, 2008, 08:47:01 posle podne »
Clan 22 u redu javan ali za koga mozda i za one na zelenoj pijaci i ostalo pucanstvo kak bi rekli nasi susedi

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #74 poslato: Decembar 25, 2008, 09:03:06 posle podne »
teo sam da pitam presednika dali je dobro. da imaju dva kluba pod imenom vitezovi kruševac i vitezovi bač voleo bi da mi odgovoriš kako da to rešimo  *597 *200
činčin

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #75 poslato: Decembar 25, 2008, 09:45:45 posle podne »
Postoji i VITEZ Knjazevac ako niste znali

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #76 poslato: Decembar 26, 2008, 10:08:35 pre podne »
 Ja nemogu da uticem na imena klubova. Po meni bi ministarstvo trebalo da to resi.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #77 poslato: Decembar 26, 2008, 12:18:46 posle podne »
 Pa kako da resi ministarstvo,kad nisu ista imena klubova,a i jedan klub je zvanicno registrovan,a drugi ne  :icon_scratch:
 Najbolje je ne praviti problem,tamo gde ga i nema ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #78 poslato: Decembar 26, 2008, 12:57:22 posle podne »
pa koji  je klub po tebi registrovan a koji ne vitezovi su registrovani 2003 godine a kad su ovi drugi dali možeš da proveriš
činčin

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #79 poslato: Decembar 26, 2008, 01:14:53 posle podne »
 U predstavljanju MK VITEZ stoji i ovaj post,koji je napisao "zagidr" koji je inace otvorio i temu o predstavljanju MK VITEZOVI-Bac!!!

pozdrav za Mk Vitez.Imam jednu primedbu,kada ste davali IME klubu mogli ste da pogledate na netu da VITEZOVI vec postoje.Mk Vitezovi sa sedistem u Bacu osnovan je 2003 godine.Nije clan MAS-a.Neverujem da ce ikada i biti jer mi smo se okupili prvenstveno zbog dobrog druzenja i voznje,nismo registrovani ali boje nosimo i mislim da nas vecina bajkera zna.Hvala i izvinite nije nista zlonamerno.pozdrav od Zagija Mk Vitezovi Bač.

Odatle moja ideja da MK VITEZOVI-Bac nije zvanicno registrovan klub !!!

VALJEVSKA PODVALA