Mart 29, 2026, 05:13:33 posle podne

Autor Tema: STA JE SA CIN-CINOM  (Pročitano 5968 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: STA JE SA CIN-CINOM
« Odgovor #40 poslato: Februar 11, 2009, 12:27:12 posle podne »
Malo pivo je ispred njega od 1l

olja

• Gost
« Odgovor #41 poslato: Februar 11, 2009, 01:57:54 posle podne »
Tu smo svi neispavani (u stvari ja:). Celu noć je sevalo, grmilo, i padao grad na šatore! Taj susret neću nikad zaboraviti :o

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #42 poslato: Februar 11, 2009, 03:15:02 posle podne »
Zato sto se bojis kad grmi ilinesto drugo......... ;D ;D ;D

olja

• Gost
« Odgovor #43 poslato: Februar 13, 2009, 12:22:18 posle podne »
Pa kad grmi u julu na otvorenom i padaju kockice leda, a jos i voda probije u sator, ne može biti prijatno :-\

Van mreže činčin

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #44 poslato: Februar 22, 2009, 05:32:50 posle podne »
dobar dan.svima i nisam se ja naljutio .mada mislim da se olja malo zeza  na moj racun ali nije tako.malo sam bijo u lapcigu i berlinu .i nisam mogao da se javim ali ste mi svi vi na moto asocijaciji nedostajali .kako bi ja bez vas .a olji cu da to kazem .da se vidimo .a sto se tice .sta sam trazijo .ok .evo odgovora .trazijo sam od administratora .vetar u kosi da mi posalje posto sam video da imaju svi moto klubovi .a jos moram da se treniram na konpjuteru kako da skinem i da stavim .na moto magazin u slovacku.i česku da bajkeri koji idu do srbije imaju u svakom mestu.gradu bajkere pa neka se navrate i upoznaju. moja namera je bila da to postavim .ali nisam dobijo odgovor .lepo sam  mu objasnijo da mi treba . ali .stop .neznam zasto ako je nekome tesko da posalje a strucan je na kompjuteru i to moze da uradi brze nego ja . . nisam se naljutijo mada olja malo leti i nju sam pitao .i ona nema vremena .to  je bilo to .
činčin

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #45 poslato: Februar 22, 2009, 06:09:47 posle podne »
Pa drugi put najavi da ces da odsustvujes napravio si zbrku i sad bi trebao da se iskupis sa jednom cisternom piva. >:D >:D >:D ;D ;D ;D

paperinos

• Gost
« Odgovor #46 poslato: Februar 22, 2009, 07:11:45 posle podne »
Dovoljna ce biti i jedna gajba..pravog piva. ;D

Van mreže ssaallee

• Profi Vozac
  • **
  • night wolves mc
« Odgovor #47 poslato: Februar 22, 2009, 08:22:02 posle podne »
Jaooooj,...pa za to mi treba ne baš malo vremena,...iskreno u poslednje vreme ga i nemam baš.
  Ne treba imati nikakovo iskustvo da se otvori stranica na kojoj su svi moto klubovi i da se ili prekuca ili copy-paste varijanta.
Stvarno mi je žao ako sam te na taj način povredio, ali sam ti dao apsolutnu slobodu da materijal sa VETRA U KOSI možeš da reprodukuješ i umnožavaš koliko ti je volja!!
Pozz
''...Krim - Rusija, Ukrajina - Rusija, Aljaska - Rusija, Sve - Rusija, osim Kosova, Kosovo je Srbija...''

olja

• Gost
« Odgovor #48 poslato: Februar 23, 2009, 10:50:51 pre podne »
Ajde Čin čin nemoj da sada ljudima pošaljem tvoj PP koji čuvam kao ''dokaz''. ;D.

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #49 poslato: Februar 23, 2009, 12:35:22 posle podne »
Kume samo se opusti verujemo mi tebi ;) :o