Mart 29, 2026, 12:28:10 pre podne

Autor Tema: SOLO ILI SA SUVOZACEM  (Pročitano 3974 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
SOLO ILI SA SUVOZACEM
« poslato: Decembar 21, 2008, 07:21:46 posle podne »
KADA VAM SE BOLJE PONASA MOTOR U KRIVINAMA SAMI ILI SA SAPUTNIKOM, meni licno bolje lezi u krivinama sa saputnikom ne znam  zasto,a vama a tako je i pri vecim brzinama.
« Poslednja izmena: Decembar 22, 2008, 12:52:50 pre podne od strane vudu »

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: SOLO ILI SA SAVOZACEM
« Odgovor #1 poslato: Decembar 21, 2008, 08:10:35 posle podne »
 Pa saputnik mi je uglavnom supruga i sa njenih 53-55kg mi ne smeta,osim kad se nasloni pozadi i kulira,a boli je uvo sto ja ponekad treba da preticem :icon_scratch:
 Teze suvozace ne volim i uglavnom druge i ne vozim  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Decembar 21, 2008, 10:42:10 posle podne »
Meni ne smeta saputnik posto moja Suza ima 1405 ccm kao kamion sa obrtnim momentom 127NM pa je sve jedno mogu da vozim i 2 saputnika bez problema sto se tice tezine

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Decembar 21, 2008, 10:46:00 posle podne »
Nekako sam sigurniji u krivinama kada sam sam. Jer se sve plasim kako ce onaj pozadi da odreaguje. Mada sa nekim malo iskusnijim ljudima na mesto suvozaca je voznja prava pesma.

ljuba

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Decembar 21, 2008, 10:51:57 posle podne »
mogu da vozim sa suvozacem ali da zna da sedi na motoru. onda nije nikakvi problem. mada se bojim malo kada imam nekog nazad posto je dosta njih moglo da ispadne. jer vozim ko da nije moj motor!

Zverka

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Decembar 22, 2008, 12:27:09 pre podne »
mogu da vozim sa suvozacem ali da zna da sedi na motoru. onda nije nikakvi problem. mada se bojim malo kada imam nekog nazad posto je dosta njih moglo da ispadne. jer vozim ko da nije moj motor!

hehe
ko  me zna zna kako  vozim tako  da SAPATNIK mi uopste  ne fali
no
iskreno  mi  lepse da sam solo ...
ortakinju sam skinula  s motora u sred ...lepe  materine pa  je  morala  da se snalazi  za prevoz sve iz  razloga "preteganja tereta  u  sred krivine"
a tad  sam jos cvaju  vozila ( koju uopste nisam stedela)

nekako mi smeta imati  ikoga iza sebe bilo da ume il neume da se vozi ... pa svakom KONJU mislim na zenskog  moze da zune da namesti  TANGICE u sred krivine ...a imalo je  i takvih situacija ...pa ti pokusaj  da cupas  vas dvoje iz sranja

IVKE

• Gost
Odg: SOLO ILI SA SUVOZACEM
« Odgovor #6 poslato: Decembar 22, 2008, 09:30:56 pre podne »
Volim da vozim sa zenom a sam da divljam

ljuba

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Decembar 22, 2008, 07:08:44 posle podne »

hehe
no
ortakinju sam skinula  s motora u sred ...lepe  materine pa  je  morala  da se snalazi  za prevoz sve iz  razloga "preteganja tereta  u  sred krivine"

nekako mi smeta imati  ikoga iza sebe bilo da ume il neume da se vozi ... pa svakom KONJU mislim na zenskog  moze da zune da namesti  TANGICE u sred krivine ...a imalo je  i takvih situacija ...pa ti pokusaj  da cupas  vas dvoje iz sranja

ta koja namesta tangice na motoru tu posle namestu doktori!
jedino sto se odgovara za tako nesto  JEBIGA >:D

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #8 poslato: Decembar 23, 2008, 12:02:10 pre podne »
Pa saputnik mi je uglavnom supruga i sa njenih 53-55kg mi ne smeta,osim kad se nasloni pozadi i kulira,a boli je uvo sto ja ponekad treba da preticem :icon_scratch:
 Teze suvozace ne volim i uglavnom druge i ne vozim  ;)

isto tako i moja oko 50+ neko ni ja nevozim tudju (zena cita forum) :D :D :D :D
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #9 poslato: Decembar 23, 2008, 01:30:59 pre podne »
Najbolje sam najmanja glavobolja.

