Mart 28, 2026, 10:49:25 posle podne

Autor Tema: najveci majstor?  (Pročitano 6903 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: najveci majstor?
« Odgovor #20 poslato: Januar 03, 2009, 02:30:40 posle podne »
Ne bas u41 ali sa ovakvim likovima mora se ovako postupat jer ja nikom ne govorim da je marginalac ili sl. jer sam vaspitavan u nekom drugom vremenu.Pregledaj sve njegove postove pa ces videti da covek vredja koga stigne

paperinos

• Gost
« Odgovor #21 poslato: Januar 03, 2009, 02:47:39 posle podne »
Pa neznam kako to mislis da smo povrsni  da nisam citao ne bi ni komentarisao. Mislim da je ovaj forum za neke druge stvari  a ne za pisanje feljtona u nastavcima .Izmedju ostalog nazvaio si verovatno nas nekoliko marginalcima . Ovo je forum za bajkere i treba da se bavi nekim strucnim pitanjima ipitanjima iz moto tematike . Olako nazivas ljude marginalcima ,ako mislis na intelektualne sposobnosti ja sam zavrsio  fakultet pre 30 godina a ako si mislio na marginalce kao bajkere onda tu bas nemas nikakve sanse Zasto,zato sto kada sam poceo da vozim motore ti si verovatno vikao MAMA ENO IDU PARTIZANI ili se nisi ni rodio pa stoga budi malo umereniji u izjavama

Tvoje misljenje je samo tvoje.....i ti   sto mislis.... :icon_scratch:   pa misli..... a to da li bi nesto trebalo da se pise ili ne.....tu se ipak pitaju i drugi.

To sto ti mislis ne znaci da tako i treba da bude.

Ti zelis nesto drugo , neko to ne zeli...i tu je kraj rasprave....ja se ne mesam u tvoje interesovanje, nemoj ti ni u moje.

Imas ovde raznih tema pa izvoli citaj ih, a pokusaj i neku da napises to ti niko ne brani.

Zapocni temu o mehanici ili kvantnoj fizici.... ;D

Nemoj da mene krivis ako to neko ne bude zeleo da cita i da komentarise.

Nisam ja kriv sto je moja tema ubedljivo najcitanija...... ;D

Tvoj bajkerski staz ti ne daje za pravo da mi tu popujes.

Evo sad ces da vidis .

Ti kad si poceo da vozis motore moj deda je vec imao bajkersku penziju.

A ti nisi tad bio ni u planu...eto sad vidis koliko si u debelom deficitu spram mog dede.

Deda je meni poklonio svoj staz..tako da se sad on sabran sa mojim stazom meri decenijama. ;D
Sto se tice one tvoje insinuacije sa partizanima.... bajkere nisam nazivao partizanima...jer je deda bio tu da mi objasni koje ko i ko je sta.

Tvoj fakultet....zavrsen pre trideset godina..... ;D

Moj deda je imao zavrsena dva fakulteta i to u Parizu  1937 godine....cisto da se zna.

« Poslednja izmena: Januar 03, 2009, 03:14:16 posle podne od strane paperinos »

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #22 poslato: Januar 03, 2009, 03:32:18 posle podne »
U redu od sada cu da citam samo teme koje me interesuju i necu da ti smetam u tvojim knjizevnim ostvarenjima Medjutim kad smo vec oko deda i tata mnogi se danas pozivaju na poreklo i sta su preci stvorili a niko ne kaze Ja sam uradio,Ja sam napravio ,Ja sam stvorio ,vec vecina razmazenih omladinaca moze da kaze Tata mi kupio deda mi ostavio itd. Ne znam da li si i ti takav ali to nije vazno. Vazno je da ljude sa foruma koji voze druge tipove motora ne pocenjujes tvojim ironicnim komentarima o Hondi ,Kawi Suzi itd jer ti to nije bas duhovito.

spenser

• Gost
« Odgovor #23 poslato: Januar 03, 2009, 05:41:01 posle podne »
  Patek je umetnik,a njima je dozvoljeno da se glupiraju i podjebavaju sve redom.Ja uživam u njegovim pričama i smatram da bi ovaj forum mnogo izgubio da njega nema,mnogo puta me je nasmejao do suza svojim pričama ili komentarima.Po Kawi je on pljuvao najgore pa bih ja trebao da se ljutim na njega zbog toga?Ne ide to tako,vratiš mu istom merom i sve se drugarski završi.

