Tražio je od administratora Vetra u kosi da mu pošalje kompletan spisak svih moto klubova u Srbiji, Hrvatskoj, Bih, Sloveniji itd. sa kontaktom (br. telefonima, e-mailom). Ja sam mu savetovala da tamo ode jer ima baš veliki spisak moto klubova iz bivše Jugoslavije i da ne verujem da ljudi baš imaju vremena da mu sad skidaju sve kontakte ipak je to posao...on mi je javio da ne može da veruje da mu niko nije poslao spisak i da će se odjaviti i to i sa ovog sajta

(malo mi je bilo nejasno zašto sa MASA). Uglavnom nije od nikoga dobio traženi spisak, i ja sam na pp pokušala da ga malo smirim da se ne ljuti bezveze nemaju ljudi vremena, neka skine sa Vetra u kosi klubove koji ga interesuji, nešto odavde, i to je to...i da se ne pali bezveze, nema razloga. I posle toga ga nisam videla duže vreme ovde pa sam pomislila da je to razlog.
U svakom slučaju nadam se da se odljutio, jer stvarno to nije razlog.
Može da potvrdi i sam ovu priču a još uvek imam njegov PP na tu temu. Toliko o mom ''bavljenju''tudjim stvarima i mojim frustracijama (a ja bih mogla ovde na neke da se ljutim, jer ovih par komentara od dva člana foruma ne vredi komentarisati).
Možemo se mi simpatisati ili antipatisati ali baš početi sa vredjanjem(možda prejaka reč).
Ah dobro, koliko ljudi,toliko ćudi..