Nemoj, Srdjo ,kad te molim

Na zalost, jutros sam morao,zbog porodicnih obaveza, da se iskljucim iz relija!
Dosadasnji utisci izvanredni!
Posto je Noca vec izneo dosadasnja desavanja, ja cu to prikazati fotkama!
I DAN Pripreme za polazak iz Velike Plane!

MAS forsira Dunav

U Beloj Crkvi...

...domacin je bio MC R.I.P. cija je ekipa osvojila II mesto na takmicenju u pripremanju riblje corbe...

...koju smo u slast smazali

Ocigledno su i nasi gosti iz Svajcarske uzivali

Uvece,nas domacin je bio MK DE WHEELS-Debeljaca! Pored ukusne vecere,domacini su se potrudili da obezbede odlican kamp,kao i apartmane pa vrlo popularnoj ceni !!!

II DAN
Drugog dana nasi domacini su bili MC NS RIDERS ! Ponovo fenomenalno gostoprimstvo uz nezaobilazan bajkerski pasulj !!!

Na putu ka Apatinu,u blizini Kule,prvi put smo imali susret,sa inace nasom vernom pratiljom, KISOM

Uvece su nas docekali Apatinci, MC PANTER,koji su svoje goste okrepili rostiljem i domacim proizvodom,rogonjom

Ponovo je bio obezbedjen predivan prostor za kamp,kao i privatni smestaj po ceni od 5 eura!!!
Da zabava bude potpuna,potrudio se bend,koji je u repertoaru imao,kako hitove domaceg rock-a,tako i najvece svetske r'n'r hitove!
Mnogi su proverili i svoje umece u kuglanju
III DAN Iz Apatina smo se preko Novog Sada i Sremske Mitrovice uputili ka Sapcu,odnosno Ceru,gde su nasi zajednicki domacini bili MC SREM i MK CIVIJA !!!

U Futogu,ponova nasa prijateljica, KISA

Na Iriskom Vencu su nas sacekali nasi prijatelji iz MC SREM,kod kojih smo se onako pokisli,kao i oni,okrepili za dalji put

Pred Sapcem,veselu druzinu su docekali Civijasi

Nakon krace pauze,zbog intervjua za TV Sabac,put smo nastavili ka Ceru,nasem konacnom odredistu za taj dan !

Ovde smo spavali

Bend "Predigra" vrhunski,prasio preko cetiri sata

Neki su se sa prasicima i "Lavom" borili unutra,a neki napolju

Poznate face

Zvezda u usponu

Braco moja,srecan put,manje kise,a za provod vec cete se sami pobrinuti