Mart 29, 2026, 12:27:45 pre podne

Autor Tema: dali ce biti teška ova godina za MOTO SKUPOVE  (Pročitano 1837 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
  • Pol: Muškarac
dali ce biti teška ova godina za MOTO SKUPOVE
« poslato: Januar 12, 2009, 01:05:53 posle podne »
pošto je sve više klubova i sam neznaš gde da ideš a malo para .pa kako da se to iskonbinuje

milim da ovu godinu  posecenost bude jako mala .šta vi mislite  *597 *104 *105 *332
činčin

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
Odg: dali ce biti teška ova godina za MOTO SKUPOVE
« Odgovor #1 poslato: Januar 12, 2009, 01:51:08 posle podne »
Ja se iskreno nadam da nece! I do sada je bio veliki broj klubova, pa je na vecini skupova bila posecenost zadovoljavajuca! Ja se nadam da cu ove godine posetiti vise nego prosle!  ;D
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #2 poslato: Januar 12, 2009, 03:51:53 posle podne »
Mislim da je prosla godina bila prelomna za mnoge skupove.Neko nije hteo da ukapira da se vremena promenila da ima skupova svake nedelje po 3-4 i to niko nemoze da spreci.Mislim da ce gomila ljudi vec po objavljenom kalendaru precrtati neke skupove gde su se prosle godine lose proveli.Govorimo odavno o uslovima na skupovima i idalje se na to gleda malo svisine,ma omeksali ste ocete ovo,ocete ono.Svako ce moci da bira,sto bi sedeo ceo dan na suncu u prasini bez ikakvog sadrzaja kada mogu da budem na nekom drugom mnogo mnogo boljem mestu gde cu se osecati kao gost kod domacina

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #3 poslato: Januar 12, 2009, 04:06:23 posle podne »
ja sam za dobre skupove  gde se lepo osecam i da znam da ima sve a ne da se okrecem čim stignem .videcemo kalendar i plus minus gore dole idem tamo gde nisam bijo .moje pravilo . *42
činčin

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #4 poslato: Januar 12, 2009, 04:19:57 posle podne »
Samo na proverene.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Januar 12, 2009, 06:54:18 posle podne »
Cin cin pare nisu problem vec kako stici u jednom vikendu na 3-4 susreta samo kod nas a gde su sa strane susreti ako neko hoce da ide

specijalac

• Gost
« Odgovor #6 poslato: Januar 13, 2009, 12:00:24 posle podne »
nema razloga da posjecenost na skupovima bude manja nego proteklih godina...zaboravljate da se svake godine i povecava broj kupljenih motora i motorista druga stvar ( moje osobno misljenje ) posljednjih godina je mnogo i civila a ljubitelja moto skupova prisutno...

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #7 poslato: Januar 13, 2009, 01:27:25 posle podne »
mislim da ce ove god. biti manje posecenosti na skupovima
jedan dobar razlog je normalno novac,a drugi sve vise se ljudi okrecu nekom
putovanju koje nema veze sa skupovima,vec neke lepe voznjice sa po par proverenih drugara.
moje misljenje,ja prvi ove godine smanjicu skupove,a vise cu ici na neke relacije gde nisam bio motorom
i posetom nekih svojih drugara,prijatelja...... :D :D
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #8 poslato: Januar 13, 2009, 04:46:39 posle podne »
ja mislim da će na skupovima motora biti za nijansu manje,ali će posećenost biti ista,ako ne i veća...u svakom mestu bez obzira na to da li je prethodni skup bio "loš" ,će ove godine kao i prošle 60-70% ljudi činiti meštani i naravno organizatori sa svojim porodicama,a oni kojima je isti skup  bio loš prethodne godine verovatno neće ići....ali njih će zameniti oni koji predhodne godine nisu bili,a čuli su da je bilo ok....
 sve u svemu po meni će biti otprilike isto kao i prošle godine.......a što se tiče onog"nema para".......ruku na srce....nikad ih nije ni bilo...pa smo opet posećivali i posećivaćemo skupova koliko god budemo u mogućnosti....
  ja ću lično da idem svaki vikend na min. 1 skup....nemam para...ali snaćiću se....na skupovima na kojima mi je prošle godine bilo ok. na te ću i ove godine....a na kojima nije zamenuću ih drugim na kojima nisam bio....ali se ne nerviram,jer i na one ne koje neću ići,uvek će ići neko drugi,tako da će brojno stanje biti slično...ako ne i isto....

piter

• Gost
« Odgovor #9 poslato: Januar 13, 2009, 08:24:37 posle podne »
kakve skupove?

kuratista

• Gost
« Odgovor #10 poslato: Januar 13, 2009, 09:46:08 posle podne »
Gorivo je jeftinije i ako tako ostane posecenost bi mogla biti i veca!!!!!

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #11 poslato: Januar 13, 2009, 10:20:18 posle podne »
Mislim da su motosusreti odavno dobili lokalni karakter tj. najveca poseta je iz grada i okolnih mesta pogotovu ako su veci gradovi.Veliki je priliv motora iz uvoza tako da mnogi tek pocinju da voze pa im se bas i ne ide daleko.Za duge ture covek treba da je i utreniran i da ima dosta sredstava za putovanje. Zbog mnostva susreta u 2009 god ne ocekujem pad posete istih zbog toga sto uvek dolaze novi koji nisu bas bili na susretima a skoro su kupili motore

Van mreže Brrka

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #12 poslato: Januar 13, 2009, 10:53:38 posle podne »
Sticajem okolnosti da radim to sto radim i da mi non stop dolaze bajkeri (samo danas sam primio 4 motora na farbanje a svako je dosao sa nekim pa mi je kroz radnju danas proslo 7-8 bajkera), u prici sa ljudima vidim da mnogi uopste ne posecuju skupove niti ih interesuju takve stvari nazalost.
KOREKTNOST NA PRVOM MESTU!