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #24 poslato: Januar 04, 2009, 08:32:54 pre podne »
Rendi ja citam samo ono sto je meni interesantno a to preperucujem i tebi samo opusteno jebiga ti si covek ugodinama. *585

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #25 poslato: Januar 04, 2009, 10:31:52 pre podne »
Patak ti si najveci majstor da nas podavis sa tvojim majstori majstori u osam tomova
*556 :D :D :D :D :D

*66 *66 *66 *66 *46 *46 *46 *46 *129 *308 *332

Chriss

• Gost
« Odgovor #26 poslato: Januar 04, 2009, 01:34:08 posle podne »
  Patek je umetnik,a njima je dozvoljeno da se glupiraju i podjebavaju sve redom.Ja uživam u njegovim pričama i smatram da bi ovaj forum mnogo izgubio da njega nema,mnogo puta me je nasmejao do suza svojim pričama ili komentarima.Po Kawi je on pljuvao najgore pa bih ja trebao da se ljutim na njega zbog toga?Ne ide to tako,vratiš mu istom merom i sve se drugarski završi.
Dobar je Patak,i ja volim da ga citam,kenja ko bolesna krava ;D,baca koske a vi se palite ko hepo kockice,sta vam je ljudi on to ne misli ozbiljno samo ubija vreme. :DPatak olican si samo tako nastavi!  *603

paperinos

• Gost
« Odgovor #27 poslato: Januar 04, 2009, 02:58:29 posle podne »
Hehehehe.....sta reci....moji mamci su izgleda bas zanimljivi....grizu ih sve ribe.... na njih trzaju i kaugleri ali i kapitalni sarani i somovi. ;D

Ovo mi dodje  isto kao ono kad me je zaustavio pandur saobracajac.....

Ti si bajker...znas li mozda nekog patka iz Novog Sada..i on vozi takav motor.... ;D

Ma ne znam koji patak, kakav internet..covece mene to ne zanima......otkacio sam saobracajca.

Ali covek je bas kivan.

Majku li mu i onom patku.....da ti znas samo koje je to djubre....i koji je to lajavac.

Samo da mi ga je naci, jao kad bih ga slucajno zaustavio......pa odrao bih ga od batina, ta ubio bih ga..... ;D

To djubre pise na internetu, neke lazije.... ;D

A moj sin je to pronasao....stalno cita te budalastine a  skolu zapostavio .

Naredjao keceva ne uci i samo to cita....smeje se po ceo dan  i noc ko lud....a tu nema nista smesno. ::)

Moj sin cita to kao blesav, a taj patak laze...jao sto laze..pljuje po policiji...zamisli.. ;D

Majku li mu pernatu.... ;D i ja sam se zbog  njega navukao to da citam....

Ja znam da sve laze...al me bas zanima sta ce sledece da napise....svadjamo se u kuci zbog njega.

Ako ikad sretnes to pernato djubre..kazi mu da cu ga ubiti....nacu ga na kraj sveta....ice taj u zatvor....napisacu mu milion prijava.....poruci tom olosu da prestane da pise.....

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: Januar 04, 2009, 03:02:31 posle podne »
Ako neka ubija vreme ali ne bas toliko mnogo

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #29 poslato: Januar 04, 2009, 03:33:37 posle podne »
Krisis ne kaze se kenja ko bolesna krava nego kenja ko kengur udovac!!! Ma neka kenja ce mu ti zabranis. *129

Van mreže pedja

• Vozac
  • *
  • HONDA CBR 600 f
« Odgovor #30 poslato: Januar 04, 2009, 06:27:28 posle podne »
ja mislim da je najveci majstor onaj sto proda vola da posalje konja na fakultet a posle dobije magarca nazad

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #31 poslato: Januar 05, 2009, 01:02:47 pre podne »
Majstor je Rendi-ima zivce ko sajle i moze da se kontrolise za 5,ja bi ovde nekome zatvorio usta odavno.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #32 poslato: Januar 05, 2009, 01:25:37 pre podne »
Majstor je Rendi-ima zivce ko sajle i moze da se kontrolise za 5,ja bi ovde nekome zatvorio usta odavno.

*556

paperinos

• Gost
« Odgovor #33 poslato: Januar 05, 2009, 02:58:11 pre podne »

Je li to opet glas razuma.....dezurni moralista  ::)

Opet dvojac apokalipse rovari....znam ja sta tebe svrbi...jos se ceskas od onog posta gde si se namerio na Zidarskomlako...i na Ruzu..... ;D ih ala si dobio trljanje usiju...mora da si kljucao kao ekspres lonac.

Ali da znas to je tek pocetak...imam te na nisanu...i tebe i tvog kompanjona..naostrio sam pero... ;D

Kuliram na sve vase provokacije i prozivke.

