Mart 29, 2026, 12:18:32 pre podne

Autor Tema: STA OCEKUJETE NA MOTO SKUPU?  (Pročitano 5159 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: STA OCEKUJETE NA MOTO SKUPU?
« Odgovor #20 poslato: Decembar 27, 2008, 03:01:48 pre podne »
 U cemu je problem :icon_scratch:
 Da nismo malo nervozni pred Novu godinu???
 Ne drzim niciju stranu,ali i meni pucaci idu na ...!!!
 Zbog njih sam,a mojih prijatelja i sugradjana Lion's-a,prosle godine napustio skup u Smederevu mnogo ranije nego sto sam imao nameru!
 Inace na skupu prvenstveno ocekujem dobro druzenje i zezanje,a od domacina da mi posvete bar malo paznje!
 Ne ocekujem brda i doline,ali bar da mogu negde da popijem vode,malo se osvezim,odem u WC ili se sklonim od kise!
 A to i nisu prevelika ocekivanja  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #21 poslato: Decembar 27, 2008, 08:42:39 pre podne »
Ove godine sam bio svake subote na nekom skupu nesto mi nigde nisu smetali pucaci vise sam obracao paznju na ljude koji vole svoje motore to je ono sto mi je mnogo lepse.A sta ocekujem na skupu,pa da se nesto desava najgore mi je kada je bez ikakvog desavanja prazno.Netreba tu nesto spektakularno ali recimo dodjem u neki grad prvi put nemam pojma gde sam dosao i sta tu ima da se vidi i onda mi organizator kaze u 10 se krece na izlet tu i tu,u 13 je klopa u 15 su neke igre u 17 je defile u 19 je koncert.Jos ako ostanem na spavanju,masala dva dana.I koce onda da se seti pucaca oni su nebitni.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #22 poslato: Decembar 27, 2008, 12:32:18 posle podne »
Stvarno ne razumem neke komentare ovde. Kako delite bajkere na pucače i nepucače? Sve je to individualna stvar,puca sa svojim motorom kad mu dođe,on ga vozi,popravlja,baci njegov je.
Lično ne idem na skupove da bi na njima pucao ali nekad se i desi,društvo opuštanje,nako počeo ti ga malo ispratiš,sve to u granicama normale.Na skupu u Svilajncu,dečko došao i moli me da puknem neki put da snimi i da nosi negde u inostranstvo,tamo vozi motor pa sa društvom da vide,pričaju...
Mostarci došli na Avalu pa pucali sa onim intruderom,došlo im popili momci,digli atmosveru.
Momak iz Šapca napravio Suzu samo za pucanje,vuče je na prikolici,puca dečko u ritmu,glavna atrakcija na svakom motoskupu gde se pojavi.
Pričamo o ličnim stavovima meni ide na k... ovo meni ono.
Na ovom forumu ima bajkera koji voze motore pre nečijeg rođenja i koji su bili na skupovima kad neko još nije znao gde mu je noša pa ne komentarišu olako o ovoj temi.
Ovde izgleda prolazi priča ja sam prešao ovoliko km,onoliko km,bio sam tamo bio sam ovamo,što moram da se hvalim time,u principu i ne znam koliko sam prešao ne vodim evidenciju,a ne silazim s motora celu sezonu i bio sam ne znam više gde.Ne vozim motor da bi mi neko aplaudirao gde sam bio.
Ko je nervozan? Nikada nisam potcenio tuđ motor,niti precenio moje motore,niti gledam da li neko ima najnoviju opremu i oblači se ko maneken ili je stavio tihi auspuh pa klizi ispred kafića sa facom "vidite me molim vas".Takođe nemam ni kompleks od autoriteta pa da imam neodoljivu želju da se uvučem u dupe administratoru ili predsedniku foruma ili organizacije,ne mešam se u rad iste-nikada ali, imam valjda prava da pitam čoveka šta misli (u slučaju "kuratista") bez ikakve nervoze,spustimo lepo loptu i idemo dalje.
Možda je i ovo greška što sam napisao i off ,čuće se.... *109 *109 *

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #23 poslato: Decembar 27, 2008, 12:54:27 posle podne »
kakav bi to skup bio da nikom nista nesmeta ;D

meni licno smeta samo jedna stvar,a to je nemaju bre dusu
nema starog dobrog roka,bluza,dodjes sa curom ,zenom da se opustis
sad je to vise u neki pank,metal,stalno nas veziju za tu vrstu muzike ali..........
i smetaju miljudi kojima stalno neciji postupci smetaju
neko voli da jede ,da j........ ,da puca,da se naliva alkoholom
pa neka ih,to je njihova sustina opustanja
ove god,cu mnogo manje na skupove samo zbog muzike
ali ok ko voli nek izvoli..............................

SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #24 poslato: Decembar 27, 2008, 02:00:21 posle podne »
drugovi, opusteno mozda ja gresim misleci da su teme zacaskanje u of birtiji tu ih i postavljam ajmo nesto veselije izgleda nas ubi ova zima cuvajmo zivce za prolece

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #25 poslato: Decembar 27, 2008, 02:05:57 posle podne »
volim da idem na moto skupove da se upoznam i da napravi što više slika pa kad dodje zima  opet vas sve vidim i ocenjujem kakav je bijo skup i druženje
činčin

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #26 poslato: Decembar 28, 2008, 03:52:24 posle podne »
Stvarno ne razumem neke komentare ovde. Kako delite bajkere na pucače i nepucače? Sve je to individualna stvar,puca sa svojim motorom kad mu dođe,on ga vozi,popravlja,baci njegov je.
Lično ne idem na skupove da bi na njima pucao ali nekad se i desi,društvo opuštanje,nako počeo ti ga malo ispratiš,sve to u granicama normale.Na skupu u Svilajncu,dečko došao i moli me da puknem neki put da snimi i da nosi negde u inostranstvo,tamo vozi motor pa sa društvom da vide,pričaju...
Mostarci došli na Avalu pa pucali sa onim intruderom,došlo im popili momci,digli atmosveru.
Momak iz Šapca napravio Suzu samo za pucanje,vuče je na prikolici,puca dečko u ritmu,glavna atrakcija na svakom motoskupu gde se pojavi.
Pričamo o ličnim stavovima meni ide na k... ovo meni ono.
Na ovom forumu ima bajkera koji voze motore pre nečijeg rođenja i koji su bili na skupovima kad neko još nije znao gde mu je noša pa ne komentarišu olako o ovoj temi.
Ovde izgleda prolazi priča ja sam prešao ovoliko km,onoliko km,bio sam tamo bio sam ovamo,što moram da se hvalim time,u principu i ne znam koliko sam prešao ne vodim evidenciju,a ne silazim s motora celu sezonu i bio sam ne znam više gde.Ne vozim motor da bi mi neko aplaudirao gde sam bio.
Ko je nervozan? Nikada nisam potcenio tuđ motor,niti precenio moje motore,niti gledam da li neko ima najnoviju opremu i oblači se ko maneken ili je stavio tihi auspuh pa klizi ispred kafića sa facom "vidite me molim vas".Takođe nemam ni kompleks od autoriteta pa da imam neodoljivu želju da se uvučem u dupe administratoru ili predsedniku foruma ili organizacije,ne mešam se u rad iste-nikada ali, imam valjda prava da pitam čoveka šta misli (u slučaju "kuratista") bez ikakve nervoze,spustimo lepo loptu i idemo dalje.
Možda je i ovo greška što sam napisao i off ,čuće se.... *109 *109 *

Nemoj da se nerviras vodim te u pozoriste pa ga zavrci i pucaj do mile volje to je mesto za tebe. :D :D :D :D ;) ;) ;)
« Poslednja izmena: Decembar 28, 2008, 04:24:05 posle podne od strane vudu »

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #27 poslato: Decembar 28, 2008, 04:32:25 posle podne »
 Ne znam u cemu je problem :icon_scratch:
 Ja kazem da mi pucaci idu na ... jer je to moje misljenje!
 I ne kazem ako neko pukne par puta,ali se to nekad otrgne kontroli pa traje satima!
 Ali,isto tako nikome nisam odgovorio ili mu prebacio zato sto kaze da voli da puca ili sto mu pucanje ne smeta!
 Svako ima svoje sklonosti i afinitete i to ne treba da bude stvar oko koje bi se raspravljali ;)
VALJEVSKA PODVALA

specijalac

• Gost
« Odgovor #28 poslato: Decembar 28, 2008, 04:46:25 posle podne »
ova citava tema se pretvorila skoro pa u temu koji je nagori skup u 2008 godini!!!
Ljudi moji znate li ista drugo nego kritizirati tudje postupke i traziti mane drugima.....nemoj te mi samo reci kako iznosite misljenja i kako svako ima pravo reci sta hoce sve dok drugog ne vrijedja jer cu vam odmah odgovoriti ako je tako i ako je tolika demokracija zavladala onda svak ima pravo da radi sto hoce i uziva u cemu hoce na nacin kako hoce....

