Mart 29, 2026, 08:03:50 posle podne

Autor Tema: Godisnji odmori putovanja  (Pročitano 2723 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Godisnji odmori putovanja
« poslato: Januar 19, 2009, 07:18:47 posle podne »
Hteo bih u ovoj temi da vidimo gde ste planirali na godisnji odmor

Chriss

• Gost
Odg: Godisnji odmori putovanja
« Odgovor #1 poslato: Januar 19, 2009, 07:19:40 posle podne »
Ako Bog da negde na more

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Januar 19, 2009, 08:25:56 posle podne »
Od boga zdravlje pa negde u banju. Malo mi je dosta i mora i planina. 8)

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #3 poslato: Januar 19, 2009, 09:43:26 posle podne »
Prosle godine je bio plan za odmor sledeci. Prvi deo: Preko bosne( romanija- Sarajevo( 10 u popla sa lukom, dorucak)- Mostar( kafica, vidjanje sa dragim mi ljudima,odmor)- Trebinje( stari grad, rucak)), pa potom kroz Hrvatsku( Debeli brijeg- Dubrovnik- Cavtat), pa Crna gora( Herceg novi- Tivat( Kod Krokija 5 dana kupanja i bancenja))! Drugi deo: Crna gora( Tivat- Podgorica- Kolasin( dorucak)- Berane) pa nazad u Srbiju( Novi pazar- Djavolja varos- Kopaonik( rucak i odmor)- Prolom banja( spavanje- jedna noc)- Prokuplje- Leskovac( rostilj- dorucak)- Vranje) a zatim ulazak u Makedoniju( Kumanovo- Skopje( rucak)- Tetovo- Ohrid( 5 dana kupanja i odmora). Treci deo: Nazad kroz Makedoniu kuda smo i dosli( Skopje- dorucak), samo u povratku na prelaz Prohor pcinski, gas kroz Srbiju do Svilajnca kod Dexxtera na rucak i obilazak, i na kraju Topola pa kuci! 15 dana voznje, 2000 i nesto kilometara, i ispod 700 evra kosta sve.
 Posto je trebalo dati ucesce za stan( pritom propalo) plan se izjalovio, ali ove godine ne gine odlazak na planiranu turu!!!
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Boban

• Moto manijak u usponu
  • Africa RD07
« Odgovor #4 poslato: Januar 19, 2009, 09:52:48 posle podne »
A kad cemo da peglamo? >:D

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Januar 20, 2009, 12:29:52 pre podne »
Daleko je jos odmor. Ja najvise volim da se dogovorim na brzinu i da onda palim, mada sto sam stariji zbog obaveza to sada mnogo teze ide.

Van mreže Brrka

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #6 poslato: Januar 20, 2009, 12:37:04 pre podne »
Prvi deo odmora nadam se na nekom putovanju motorom. :)

A drugi deo odmora planiram da provedem kao i prethodnih godina sa drugarom u vikendici na moru.
Svaki put kad odemo, bude sve bolje i bolje a svaki put mislim da bolje nije moglo da bude i da se vise stvari izdesava za 7 dana sto provedemo dole.
Jednostavno, neopisivo je koliko se dobro provedemo i to ni po koju cenu ne propustam.
KOREKTNOST NA PRVOM MESTU!

Van mreže riderlady

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Žena
  • Moto Klub VARJAK Srbija
« Odgovor #7 poslato: Januar 20, 2009, 09:53:54 pre podne »
Mnogo mi je rano da razmišljam o tome na odmor idem obično u avgustu ili početkom septembra. :)
Moto Klub VARJAK Srbija

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Januar 20, 2009, 12:41:14 posle podne »
Prosle godine je bio plan za odmor sledeci. Prvi deo: Preko bosne( romanija- Sarajevo( 10 u popla sa lukom, dorucak)- Mostar( kafica, vidjanje sa dragim mi ljudima,odmor)- Trebinje( stari grad, rucak)), pa potom kroz Hrvatsku( Debeli brijeg- Dubrovnik- Cavtat), pa Crna gora( Herceg novi- Tivat( Kod Krokija 5 dana kupanja i bancenja))! Drugi deo: Crna gora( Tivat- Podgorica- Kolasin( dorucak)- Berane) pa nazad u Srbiju( Novi pazar- Djavolja varos- Kopaonik( rucak i odmor)- Prolom banja( spavanje- jedna noc)- Prokuplje- Leskovac( rostilj- dorucak)- Vranje) a zatim ulazak u Makedoniju( Kumanovo- Skopje( rucak)- Tetovo- Ohrid( 5 dana kupanja i odmora). Treci deo: Nazad kroz Makedoniu kuda smo i dosli( Skopje- dorucak), samo u povratku na prelaz Prohor pcinski, gas kroz Srbiju do Svilajnca kod Dexxtera na rucak i obilazak, i na kraju Topola pa kuci! 15 dana voznje, 2000 i nesto kilometara, i ispod 700 evra kosta sve.
 Posto je trebalo dati ucesce za stan( pritom propalo) plan se izjalovio, ali ove godine ne gine odlazak na planiranu turu!!!

