Pa neznam kako to mislis da smo povrsni da nisam citao ne bi ni komentarisao. Mislim da je ovaj forum za neke druge stvari a ne za pisanje feljtona u nastavcima .Izmedju ostalog nazvaio si verovatno nas nekoliko marginalcima . Ovo je forum za bajkere i treba da se bavi nekim strucnim pitanjima ipitanjima iz moto tematike . Olako nazivas ljude marginalcima ,ako mislis na intelektualne sposobnosti ja sam zavrsio fakultet pre 30 godina a ako si mislio na marginalce kao bajkere onda tu bas nemas nikakve sanse Zasto,zato sto kada sam poceo da vozim motore ti si verovatno vikao MAMA ENO IDU PARTIZANI ili se nisi ni rodio pa stoga budi malo umereniji u izjavama
Tvoje misljenje je samo tvoje.....i ti sto mislis....

pa misli..... a to da li bi nesto trebalo da se pise ili ne.....tu se ipak pitaju i drugi.
To sto ti mislis ne znaci da tako i treba da bude.
Ti zelis nesto drugo , neko to ne zeli...i tu je kraj rasprave....ja se ne mesam u tvoje interesovanje, nemoj ti ni u moje.
Imas ovde raznih tema pa izvoli citaj ih, a pokusaj i neku da napises to ti niko ne brani.
Zapocni temu o mehanici ili kvantnoj fizici....

Nemoj da mene krivis ako to neko ne bude zeleo da cita i da komentarise.
Nisam ja kriv sto je moja tema ubedljivo najcitanija......

Tvoj bajkerski staz ti ne daje za pravo da mi tu popujes.
Evo sad ces da vidis .
Ti kad si poceo da vozis motore moj deda je vec imao bajkersku penziju.
A ti nisi tad bio ni u planu...eto sad vidis koliko si u debelom deficitu spram mog dede.
Deda je meni poklonio svoj staz..tako da se sad on sabran sa mojim stazom meri decenijama.

Sto se tice one tvoje insinuacije sa partizanima.... bajkere nisam nazivao partizanima...jer je deda bio tu da mi objasni koje ko i ko je sta.
Tvoj fakultet....zavrsen pre trideset godina.....

Moj deda je imao zavrsena dva fakulteta i to u Parizu 1937 godine....cisto da se zna.