pitanje je glasilo sto ocekujete od moto skupa...a ne sta vam se ne svidja na moto skupovima...a kao i uvijek u zivotu ocekivanja su jedno a realnost drugo...ponekad kad najmanje ocekujete ili ne ocekujete nista desi se da bude extra....

a svi ocekujemo jednako u sustini...da nam bude ugodno, zabavno, relaksirajuce u dobrom drustvu sa starim dobrim prijateljima i novim koje tek treba da upoznate..

a kako smo navikli non stop nesto kritizirati..hajdemo biti demokrati i stvarno se svi drzati onog sto zbilja i mislimo i govorimo...hajdemo otvoriti temu SUGESTIJE I PRIJEDLOZI ZA DOBAR MOTO SKUP pa tu iznesite i dobre i lose strane organizacije jednog moto skupa....na taj nacin cemo pomoci i onima koji ih organiziraju a i onima koji ocekuju da im bude lijepo na njemu, tj moto skupu...

paperinos

• Gost
« Odgovor #29 poslato: Decembar 28, 2008, 06:17:36 posle podne »
Nz moto skupu ocekujem gole ribe,striptizete koje ce da me spopadaju i da nasrucu na mene,pivo za dzaba,brdo klope...rimske orgije...ali se od toga ne desi nista....i opet idem na skupove..sve u nadi  da cu naleteti kad tad  na takav moto skup. ;D

Van mreže mica bmw mk spid

• Moto manijak u usponu
  • MK SPID
    • mk spid
« Odgovor #30 poslato: Decembar 29, 2008, 01:12:08 pre podne »
kakav bi to skup bio da nikom nista nesmeta ;D

meni licno smeta samo jedna stvar,a to je nemaju bre dusu
nema starog dobrog roka,bluza,dodjes sa curom ,zenom da se opustis
sad je to vise u neki pank,metal,stalno nas veziju za tu vrstu muzike ali..........
i smetaju miljudi kojima stalno neciji postupci smetaju
neko voli da jede ,da j........ ,da puca,da se naliva alkoholom
pa neka ih,to je njihova sustina opustanja
ove god,cu mnogo manje na skupove samo zbog muzike
ali ok ko voli nek izvoli..............................

slazem se brate sa tobom da nam skupovi sve cesce lice jedan na drugi i iz godine u godinu postaju sve losiji po programu i sadrzaju svi se takmice ko ce da dovede bolju i skuplju grupu na binu a u kampu nista, ali sta je tuje to je valjda to novo vreme i tako mora da bude ,a na samim skupovima mi nesmeta nista jer nista i neocekujem jednostavno idem da se druzim sa prijateljima i to je to naravno i ja volim da je domacin ok , da ima dobru binu i ozvucenje ,vodu,wc i tako dalje da neduzim :)

IVKE

• Gost
« Odgovor #31 poslato: Decembar 29, 2008, 01:29:15 pre podne »
Osim dobrog drustva i zezanja ne ocekujem skoro nista dobar provod mi je i na parkingu sa dobrim drustvom a nesmeta mi nista sem neljubaznosti i negostoprimstva organizatora

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #32 poslato: Decembar 29, 2008, 01:41:55 pre podne »
Hladno pice,dobro drustvo i dobar ritam muzike. *42

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #33 poslato: Decembar 29, 2008, 03:21:39 posle podne »
Sto se tice pucaca samo neka oni to rade posto imam mnogo drugova servisera oni mogu da trljaju ruke jer ce za njih biti posla - moraju i oni od neceg da zive Dok je ovaca bice i vune tako narod kaze

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #34 poslato: Decembar 31, 2008, 02:50:19 posle podne »
Sto se tice pucaca samo neka oni to rade posto imam mnogo drugova servisera oni mogu da trljaju ruke jer ce za njih biti posla - moraju i oni od neceg da zive Dok je ovaca bice i vune tako narod kaze
MA JBS PUCANJE,BOLJE JE TUCANJE
MK SPID

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #35 poslato: Decembar 31, 2008, 02:53:25 posle podne »
Tacan odgovor ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D