Ne pada mi napamet da prekinem sa pisanjem mojih majstora.

Taman da ostane i jedan jedini citalac ja cu da pisem zbog njega.

Posto vidim da vas bas nerviraju majstori vama u inat..pisacu sad i treci deo,pa cetvrti......pa sto peti..... ;D

Urbani likovi i moralisti ce biti krvnicki ismevani...mozda se neko i prepozna u tekstu.... ::)svaka slicnost sa vama bice  NAMERNA.
« Poslednja izmena: Januar 05, 2009, 03:17:16 pre podne od strane paperinos »

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #34 poslato: Januar 05, 2009, 08:53:09 pre podne »
Slušaj prijatelju bez imena i prezimena ,mene bi bilo sramota da sebe zovem patkom,možda tolka m... i imaš ko on.Boli me uvo kakve gluposti pišeš jer ih nikada ne čitam,niti ću. Čačnuo si se sa nekim ljudima koji više kilometara imaju predjenih u rikverc nego ti sa tom tvojom biciklom za ceo život što ćeš imati.Ako si u tripu da si mi spustio sa traktorima i njivama u postu sa mlakim,nisi-slobodno nastavi da oreš i čuvaš stoku,ja sam tada stao zbog sugestija prijatelja da ne idem dalje. Ne pada mi na pamet da se prepucavam sa tobom to rešavaju žene na pijaci,tvoje vaspitanje i tvoja ličnost se vidi kroz odgovore koje daješ ljudima koji po godinama mogu da ti budu malte ne roditelj ,ako direktno šta imaš protiv mene javi se brate, tu sam uvek za šta god hoćeš u životu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #35 poslato: Januar 05, 2009, 10:19:35 pre podne »
Patak moram da se javim.Ja nikad nisam posumnjao u tvoje intelektualne sposobnosti.Ali o cemu se ovde radi. Na forumu nisi dao ni jedno strucno misljenje, ni savet svojim sagovornicima, ni jedno iskustvo sa putovanja, takoreci NISTA sto je vezano za motorciklizam. Ja sam ti u ranijim postovima rekao da pises ti i dalje, vrlo si zanimljiv ali ne za ovaj forum,koji se bavi nekim drugim stvarima. Preispitaj sebe koliko uvreda si naneo bajkerima,policiji koje ima i u nasim redovima,ljudima koji voze neke tebi ne odgovarajuce motore i svima do kojih se dohvatis.Da li to govori o tvom karakteru.Nemoj nas daviti sa tvojim kompleksima i verovatno traumama iz detinjstva.Prijateljski ti preporucujem da se malo promenis i urazumis. Nismo ovde da bi se vredjali i podanistavali jedni druge vec da bi razmenili neka konstruktivna misljenja i ideje.

paperinos

• Gost
« Odgovor #36 poslato: Januar 05, 2009, 12:15:58 posle podne »
Ipak ti nisi citao nista...procitaj malo bolje..moje postove..ima ih poprilicno..ima i saveta i putovanja...

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #37 poslato: Januar 05, 2009, 12:17:30 posle podne »
Molim te ako si malo razuman necu vise da komuniciram sa tobom

Van mreže RASTKO NIS

• Suvozac
  • *
« Odgovor #38 poslato: Januar 06, 2009, 02:43:01 pre podne »
Listam od pocetka ovu temu ,i ne mogu da se nacudim kad vidim dokle je ovaj ,,Diznijev stvor,, spreman da gura cak i kad nije u pravu ??? ??? ??? ???P.S.A stvarno bih voleo da vidim da li bi smeo da se ovako ponasa kada bi se negde vas dvoje sreli ,mislim da bi cutao kao fenseri Gavri na ulaz na moto skup.... :D :D :D :D

paperinos

• Gost
« Odgovor #39 poslato: Januar 06, 2009, 02:52:47 pre podne »
Ti si neki glas razuma ili savesti.

Ko nije u pravu? odakle ti to?   a sta bi ti stvarno voleo...da vidis.

Mislis da bih cutao.....pa sine silno gresis ja ne cutim nikome, a pogotovo ne huskadzijama i galamdzijama koji hvataju na buku.

A ti fenseri sa kojima me uporedjujes  su upravo ovi koji me prozivaju.

Nesto sam primetio...svi moji kriticari dolaze iz istog regiona..i svi su taze na forumu..slucajnost..ne vereujem.

Nemoj posle da pizdis kad te ja malo dohvatim pod kritiku, posto vidim da si usao u hor kriticara.

Ok samo navalite....ja obozavam te sto coporativno grizu.

Samo pazite da zube ne polomite.