Mart 28, 2026, 10:47:53 posle podne

Autor Tema: tražim.DOZVOLU.OD KLUBOVA  (Pročitano 2273 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
tražim.DOZVOLU.OD KLUBOVA
« poslato: Januar 06, 2009, 03:20:21 posle podne »
DOBAR DAN .pa znate da ja živim u slovačkoj i teo bi da pitam klubove dali mogu da stavim imena klubova iz srbije .bosne i hrvacke makedonije .na sajt bikere.sk.razlog .mnogo sam upoznao bajkera mnogi bi da dodju do srbije a pitaju me kao je i gde pa sam mislio da nebi bilo loše da imaju kontakt .klubova jer bajker je bajker.ako se slažete sa ovim hvala .očekujem odgovor činčin
činčin

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
Odg: tražim.DOZVOLU.OD KLUBOVA
« Odgovor #1 poslato: Januar 06, 2009, 04:25:10 posle podne »
Ja stvarno ne vidim razlog zasto nebi mogao da stavis. Pa sve je to javno i trebalo bi da stoji na sto vise mesta. Kako bi se lakse upoznavali.
Spisak klubova u MAS-u je ovde
http://www.motoasocijacijasrbije.com/clubs.htm

Njihove brojeve mozes da nadjes ovde
http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=109.0

A pojedine stvari vezane za klubove u MAS-u mozes naci ovde
http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?board=24.0

I za one koji nisu u MAS-u
http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?board=22.0

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #2 poslato: Januar 06, 2009, 04:36:10 posle podne »
kultura je pitati
činčin

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Januar 06, 2009, 04:37:25 posle podne »
Svakako. ;)

Ziveli *109 *109 *109 *109 *109

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Januar 06, 2009, 05:06:15 posle podne »
Za bajkere iz Slovacke i drugih zemalja koji prolaze kroz Nis na putu za Grcku,Bugarsku i Tursku pa dalje na bliski istok informacija Prenociste kapaciteta 20 lezajeva u sobama i apartmanima  sa 4 zvezdice .Ovo je moje a za bajkere poseban popust.Prenociste se zove ANKICA a nalazi se u Niskoj banji ul Vidoja Jovanovica br 26 tel 018-548586   o62 1308938    o63-1119329.Molim Vas sa foruma da ovaj tekst ne bude shvacen kao reklama vec kao informacija za one koji hoce jeftino prenociste a dolaze ili prolaze kroz NIS .Svaki motorista je dobrodosao cak mu je obezbedjen uredan i bezbedan parking. *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #5 poslato: Januar 06, 2009, 05:08:25 posle podne »
Za bajkere iz Slovacke i drugih zemalja koji prolaze kroz Nis na putu za Grcku,Bugarsku i Tursku pa dalje na bliski istok informacija Prenociste kapaciteta 20 lezajeva u sobama i apartmanima  sa 4 zvezdice .Ovo je moje a za bajkere poseban popust.Prenociste se zove ANKICA a nalazi se u Niskoj banji ul Vidoja Jovanovica br 26 tel 018-548586   o62 1308938    o63-1119329.Molim Vas sa foruma da ovaj tekst ne bude shvacen kao reklama vec kao informacija za one koji hoce jeftino prenociste a dolaze ili prolaze kroz NIS .Svaki motorista je dobrodosao cak mu je obezbedjen uredan i bezbedan parking. *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90 *90

*74 Svaka cast za ovakvu ponudu!  *74
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #6 poslato: Januar 08, 2009, 12:42:40 posle podne »
Bravo Rend,svaka cast
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

specijalac

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Januar 09, 2009, 12:32:36 pre podne »
DOBAR DAN .pa znate da ja živim u slovačkoj i teo bi da pitam klubove dali mogu da stavim imena klubova iz srbije .bosne i hrvacke makedonije .na sajt bikere.sk.razlog .mnogo sam upoznao bajkera mnogi bi da dodju do srbije a pitaju me kao je i gde pa sam mislio da nebi bilo loše da imaju kontakt .klubova jer bajker je bajker.ako se slažete sa ovim hvala .očekujem odgovor činčin

jednostavan i konkretan odgovor...bilo koji naziv mozes da prisijes na prsluk ali logo i boje nekog kluba bez prethodnog pitanja predstavnika tog kluba odnosno učlanjenja u taj klub nemas pravo...to je uvreda tom klubu ma koliko god tvoja namjera dobronamjerna bila a i povrijedio bi bajkerski kodeks kao i prava i pravilnik tog kluba općenito...

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #8 poslato: Januar 09, 2009, 12:35:55 pre podne »

jednostavan i konkretan odgovor...bilo koji naziv mozes da prisijes na prsluk ali logo i boje nekog kluba bez prethodnog pitanja predstavnika tog kluba odnosno učlanjenja u taj klub nemas pravo...to je uvreda tom klubu ma koliko god tvoja namjera dobronamjerna bila a i povrijedio bi bajkerski kodeks kao i prava i pravilnik tog kluba općenito...

:icon_scratch:
 Covek samo hoce da stavi imena klubova na sajt  ;) ;D
VALJEVSKA PODVALA

specijalac

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Januar 09, 2009, 12:39:43 pre podne »
 :P sorry dok....preletih rijec ''sajt''.. ;D ;D
desi se i najboljim ;) :D :D

Chriss

• Gost
« Odgovor #10 poslato: Januar 09, 2009, 11:55:40 pre podne »
Cin mozes i nas Flayerse da stavis u kalendar i ako budu prolazili kroz Zrenjanin kod nas su uvek dobrodosli,za tren namestimo klopu,pice i imamo 15 kreveta u klub hausu za prenociste