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #10 poslato: Decembar 23, 2008, 02:20:38 pre podne »
dakako sam, jer jos nemam puno iskustva u dvoje,osim u krevetu.

IVKE

• Gost
« Odgovor #11 poslato: Decembar 23, 2008, 02:34:53 posle podne »

hehe
no

ta koja namesta tangice na motoru tu posle namestu doktori!
jedino sto se odgovara za tako nesto  JEBIGA >:D
Te u tangama vozim samo u krevetu a zenu sa punom opremom na motoru i zna da se vozi bolje od 99 posto muskaraca koje sam vozio jednostavno se ne bori protiv fizike

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #12 poslato: Decembar 23, 2008, 04:04:23 posle podne »
prvo su me kolege ubedjivale da bolje sa savozacom jurcati kroz krivine,aonda sam pokusao i shvatio da je stvarno tako naravno da saputnik ne namesta tange u krivini i ne balansira.Geslo je bilo sedi kao u fptelju i zazmuri.Onda bude ok.

DEKI FAMILIJA

• Gost
« Odgovor #13 poslato: Decembar 23, 2008, 11:31:36 posle podne »

hehe
no

KAD SE SETIM SAMO KAKO JE SA DVE SUVOZACICE, 50KM, I TO KRIVINE, GRAD. TI I ICA STE NAJBOLJE SUVOZACICE, SAMO KAD STE TREZNE ;D ;D ;D

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #14 poslato: Decembar 23, 2008, 11:36:55 posle podne »
Stvarno mislim da nije problem voziti zensku na motoru prvo one su uglavnom lagane a drugo sve uglavnom znaju da se voze i uopste se ne osecaju na motoru

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #15 poslato: Decembar 24, 2008, 12:24:06 pre podne »
Stvarno mislim da nije problem voziti zensku na motoru prvo one su uglavnom lagane a drugo sve uglavnom znaju da se voze i uopste se ne osecaju na motoru

naravno zenske su lake ali kada stavim zenu na motor nije bitno koi je ona zna extra da se vozi i da prati fabulu radnje hvala joj sto je navikla na mene

Van mreže deki59

• Profi Vozac
  • **
  • Kosovo je srce Srbije
« Odgovor #16 poslato: Decembar 24, 2008, 10:32:37 pre podne »
Lakse je sam, ali je lepse sa suvozacem narocito na dugom putu.
Ne izbegavam suvozaca, ali se plasim suvozaca koji su tezi od mene. Mnogo je tesko kontrolisati njihovu eventualnu "kontru" u krivini. I vozaci motora su obicno losi suvozaci, jer niko ne vozi isto :)

Najcesci i idealan suvozac mi je supruga
Mnogo pozdrava iz Kosovske Mitrovice

www.coper-srbija.com

kuratista

• Gost
« Odgovor #17 poslato: Decembar 30, 2008, 11:58:54 posle podne »
Pa lakse je sam a lepse sa suvozacicom!!! ;)

Eks4toN

• Gost
« Odgovor #18 poslato: Januar 13, 2009, 06:00:35 posle podne »
Uvek sam! Najlakše je voziti, mada kao što kaže kuratista lepše je sa suvozačicom xD

Van mreže riderlady

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Moto Klub VARJAK Srbija
« Odgovor #19 poslato: Januar 14, 2009, 08:50:49 pre podne »
Sve zavisi koga vozim i da li ta osoba uopšte zna da se vozi na motoru. Ako vozim dečka koji ima 100 kg ;) i pri tom je bajker pa zna kako treba da se ponaša suvozač, onda je super motor se zalepi za asfalt i ne mrda nigde  ;D ;D ;D ali ako vozim neku osobu koja ne zna da se vozi onda mi je mnogo bolje kada sam sama, jer sam jednom prilikom pala sa motora baš u krivini zbog suvozača.  :o :'( ;D
Moto Klub VARJAK Srbija