To mi nešto poznato  ;D ;D ;D   Bože zdravlja!

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #9 poslato: Januar 20, 2009, 08:42:47 posle podne »
Ja svoj godisnji obicno koristim od polovine jula i tada plovim ladjom po dunavu petnaestak dana, i samo laganica suncanje kupanje pecanje. *95

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #10 poslato: Januar 20, 2009, 08:48:51 posle podne »
ovu godinu po srbiji  *200 .vozi miško

majlovac

čačak
                  SMEDEREVO obavezno kod kuma  *109 *110 *527
zlatibor

guča

nela crkav

niš 

velika plana   

imam vremena
« Poslednja izmena: Januar 21, 2009, 11:16:16 pre podne od strane činčin »
činčin

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #11 poslato: Januar 20, 2009, 08:49:43 posle podne »
ovu godinu po srbiji  *200 .vozi miško

majlovac

čačak

zlatibor

guča

nela crkav

niš 

velika plana   

imam vremena

KUME A U SMEDEREVO ??????    :icon_scratch:

olja

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Januar 21, 2009, 09:27:23 pre podne »
Svakog juna Grčka sa ćerkicom, u avgustu u moj rodni Apatin u banju Junaković. A izmedju toga, poneki moto skup naravno:)

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #13 poslato: Januar 21, 2009, 01:30:22 posle podne »
 Godinama sam porodicno isao na odmor na crnogorsko primorje!
 Ali,brate,jebes odmor kad svaki dan pozelim nekoga da zadavim,kad fizioloske potrebe moram da uskladim sa ritmom "ima-nema vode",pazim da slucajno ne isprovociram nekog lokalnog neandertalca,svaki dan se rekreiram penjuci se na 5.-6. sprat hotela peske,jer bas tada se lift pokvario ili za svaki dorucak u hotelu jedem deciju radost,jer je kuvarica pred penzijom,pa je nadrndana i nece nista da sprema za dorucak  :o :o :o
 I onda lepo porodicu naviknem na Grcku!
 Jedne godine Krit,druge Tasos,ove verovatno Krf,Zakintos ili nesto trece  ;D
 Ne kosta nista vise,a bar se odmorim k'o covek i psihicki i fizicki  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #14 poslato: Januar 21, 2009, 01:32:33 posle podne »
Godinama sam porodicno isao na odmor na crnogorsko primorje!
 Ali,brate,jebes odmor kad svaki dan pozelim nekoga da zadavim,kad fizioloske potrebe moram da uskladim sa ritmom "ima-nema vode",pazim da slucajno ne isprovociram nekog lokalnog neandertalca,svaki dan se rekreiram penjuci se na 5.-6. sprat hotela peske,jer bas tada se lift pokvario ili za svaki dorucak u hotelu jedem deciju radost,jer je kuvarica pred penzijom,pa je nadrndana i nece nista da sprema za dorucak  :o :o :o
 I onda lepo porodicu naviknem na Grcku!
 Jedne godine Krit,druge Tasos,ove verovatno Krf,Zakintos ili nesto trece  ;D
 Ne kosta nista vise,a bar se odmorim k'o covek i psihicki i fizicki  ;)

ova ti je prava doktore  *556 *556 *556 *556 *556

Van mreže WARU

• Bajker Bez Granica
  • SLOVENIJA
« Odgovor #15 poslato: Januar 21, 2009, 02:53:58 posle podne »
AKO SVE BUDE O.K. KODVAS U SRBIJU ZA 14 DANA
:police: come in peace or stay at home *3

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #16 poslato: Januar 21, 2009, 03:39:48 posle podne »

To mi nešto poznato  ;D ;D ;D   Bože zdravlja!

Planiraj! Planiraj!!! Ja vec polako ostrim kucni budzet!  ;D ;D ;D
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #17 poslato: Januar 21, 2009, 04:08:37 posle podne »

Kao sto rekoh. Kod mene ste uvek dobrodosli. ;) *34

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #18 poslato: Februar 04, 2009, 01:18:14 pre podne »
Posto sam privatnik nemam odredjeno kad idem i kad se vracam,godisnji cu provesti po skupovima kod nas.Ceo juli i deo avgusta sam na skupovima u HR i BiH. Na moru cu biti izmedju skupova koji su u blizini Splita i Sibenika i naravno Mostar