3. Zasto su stampane i placane majce za motoreli ,kad je Deki familija obezbedio sponzorstvo i javno rekao da se majce ne trebaju stampati i trositi novac iz budzeta jer ce on obezbediti potrebne majce za sve ucesnike od sponzora
Sivenje i stampanje majci je dogovoreno negde sredinom maja meseca i to 200 komada, ocekujuci oko 100 -120 ucesnika (vozaci i suvozaci) i ostatak za policiju i ostale u organizaciji relija. Deki mi je na nasem skupu u Lazarevcu 06. juna rekao da moze da obezbedi 100 majci od sponzora, tad su majce vec bile odstampane i spremne za sivenje. Majce su kupljene po 170,00 i stampa, napred velika mapa marsute relija i preslikac znak MAS-a u boji, pozadi veliki znak MAS-a u jednoj boji stampa je placena 100,00. Na rukavu je odstampana firma "Janko Stajcic" u kojoj ja radim i koja je sponzorisala sledecu stampu:
Zastave MAS-a 2 komada priblizno 2 x 1.5m na ciradnom platnu.
Mapa relija priblizno 2 x 1.5m, za sajam
Letci za sajam 3000 komada A4 formata 4/4
Flajeri za reli 3000 komada A5 4/1
Plakat za reli A3 4/0 100 komada
ID kartice za reli 200 komada 4/4 plastificirane, sa trakom za oko vrata.
Nalepnice SRB ukupno 400 komada 4/0 (200 za sajam i 200 za reli)
Nalepnice za motore za reli 4/0 200 komada
Zahvalnice za reli A4 4/0 200 komada
Mozda je jos nesto bilo ali ne mogu sada da se setim.
Zao mi je sto pojedinci prozivaju i komentarisu rad Predsednika i UO MAS-a. Ne zelim da budem drveni advokat Predsednika, ali smatram da je mnogo vise on uradio za MAS i klubove u MAS-u nego pojedini klubovi i pojedinci sto su ucinili za interes MAS-a.
Uostalom kada istekne mandat predlazite i birajte druge, sposobnije ljude.
Izvinjavam se sto sam odgovarao u temi "Pitajte predsednika" ali sam morao da odgovorim za majce jer sam direktno ja realizovao izradu majci, normalno uz dogovor sa Predsednikom.