Stvarno ne razumem neke komentare ovde. Kako delite bajkere na pucače i nepucače? Sve je to individualna stvar,puca sa svojim motorom kad mu dođe,on ga vozi,popravlja,baci njegov je.
Lično ne idem na skupove da bi na njima pucao ali nekad se i desi,društvo opuštanje,nako počeo ti ga malo ispratiš,sve to u granicama normale.Na skupu u Svilajncu,dečko došao i moli me da puknem neki put da snimi i da nosi negde u inostranstvo,tamo vozi motor pa sa društvom da vide,pričaju...
Mostarci došli na Avalu pa pucali sa onim intruderom,došlo im popili momci,digli atmosveru.
Momak iz Šapca napravio Suzu samo za pucanje,vuče je na prikolici,puca dečko u ritmu,glavna atrakcija na svakom motoskupu gde se pojavi.
Pričamo o ličnim stavovima meni ide na k... ovo meni ono.
Na ovom forumu ima bajkera koji voze motore pre nečijeg rođenja i koji su bili na skupovima kad neko još nije znao gde mu je noša pa ne komentarišu olako o ovoj temi.
Ovde izgleda prolazi priča ja sam prešao ovoliko km,onoliko km,bio sam tamo bio sam ovamo,što moram da se hvalim time,u principu i ne znam koliko sam prešao ne vodim evidenciju,a ne silazim s motora celu sezonu i bio sam ne znam više gde.Ne vozim motor da bi mi neko aplaudirao gde sam bio.
Ko je nervozan? Nikada nisam potcenio tuđ motor,niti precenio moje motore,niti gledam da li neko ima najnoviju opremu i oblači se ko maneken ili je stavio tihi auspuh pa klizi ispred kafića sa facom "vidite me molim vas".Takođe nemam ni kompleks od autoriteta pa da imam neodoljivu želju da se uvučem u dupe administratoru ili predsedniku foruma ili organizacije,ne mešam se u rad iste-nikada ali, imam valjda prava da pitam čoveka šta misli (u slučaju "kuratista") bez ikakve nervoze,spustimo lepo loptu i idemo dalje.
Možda je i ovo greška što sam napisao i off ,čuće se....

*